Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hackshield Remover 1.0

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego, że wkroczyła 2 faza wdrażania HackShielda i tego, że plik metin2client.bin ze starszej wersji gry został zablokowany na serwerze narzędzie staje się już nie przydatne ponieważ nie działa. Więcej w tym temacie.

Witajcie, jak zapewne już wiecie GameForge zainwestowało w bezpieczeństwo gry i graczy i wykosztowało się na ochronę - HackShield. Jak zapewne wiadomo również, że mając zainstalowane to narzędzie nie uruchomicie żadnego hacka, bota itp, który ingeruje w kod gry.

Przedstawiam wam narzędzie, które pozbawia grę tej ochrony. Narzędzie jest mojego autorstwa.

• HackShield Remover 1.0 dla Metin2 PL [download] [skan]

Instrukcja: Instalujesz wskazując główny folder gry (w tym folderze powinny się znajdować pliki takie jak metin2.exe, metin2clien.bin, folder pack itp..) Reszta jest napisana w instalatorze ;) HS Remover nie koliduje z botem EasyMetin2 w wersji 0.0.12.1110 (mod 2.3) W wersji 0.0.13.1166 mogą wystąpić problemy.

Jeśli masz problem pisz tutaj, postaram się pomóc. :)

Jeśli nie wiesz czy masz HackShielda zrób test - uruchom metina przez obejście i uruchom MultiHacka 7.1 od UG i aktywuj np szybkie chodzenie, jeśli zapierdziela HS nie ma, jeśli zachowuje się normalnie to już go masz.

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od razu wiedziałem, że Ty jesteś w stanie bez problemu rozwiązać ten Problem.

Wielkie THX +'ik dla Ciebie :)

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

ej jak ja mam niepatchowanego metka z maja 2009 to mam tą ochrone (Obejście) a Zależy Mi na Dh Bo jak Mam tego Anty Cheata To Ściągne TO Od Andrzeja Plx Odpowiedzcie

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Opublikowano

ej jak ja mam niepatchowanego metka z maja 2009 to mam tą ochrone (Obejście) a Zależy Mi na Dh Bo jak Mam tego Anty Cheata To Ściągne TO Od Andrzeja Plx Odpowiedzcie

Zapewniam Cię, że będzie śmigać bez problemu :) Jak się zepsuje metin to naprawę biorę na siebie ^^

Opublikowano

Ja mam teraz taki problem, że gry w easymetin2 biorę uruchom grę, to przez 1-5s wyskakuje czarne okno metina, a następnie się ono zamyka :( Help

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

Ja mam teraz taki problem, że gry w easymetin2 biorę uruchom grę, to przez 1-5s wyskakuje czarne okno metina, a następnie się ono zamyka :( Help

Spatchuj i storrentuj normalnie metina (jak torrent sie nie odpala to zainstaluj nowego metina) i zainstaluj po wszystkim HackShield Remover'a (nie zapomnij wyłączyć torrenta po wszystkim!)

Opublikowano

i git GM myslal ze juz nikt nie bedzie mial hack'ow a tu prosze 1/2 dni i juz po :D

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Jestes Boski ;>

Tyle Ci czlowieku powiem :P chociaz nie gram na PL :D to podziwiam Cie za to co robisz;P

Btw. Od jakiego jezyka twoim zdaniem najlepiej zaczac nauke programowania ? :)

6348517.jpg
Opublikowano

@Do upów

Zobaczymy gdzieś za miesiąc czy będzie ktoś miał hacki narazie HS sie ledwo co zainstalował ponieważ wprowadzają go stopniowo i zrobia tak jak w innych grach że metin2client.bin nie bedzie działał bez patchu

Opublikowano

Mi nie działa... zrobiłem dokładnie tak jak jest napisane włączam metka próbuje uruchomić shark bota włącza sie klikam start i sie wyłącza :/ Co to może być?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi nie działa... zrobiłem dokładnie tak jak jest napisane włączam metka próbuje uruchomić shark bota włącza sie klikam start i sie wyłącza :/ Co to może być?

Edit: DZIAŁA!!! Andrzeju jesteś WIELKI! wielkie + leci!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mógł by mi ktoś pomuc nie wiem co sie dzieje 3 razy Próbowałem i nie wiemo co Kaman

zainstalowalem do Metin2 i gdy instalacja sie kończy jest pytanie czy chcesz otworzyc

program Metin2 klikam zakończ i wyskakuje To:592a30d099b84_post-145942-127360070159_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak mnie zastanawia co właściwie robi ten program.

Zamienia pliki na te ze starego klienta i robi obejście?

Czyli to co i wcześniej się robiło... Tylko teraz ma to nową nazwę "usuwanie HackShielda" xDD

A jak zacznie działać HS to nie będzie można się zalogować bez HS... :P

__

Opublikowano

Mógł by mi ktoś pomuc nie wiem co sie dzieje 3 razy Próbowałem i nie wiemo co Kaman

zainstalowalem do Metin2 i gdy instalacja sie kończy jest pytanie czy chcesz otworzyc

program Metin2 klikam zakończ i wyskakuje To [obraz]

Postaw nowego metina i wtedy zobacz :)

edit: to tylko błąd z uruchomieniem gry, zignoruj błąd i spróbuj ręcznie odpalić grę ;)

@888met - stary metin2clien.bin oraz obejście (zmiana z m2c.bin na m2.exe) itp.. (cały proces podobny do patcha do em2 ale nie każdy em2 używa więc dlatego zrobiłem to.

Opublikowano

Otworzyłem metin2.exe wlogowałem sie ale jak chce odpalic mh 7.1 to pisze process not found nawet jak zmienie z metin2client.bin na metin2.exe dalej to samo ;/

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Opublikowano

Otworzyłem metin2.exe wlogowałem sie ale jak chce odpalic mh 7.1 to pisze process not found nawet jak zmienie z metin2client.bin na metin2.exe dalej to samo ;/

Jak jest proces metin2.exe to w mh wpisz metin2 a nie metin2.exe :D

Opublikowano

HeH działa fajnie ale te obejścia itd. to nie dla mnie :) Wolę mod kamera :)

Moje wcześniejsze konto MrMisiek zostało zbanowane :( Miałem na nim 900 postów + :)Wielkie dzięki Mou , Rosire i D&G . Chcecie wiedzieć za co dostałem bana?? Za wyrażanie swojej opinii! A podobno w tym kraju istnieje wolność słowa...

Opublikowano

antywirusy wykrywają KAŻDE zabezpieczenie choćby typu DRM jako wirus/trojan, bo wysyłają one dane na serwer wydawcy... (chodzi o to, że dane o botterze/pirackiej wersji są wysyłane na serwer i dopiero tam program banuje)

Opublikowano

Spatchuj i storrentuj normalnie metina (jak torrent sie nie odpala to zainstaluj nowego metina) i zainstaluj po wszystkim HackShield Remover'a (nie zapomnij wyłączyć torrenta po wszystkim!)

Dzięki już działa :)

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...