Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hackshield Remover 1.0

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP, masz 100% rację, nic dodać nic ująć :D^^ Mimo to zobacz jaka radocha :D Ponadto mogłeś to zachować dla siebie ;]]

EDIT: Chłopcze jak dojdzie nowy serwer to i tak to będzie działać (serwery siedzą w zupełnie innym pliku ;])

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh andrzejt nie wiem czy wiesz ale jak team z PL'a sie za to wezmie to mozesz trafic tam z kad sie nie wychodzi tak szybko...

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

@UP, masz 100% rację, nic dodać nic ująć :D^^ Mimo to zobacz jaka radocha :D

Radocha tymczasowa. Wystarczy drobna zmiana w aktualizacji klienta aby ten remover przestał działać... Dlatego póki jakiś pro cracker się za to nie weźmie to team metin2 wygra :)

Ponadto mogłeś to zachować dla siebie ;]]

Sam mogłeś to zachować dla siebie zamiast szukać oklasków. Im bardziej ten sposób będzie popularny tym szybciej stanie się sytuacja którą opisałem powyżej...

EDIT: Chłopcze jak dojdzie nowy serwer to i tak to będzie działać (serwery siedzą w zupełnie innym pliku ;])

Nie wiem, nie jestem z tym na bieżąco, w każdym razie kiedyś był taki launcher anty-torrent, który polegał na tym samym co Twój remover i w kliencie nie wyświetlały się nowe serwery.

Opublikowano

No to ten AntyTorrent to jakaś pomyłka xD (serwery siedzą w locale_xx.addr ;] Plik, ktory przy starcie odpala hackshielda jest tylko plikiem uruchomieniowym bazującym na całej reszcie (nie ma w nim tekstur, serwerów i ich ustawień i wiele innych rzeczy tak więc downgrade tego pliku nawet z najnowszej wersji metina, czy też po aktualizacji niczym nie grozi ;])

Wcale nie szukam oklasków, dołączyłem do pewnej społeczności i czerpię z niej pomoc i wypada samemu też jej udzielić. Mówisz, ze Metin2 wygra. Nie wiem czy grałeś kiedyś w niemieckiego metina, tam już od dawna jest hackshield i zapewne jest bardziej rozwinięty niż ten w polskim kliencie. Zaskoczę Cię, hacki działają, spamboty spamują a expboty expią - wszystko po staremu. Jak sposób będzie popularny do tego stopnia, że znajdą na niego metodą to zapewne pojawi się inny. Powiem Ci też, że grupa z EasyMetin bardziej zabezpieczyła swój produkt niż GF swój.

Żeby przypadkiem jakiś cracker tego nie rozkminił, jak zapewne wiesz (albo i nie) nie da się rozebrać pliku *.exe czy *.bin (to też plik wykonywalny ;])..

@Malinek10 - taaa jasne, bo team nie ma innych rzeczy do roboty tylko szukać andrzeja i sadzić się o jakiś pliczek. ;] Są więksi przypałowce i jakoś funkcjonują ;]

Opublikowano

Niektórzy też tak mają, nie przejmuj się tym. Uruchom metina normalnie (przez metin2.exe) lub metin2client.bin :P

Rekrut
Opublikowano

hej ! chcem zapytać czy na mh 4,1 marcopolo tez będzie śmiać żadnej lipy? czy hackshield remover pozwala na używanie jakiegokolwiek z wcześniej używanych mh??

mianowicie mh v7.1 nie chodzi gdy w tle mam wystawiony sklep z 2iego konta a wcześniej tzn ze 2 dni temu na mh4.1 marcopolo śmiało niezależnie od ilości metinów w tle

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie jest to nic niesamowitego, co on zrobil, ten programik mozesz sam wlasnorecznie usunac z folderu metin2.. jak ktos zna sie na rzeczy.. to jest nic w porownaniu co robia chlopaki z netCoders (netcoders jest zarejestrowana pod firme, to organizacja robiaca nie byle jakie cheaty do gier) panowie z netCoders potrafia napisac takiego cheata, ktorego zaden 'wykrywacz cheatow' nie wykryje.. typu VAC, PUNKBUSTER, ale tam cheaty sa za jakies 200$ z tego co pamietam najtanszy ! tak wiec chyba juz pisalem.. ze taki hackshield to gowno.. nowe cheaty, i nawet by nic nie blokowalo z jego strony.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Rekrut
Opublikowano

Nie jest to nic niesamowitego, co on zrobil, ten programik mozesz sam wlasnorecznie usunac z folderu metin2.. jak ktos zna sie na rzeczy.. to jest nic w porownaniu co robia chlopaki z netCoders (netcoders jest zarejestrowana pod firme, to organizacja robiaca nie byle jakie cheaty do gier) panowie z netCoders potrafia napisac takiego cheata, ktorego zaden 'wykrywacz cheatow' nie wykryje.. typu VAC, PUNKBUSTER, ale tam cheaty sa za jakies 200$ z tego co pamietam najtanszy ! tak wiec chyba juz pisalem.. ze taki hackshield to gowno.. nowe cheaty, i nawet by nic nie blokowalo z jego strony.

nie rozumiem co chcesz zaprezentować / zareklamować mówiąc o netCoders w temacie o Hackshield Remover 1.0 skoro ci nie pasuje nie zagldaj lub załóż własny temat "za kase - mni.200$"

daj się cieszyć z rozwiązania problemu który trwał 1 dnień xD i DZIAŁA!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajne już choć był temat jak ominąć hack shielda i nawet jakis program Anty hack shield ale tu tez fajnie plusik !

Opublikowano

A mi wyskakuje błąd że brak dysku. Gdy wybieram postać i następuje to ładowanie gry wtedy wyskakuje błąd i gra sie zacina...

•  
  • Gram tylko przy niedzieli bo mi mama nie karze, bo moge być za dobry i jaki sens będzie miała gra dla was??

PoZdRo ;]

Opublikowano

Tak jak sie spodziewałam :) i każdy tego się spodziewał że po paru dniach ktoś coś wymyśli;]

wszystko dziala mega plus;]

Opublikowano

Eh.. a potem płacz, ze moj pro body +70 lvl zostal okradziony.. co 3 osoba chyba w grze jest okradziona.. powodem jest keylogger, kazdy z autorow tematu mowi Wam, ze trojany zawarte w tych cheatach nic nie robia (nie mowie tu akurat o andrzeju), a kazdy w nich sobie ma keyloggera..

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Kurw nawet nie wiesz jakiego browara ci jestem winien :P

THX! 5* i +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...