Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hackshield Remover 1.0

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogarnąłem wczorajszego updata i HSR nadal działa. (post: #165)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogarnąłem wczorajszego updata i HSR nadal działa. (post: #165)

Andrzeju sciągnołem jeszcze raz tego hackshielda i ciągle pisze connected to server ;/ mam tą nową klawiaturę ekranową i pisze connected to server

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Na jakim metku Ty to stosujesz?

UK

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Na jakim metku Ty to stosujesz?

Co Więc andrzeju?

Opublikowano

No to mamy rozwiązanie... Naprawiłbym ten błąd ale póki co brak czasu.. Jak naprawię to dam wam znać (zapewne przez HS tak się dzieje). Póki co musicie sobie darować tego globala..

Opublikowano

Co trzeba zrobić by metin pl (pracujący z HS Remover) się zaktualizował do najnowszego (dzisiejszego) update?

Dokładnie, pytam o to samo.

Nie wiadomo o co będzie chodzić z ta klawiaturą ekranową więc czy opłaca się w ogóle aktualizować metka?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm... czemu jak jest "Zotaniesz Połączony z serverem" i nic nie idzie dalej?

Edit;

teraz jest "błąd podczas łączenia się z serverem"

Opublikowano

Hmm... czemu jak jest "Zotaniesz Połączony z serverem" i nic nie idzie dalej?

Edit;

teraz jest "błąd podczas łączenia się z serverem"

Pewnie serwer nie został do końca uruchomiony :)

Opublikowano

mam taki mały problem nie wiem czy to moja wina ze coś zle zrobiłem czy nadal trwa reset jak się loguje to pisze zostaniesz poloczony z serwem bez końca s 16..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zainstalizowałem jeszcze raz metina zpatchowałęm go,zainstalizowałem HackShield Remover 1.0, włączył mi sie klawiatura świetlna i metin wpisałem w klawaiturze świetlnej moj, ID i hasło i pisze :"Błąd podczas łączenia się z serverem", POMOCY

Opublikowano

bym płakał jak by metin2.pl padł 4ever xD bym się śmiał i płakał równocześnie ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Andrzej pojawił sie mały problem po zrobieniu ostatniej aktualizacji i zainstalowaniu HSchild remover 1.0 nie da sie zalogować zatrzymuje sie na "zostaniesz połączony z serwerem" czy ten problem jest winikiem tego że coś źle zrobiłem czy poprostu zespół metin2 sie wycfanił i nie da sie zalogować bez HS ?? prosze o pomoc z góry dziekuje ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Już się zabieram za nowe problemy, póki co każdy, kto posiada klienta bez dzisiejszych aktualizacji nie połączy się z serwerem. U niektórych może wystąpić błąd podczas torrentowania (We/Wy) - Póki co nie ma na to sposobu, należy pobrać bądź zainstalować metina ponownie i uruchomić patchupdater.exe.

Dla tych, którym patchowanie się w ogóle nie uruchamia - uruchomcie instalator HSR i tam jest opcja 'włącz aktualizacje gry'. Po wykonaniu tego uruchamiacie patchupdater.exe i powinno śmigać.

Opublikowano

Czy na chwile obecną jest jakiś Hack na speed i Wallhack? :P chodzi mi tylko o szybkie poruszanie sie po mapach w Metin2.PL oczywiscie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...