Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wszystko pięknie śmiga tylko na SP1 Woja nie działa atak podstawowy ;/

(Działa ale cos go czasem blokuje mysle ze to jakiś skill )

PS :

Fajnie jakbyś dodał możliwość ataku razem z petem

Edytowane przez Wichy97
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster Hej, wiem, że ci nie po drodze, ale jeśli byś się nudził to czy jest możliwość stworzenia programu wyczytującego wszystkie potwory na mapie oraz pokazującego ich lokację? Przydałby się do Midgardu, gdyż do obecnej chwili z niewiadomych przyczyn Krzakogony pojawiają się nie tam, gdzie powinny (bądź uciekają lub gonią jakiegoś gracza, który przejżdża obok) i trudno je potem znaleźć. PS. Dzięki za update ^^

Edytowane przez MagNaMaxa
Opublikowano

Witam wyskakuje mi błąd : na komputerze nie znaleziono MSVCP120.dll oraz MSVCR120.dll Co z tym zrobić ? Windows 10 x86

Pobrać ten DLL z neta i wrzuć do Folderu system32 

Opublikowano

Odpalam wszystko tak, jak napisałeś, po czym wciskając na "start" przy wyborze nostale w bocie, nostale przestaje odpowiadać. Wiesz może o co chodzi? Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Bot potrzebuje update'u, poniewaz event dopiero sie zaczal. Poczekajcie jeden do dwóch dni dopóki on tego nie zrobi, nie bedzie dzialac. 

Opublikowano (edytowane)

@mistzmaster dziekuje za bota, tylko jeden problem. client nie jest updatowany, wyswietla mi ze musze miec nowsza wersje. 

wesolych swiat

@Edit client dziala, ale nie dziala razem z  botem

Edytowane przez BariK
Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster Mozliwe ze zle sie wyslowilem, multiclient nie pozwala mi odpalic wiecej niz 1 bot. Wczesniej moglem sobie dwa postawic a teraz niestety nie ma opcji, jak odpalam clienta przez bota, w nostale wyskakuje mi notyfikacja ze mam stara wersje clienta (odpalony jako admin i sciagniety z elitepvpers), czy jest szansa bys mi w jakikolwiek sposób pomógl?

@Edit ss z problemem http://imgur.com/a/xgfrM 

Edytowane przez BariK
Opublikowano

@MistrzMaster Zawsze tak robie, niestety nie pomaga zmiana nazwy/sciagniecie jeszcze raz tez nie. Nie wiem co robic. Moze restart komputera moze pomóc, zaraz sprawdze i dam znac czy pomoglo

Opublikowano (edytowane)

@BariK wlacz bota jako administrator
+ wrzucisz mi bota na inny hosting? bo pobrac nie moge bo ip zza granicy ;/

Edytowane przez Mieciuu
Opublikowano

Mi nie działa, wlaczam klienta loguje sie zaznaczam Nostale i daje start po czym wyskakuje ze Nostale nie odpowiada