Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hackshield Remover 1.0

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MrPacioBACK - FAQ, D II P 5 :)

@UP, pojęcia nie mam o co może chodzić ;o

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

mam pytanie wszystko ładnie pięknie śmiga :) lecz typ w grze wczoraj mówi do mnie że nie widać jak uderzam i żebym wyłączył mh . wystraszyłem się bo zdarzyło się to pierwszy raz . jak to możliwe nie przesadzam z prędkością na mh marcopolo 4.3 tak 1.3 speed attack bo na mh 7,1 to na 1,1 wali jak na 1,6 marcopolo 4.3 mieliście coś takiego ???? co robić na przyszłość ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak w ogóle odpalasz MH to już są zakłamania, że tak powiem. Choć byś ustawił 1.000001 to i tak już char mieczem nie machnie - tak już po prostu jest. Możesz sam sobie porobić testy odpalając 2 metiny i 2 chary, na 1 robisz na 2 oglądasz :D

Rekrut
Opublikowano

no najlepiej tak sprawdzić - racja , ale wyszedłem całkiem z mietka odpaliłem raz jeszcze i na "podglądzie" z drugiego konta wszystko działało już dobrze - czyli przy odpalonym MH już było widać jak wale . dziwne może to niezależne od niczego i "poprostu się zdaża na jakiś czas dzisiaj juz już nie speeduje :) co najwyżej zoom i ta kiepska mgła :P POZDRAWIAM !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dzis wyszla 2 czesc hs i chyba nie dzialaja zadne fb

Jeśli chodzi o fb to xAngelbot wer. 2.5 działa bez zarzutu. Nowsza wersja 2.6 nie działa (przynajmniej u mnie), ale to nie wina HS'a, gdyż ten jest przecież całkowicie pomijany. Chyba, że próbujesz odpalić fb na wersji gry, którą dzisiaj zaktualizowałeś i choć tego nie sprawdzałem, może pliki ze starszej wersji (te wgrywane przez Remover) powodują konflikt.

Opublikowano

@awdsss - frameworka masz??

USPOKAJAM - Testowałem na najnowszej aktualizacji gry HSR i nadal działa poprawnie (testowane na MH 7.1 od UG ;)

Opublikowano

@awdsss - frameworka masz??

USPOKAJAM - Testowałem na najnowszej aktualizacji gry HSR i nadal działa poprawnie (testowane na MH 7.1 od UG ;)

Andrzej czy podejmiesz się zadania zrobienia takiego samego programu, jednak działającego na metinie US ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzej czy podejmiesz się zadania zrobienia takiego samego programu, jednak działającego na metinie US ?

Póki co nie planuję czegoś takiego. Powód? Brak czasu..

Opublikowano

Ja mam taki problem gdyż po zainstalowaniu hack shielda nie mogę odpalić takiego priva przez Kamer moda. HS Remover nie pomógł.

For_the_horde_by_czerew_by_Czerew.jpg
Opublikowano

Ja mam taki problem gdyż po zainstalowaniu hack shielda nie mogę odpalić takiego priva przez Kamer moda. HS Remover nie pomógł.

załączam błąd

592a332f21ba4_post-128402-127427605184_thumb.jpg

For_the_horde_by_czerew_by_Czerew.jpg
Opublikowano

Spróbuj postawić od nowa grę, zaktualizować i użyć HSR i dopiero bawić się z privem.

Opublikowano

Póki co nie planuję czegoś takiego. Powód? Brak czasu..

Okej, więc możesz mi powiedzieć czy stworzenie czegoś takiego jest trudne?

Znaczy się nigdy czegoś podobnego nie robiłem, ale jak sądzę przerobienie twojej wersji na PL (oczywiście za twoją zgodą) nie powinno być zbyt trudne?

Więc, jeżeli jest dość proste to mógłbyś mnie jakoś naprowadzić jak to uczynić?

Byłbym dozgonnie wdzięczny :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odrazu mowie jestem noobkiem w tych sprawach...

brat zainstalowal tego hackshielda ale nie wiem czym sie go wlacza ;d

mozecie powiedziec jaka ikonke kliknac? (nazwa)

srr za noobskie pytanie xD xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem z easy metin 2 na tym hack remover. chodzi o to że nie moge wbic na 20 i 21 serv w easy metin 2 normalnie z removerem moge wejsc na wszystkie servery. co to moze byc??

JINNO 4EVER

Opublikowano

@leemur - GF zmienił IP'ki tych serwów, pobierz jeszcze raz uaktualnioną wersję Twojego bota i będzie smigać - pisałem już o tym.

@Xattor - chcesz włączyć HS? Po co? :D

@Torak - namotaj pliki uruchomieniowe z US (.com - mają już HS?? o uk to wiem ale com??) i napisz krótki instalatorek i będzie :P ew możesz mi je wysłać i ja zrobię instalatorek (oczywiście napisze, że pliki od Ciebie - to nie lada okazja :D)

Opublikowano

@leemur - GF zmienił IP'ki tych serwów, pobierz jeszcze raz uaktualnioną wersję Twojego bota i będzie smigać - pisałem już o tym.

@Xattor - chcesz włączyć HS? Po co? :D

@Torak - namotaj pliki uruchomieniowe z US (.com - mają już HS?? o uk to wiem ale com??) i napisz krótki instalatorek i będzie :P ew możesz mi je wysłać i ja zrobię instalatorek (oczywiście napisze, że pliki od Ciebie - to nie lada okazja :D)

Elo ziom wczoraj znowu zrobili aktualizacje czy mógłbyś zrobić nowego hackshielda ? Onegai ^^

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...