Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hackshield Remover 1.0

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwo pierdolony Bocie Na huj takie rzeczy tworzysz chlopie gdyby cie zlapali masz odsiadke w wiezieniu w zawiasach 5 lat ^^ kurwa caly metin sie przez takich jak ty pierdoli wykaż sie w innej dziedzinie stworz pożyteczny program a nie takie kurestwo rozpowszechniasz ^^ .

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@zalmicie123 - pobierz za pomocą innej przeglądarki lub po pobraniu zmień rozszerzenie na .exe

@toxic0.0 - nie wiem o co chodzi, daj jakiś ss czy coś :)

@kamil1000kul - yyy??

@Marian26 - Wielkie dzięki! :))

@m4as3r - w niczym on nie przeszkadza.

@Dolaciak - podczas instalacji patcha daj, że ma wyłączyć aktualizacje ;)

EDIT: sebek22 będę taki cham jak ty - pocałuj mnie w tyłek ;]

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

@up, usuń link i wyślij mu na pw :D^^

@sebek, pocałuj mnie w dupsko ;]

Opublikowano

andrzej na moda! ;p były chyba najporządniejszy a nie tak jak reszta dziczy;p oczywiście wszystko działa jak należy :) + :]

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

NICE!!!!

Oj postarałeś się.

Mimo że nie gram już na PL'u a postać czeka na allegro, to jestem pod wielkim podziwem że w tak krótkim czasie można zrobić takie obejście o.O

Masz + i 5 bo na prawdę Ci się należy xD

Ps. właśnie przyszło mi namyśl że wystawiając takiego removera na allegro nieźle byś zarobił...hi hi hi

Ale widzę ze nie na PLN ci zależy tylko na pomocy graczom metka :)

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Jesteś wielki ! ! !

Podziwiam to co robisz.

Team m2.pl pewnie nieźle się wkurzył jak to zobaczył :)

+

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Andrzej skoro nie chcesz żeby pisać ci na PW to czy podjąłbyś się pewnej roboty. Przydałoby się zrobienie bota działającego z exp botem by lonely czyli bota wpłacającego expa na gildie. Dałbyś rade to zrobić. Podjąłbyś się??

Opublikowano

Dzięki wszystkim za tak ciepłe słowa hyhyhy :DD

@Piotrek172 - ja nie piszę botów, hacków programów itp, ja tylko modyfikuje i w niektórych sytuacjach wykazuje się odrobiną sprytu. Poczekaj aż Panowie z ekipy EasyMetin2 wydadzą nową wersję, już ma zawierać ona ExpDonatora ;)

Opublikowano

andrzejt17 co to ma być za programik? gram na 23 s a jak odpalam grę jest tylko do wyboru 17 serwerów. To jakiś rodzaj priva czy jak???

Coś musiałeś pokiełbasić, instalator nie daje ani nie narusza pliku, w którym znajduje sie lista serwerów, ich IP i takie tam.

Opublikowano

Nie, jest to przeznaczone wyłącznie do gry Metin2 i to wyłącznie PL.

Opublikowano

Jak czytam w tym temacie gratki dla autora tego shitu to wiem że zaglądają tu same neokidy...

Czego tu gratulować???

Że metek Pl będzie dalej takim śmietniskiem jakim był z wami (czytaj neobotkami) w roli głównej...

Jak widać nie potraficie w tej grze osiągnąć nic bez dopalaczy...Pomyślcie kto niedługo będzie od was kupywał na allegro wasze nieleganie zarobione yangi...???

Nikt bo normalni gracze przestaną grać a yangi będą wam zalegać na postaciach....

To tyle...

A co do autora to pozdro i poćwicz bo GF tak naprawde dopiero zaczęło wprowadzać tę tarcze i za jakieś dwa tygodnie będziesz mógł odejść na emaryture jeśli chodzi o metka:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może i masz racje ale wiedz, ze nie ma rzeczy nie możliwych. Ponadto ta społeczność została stworzona po to, aby robić, używać, rozpowszechniać dopalacze ;]

Chciałbym też dodać, że takowa tarcza na M2DE istnieje już poro czasu a i tak można sobie z nią poradzić ;]

Pozdr ;]

AA i łap plusa na zachętę xDD

@down - po to, ze jak ktoś sobie chce naprawić metka to daje, ze ma włączyć i wtedy normalnie pracuje patchupdater. Co do 2 to nmzc ;pp

Opublikowano

Pobrany, przetestowany i działa prawidłowo.

Zastanawiam się tylko po co w instalatorze opcja włączenia lub wyłączenia aktualizacji gry, skoro aktualizacja powoduje pobranie na nowo pliku metin2client.bin (czyli tego, który jest podmieniany przez instalator), co uniemożliwia - przynajmniej u mnie - uruchomienie fishbota. Oczywiście zawsze można stworzyć plik .bat uruchamiający od razu klienta gry, ale wtedy aktualizacje i tak nie są pobierane. Dlatego instalując removera lepiej pozostawić wyłączone aktualizacje.

PS

Przy okazji, dzięki andrzejt17 za odpowiedź na moje gdybanie w sprawie HackShielda w innym temacie poświęconemu też obejściu HS'a.

Opublikowano

To nie jest hackshield remover tylko zwykła podmiana plików na stare - niezabezpieczone. Nawet ktoś kto nie ma pojęcia o programowaniu/crackingu może sobie to zrobić. Kiedy aktualizacja klienta będzie już niezbędna (np. kiedy dojdzie nowy serwer) to ten "bypass" będzie bezużyteczny. To tyle w tym temacie. ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...