Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety prezka taka sobie, jakoś szczególnie mnie nie zachęciła gdyż prawie nic nowego nie ma... większość była lub jest na innych serwerach. z tego co widze to prezka nawet jest starego moriesa bo po co tracić hajs na nową, czyż nie? :P

Opublikowano

niestety prezka taka sobie, jakoś szczególnie mnie nie zachęciła gdyż prawie nic nowego nie ma... większość była lub jest na innych serwerach. z tego co widze to prezka nawet jest starego moriesa bo po co tracić hajs na nową, czyż nie? :P

Preska została tylko troszkę przerobiona a serwer jest bardziej nastawiony na dobry klimat rywalizacji między graczami tak jak było kiedyś.

Opublikowano

Jak wszędzie gdzie ponoć nie jesteś adminem, a ostatecznie okazuje się że od początku byłeś w administracji.

PS. Kiedy oddasz nam w końcu 200zł za serię której nie nagrałeś na Vesterisie? Tyle pierdoliłeś o Jarku, że jest złodziejem a aktualnie złodziejem jesteś jedynie Ty.

Powodzenia ze sklepami, przyda wam się. ;)

I 400 zl dla kreta za nieskończenie serii.

J****y złodziej.

Opublikowano

Preska została tylko troszkę przerobiona a serwer jest bardziej nastawiony na dobry klimat rywalizacji między graczami tak jak było kiedyś.

Prezka* jeśli już. Jak chcecie zrobić jak było kiedyś to zróbcie oldschool bez tych smieci typu pety i kostiumy i bóg wie ile jeszcze rzeczy z isu za pln co dają przewage w pvp nad zwykłymi graczami ;)

Opublikowano

I 400 zl dla kreta za nieskończenie serii.

J****y złodziej.

+ 200zł moje które miał mi odesłać :) - Małysz.

Nie otrzymałem żadnego przelewu od niego.

Rozmowa: http://scr.hu/3p0/ubs84

Dodatkowo jego słowa "będę na PGa" człowieczku, jak byś mnie zobaczył to już byś tak nie kozaczył przez internet ;)

P.S Jeśli chciałby ktoś pełne dane małysza możecie się odezwać do mnie bo widzę, że nie tylko mnie oszukał :)

P.S2 Małyszek zgłoszenie do urzędu poleciało :D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gdzie jest małysz - tam serwer upada w ciągu tygodnia.
Kto go zna, to wie. Nie dość że jego filmiki są dnem dna to jeszcze nawet w metina nie potrafi grać. xD

@btw

Widzę, że małysz to fajter, a co przyjdzie do czego przylatuje z swoja gimboarmio? xD

Opublikowano

Nadal nie ma nikogo z administracji z kim można porozmawiać na tsie, forum dalej nie działa i jedyna informacja jest taka że start o 18.

A o czym ty kur chcesz z nimi rozmawiać ? Weź daj spokój dzieciaku jeden....

Opublikowano

Nadal nie ma nikogo z administracji z kim można porozmawiać na tsie, forum dalej nie działa i jedyna informacja jest taka że start o 18.

Dopiero będziemy na Ts jakieś 30min przed startem chcemy jeszcze raz wszystko przetestować aby nie było żadnych problemów na starcie.

Opublikowano

A o czym ty kur chcesz z nimi rozmawiać ? Weź daj spokój dzieciaku jeden....

A g*wno cie to obchodzi? :)  skoro ma sprawe a administracja jest od tego żeby pomagać i rozmawiać z graczami. 

Ale w sumie nie ma na co czekać i marnować czasu na tym serwerze ;) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

A g*wno cie to obchodzi? :)  skoro ma sprawe a administracja jest od tego żeby pomagać i rozmawiać z graczami. 

Ale w sumie nie ma na co czekać i marnować czasu na tym serwerze ;)

Myślisz, że nie mają nic lepszego do roboty pare h przed startem niż rozmowa z płaczkami?

Opublikowano

Myślisz, że nie mają nic lepszego do roboty pare h przed startem niż rozmowa z płaczkami?

Jak większość administracji 5 min przed startem skończą grać mecza w lola albo cs ;p

W sumie masz rację, lepiej range i dywizje wbić! ;) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Jak większość administracji 5 min przed startem skończą grać mecza w lola albo cs ;p

W sumie masz rację, lepiej range i dywizje wbić! ;)

Albo czytaja posty na mpc "GDZIE START 5MIN JUZ MINELO@@#@@#@!##!#!!##!#@!#!@"

Opublikowano

Jak tak zaczynamy teraz czytać posty to już niektórzy nie mają się o co doczepić i czepiają się że gramy w lola o mój boże !!!! 30 min przed startem jak wszystkiego będziemy już pewni w 100% zejdziemy i porozmawiamy z wami.

Opublikowano

Malysz?? Niby go wywaliliscie? XDDD Prosze was,chyba juz 10 serwer gdzie go niby nie ma a potem sie okazuje że był caly czas :D Nie polecam,padnie za miesiac albo szybciej

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...