Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hackshield Remover 1.0

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolego jesteś cool

ale z tego co wyszło u mnie to mam 2 metiny na 1 globie polskim

Może nie wiecie o co chodzi a więc o to, że : gdy wchodzę przez to obejście na swoje konto to mam tak jak niby normalnie postacie itd no więc gram.

A jak w chodzę przez globala to już nie mam tego konta co na tym obejściu od nowa itd. zaczynam ani itemków ani niczego a więc co to może być ??

1377774857-U369478.png

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

andrzej jestes najVIP'em na tym forum, wiec moze moglbys jeszcze udzilic kilku porad?

1.Czy kamer mod dziala? te % kowala itp

2. Hack po twoim programie owszem dziala, ale ciagle mnie reloga - dasz rade cos na to poradzic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm... jak by to móc opisać

a więc tak:

ściągnąłem metina tego globalnego ze strony www.metin2.pl zainstalowałem bez żadnych upiękniaczy xD wszedłem na swoje konto no założyłem postać np nick: xZIOMx

po ściągnięciu twojego programu i zainstalowaniu wchodzę na ten serwer nie ma żadnego konta ani nic mogę założyć znów postać o tym samym nicku jak up.

A zapomniałem dopisać 1 rzeczy przez globala widzę innych graczy z nickami a na twoim obejściu innych. xD

Już jaśniej nie mogę xD

Z góry Dzięki za wszystko.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

andrzej jestes najVIP'em na tym forum, wiec moze moglbys jeszcze udzilic kilku porad?

1.Czy kamer mod dziala? te % kowala itp

2. Hack po twoim programie owszem dziala, ale ciagle mnie reloga - dasz rade cos na to poradzic?

1. To jest obliczane po stronie klienta, dane nie są pobierane z serwera itp..

2. Nie wiem dlaczego Ci się tak gra zachowuje, ja gram na tym HS-R i mnie nie kicka, reloga itp.

@kamil1000kul - LOL! :D Nie wiem co jest grane :D:D Ja zawsze widzę tych samych :D Ma ktoś jeszcze taki problem? :D

@kaczorek20 - zmniejsz sygne bo pogrożą ;D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

tylko chłopaki nie cieszcie się bo to dopiero początek to jest dopiero próbka możliwości takiego anticheata z każdym udoskonaleniem i waszym obejściem informatycy gf będą się uczyć metodą prób i błędów z każdym nowym udoskonaleniem będzie ten hs coraz bardziej wyrafinowany nie chwalcie dnia przed zachodem słońca ale bariery są po to żeby je łamać tylko mnie zastanawia co zrobicie kiedy hs będzie się łończył z serwerem i dopiero po weryfikacji gra zostanie odpalona wtedy nie będzie opcji hs delate tylko szukanie luk które będą coraz trudniejsze do dostrzeżenia

Opublikowano

Liczę się z tym i zdaje sobie sprawę, że tak może się stać jednak póki co nie ma co martwić się na zapas, pozostaje tylko korzystać z tego co jest :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Uczeń
Opublikowano

tylko chłopaki nie cieszcie się bo to dopiero początek to jest dopiero próbka możliwości takiego anticheata z każdym udoskonaleniem i waszym obejściem informatycy gf będą się uczyć metodą prób i błędów z każdym nowym udoskonaleniem będzie ten hs coraz bardziej wyrafinowany nie chwalcie dnia przed zachodem słońca ale bariery są po to żeby je łamać tylko mnie zastanawia co zrobicie kiedy hs będzie się łończył z serwerem i dopiero po weryfikacji gra zostanie odpalona wtedy nie będzie opcji hs delate tylko szukanie luk które będą coraz trudniejsze do dostrzeżenia

za bardzo wierzysz w ich mozliwosci, zapewniam cie ze ich jest mniej niz zapalencow znajacych sie lepiej od nich, oni beda sie uczyc i my tez :) zycze im powodzenia

Opublikowano

PLUS + :D

PS zauważyłem że po tym HS remover to tylko obejście się ładuje <jeśli sie nie myle ale mniejsza z tym> gdy odpalam hacka <multihack 6,1,2> jest all OK ,,,,- wtedy gdy w instalce dam by uruchomił gre> , gra ma wtedy rozszerzenie metin2client.exe w menedżerze

natomiast gdy chce załączyć grę ponownie włączam ją plikiem metin2.exe ... zaladuje się i odpalam hacki i nie wynajduje gry .... menedżer wskazuje metin2.exe

Jak to rozwiązać???xD Czy może nie przez to mam załączać:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Rekrut
Opublikowano

mi nie dzala;/ zamiast instalki sciaga sie plik 'dll_file.php' i nie idzie tego zainstalwc , bo trzeba za pomoca jakiegos programu. pomózcie!!! help me!!

Opublikowano

najlepiej zacząć od html ( zrozumiesz o co w tym wszystkim biega)

a potrenować robienie botów polecam w żółwiku :)) każdy wie o co chodzi :)

potem C++

i może jeszcze java

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...