Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hackshield Remover 1.0

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki jesteś CooL oczywiście + i 5* :D

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Opublikowano

Kurcze ;/

moglbys napisac gg? 8446946

Zainstalowalem ten programik tam gdzie trzeba... probowalem juz z 10 sposobow (kamer, inny rozrusznik -.exe- itp i nic nie dziala :(( )

Jak ktos da rade na gg lub email mi napisac jak zrobic by w 100% dzialalo i to jeszcze dzisiaj bede meeeega wdzieczny.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Postaw nowego metina, spatchuj, storrentuj i testowo uruchom, jak działa wyłącz grę, wyłącz TORRENTA! i zainstaluj to. Potem zrób test na MH 7.1 - Musi zadziałać :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

powiem tak metin2 to jedna wielka chała wszysko się tera psuje Exp bo mi nie działa zróbiłem te obejście wyskakują jakies 3 błędy i wogule tera nie moge odpalic METINA ale kaszana POZDRO

Opublikowano

@toxic0.0 - postaw nowego...

@bmwtad - na 99% tak, zrób testa na mh 7.1 jak działa to nie masz się czym przejmować :D

Opublikowano

Ja mam taki problem jak po instalacij mi sie wlaczylo okno metka to dzialalo wszytko a jak za 2 razem odpalilem metka to juz nie czy to trzeba za karzdym razem instalowac by dzialalo?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@winiarr - podczas instalacji daj 'wyłącz aktualizacje' i gre uruchamiaj z pliku metin2.exe i powinno zawsze działać.

@behappy7 - to już moja słodka tajemnica ;]]

Opublikowano

andrzej jest problem...

postawilem nowego metka, zainstalowalem ten twoj programik (wylacz aktualizacje)

ok metin idzie, ale... wlaczam hack (odpala) tyle ze nie dziala ... nawet nie drgnie ...

prosze o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A czy storrentowałeś metina i spatchowałeś? Masz frameworka najnowszego?

@ toxic0.0 - tutaj.

Opublikowano

działa PERFEKCYJNIE... dla mniej kumatych...

jak cos sie pojawia .. najelpiej usunac all metiny jakie sie ma...

sciagnac ze stronki i postawic na ''czysto'' nowego metina.. spatchowac ztorrentowac.. wylonczyc metin2.bin i odpalic HS-removera :)

all działa nawet EM2 :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

36970279.jpg

Witam. ja mam taki problem.. Zainstalowałam ten twój program do folderu gdzie mam metina!;p Odpalam metina nie wlaczaja sie żadne torrenty tak chodzby przez obejście metin działą. właczam MH 7.1 i ten blad co powyżej.. Wpisuje tam Metin2 i też ten bład. nawet jak przez obejście metin2client.bin i ustawie tam w MH7.1 te metin2client.bin to też ten bład:(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawdź nazwę uruchomionego procesu (jeśli na końcu jest .exe to do haxa wpisz wszystko do kropki przez exe)

Opublikowano

No no Andjerzejt chodż nie popieram tego typów programów bo boty/hacki powinni byc zablokowane dla mnie to bez dyskusyjnie jestes top 1 na tym forum. Pozdrawiam

banned [*]

Opublikowano

to co mam robić:( ?

Kaczorze :P Skoro Twoja gra to Metin2.exe to w haxie wpisz samo metin2 :D

Opublikowano

Ja tam nie spathowalem do tego HackShielda i dalej normalnie ciągnę na obejściu, ale innym się sprzyda

+

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...