Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@MistrzMaster 

Jestem debilem czy to bug ? 

otóż mam taki problem że jak mam ustawione na white liście moby np. kurczak i słabe ziarno, a w skills ,,zamach bronią" (auto atak poszukiwacza przygód), ustawione też come to mob albo come near mob, to podchodzi do moba, ale go nie bije, poprostu za nim BIEGA.

Proszę o szybką odpowiedź, dziękuję z góry :)

Opublikowano (edytowane)

@up ogolnie to wchodzisz na pierwsza strone tego tematu, pobierasz z linka,wypakowujesz, wlaczasz manager przez administratora ktory jest w wypakowanym folderu "packages" i oczywiscie wpierw musisz wlaczyc nostale, wybierasz proces i klikasz start. Wazne jest aby pamietac o wlaczeniu managera przez administratora. Nie polecam Ci poki co pobierac bo bot bedzie nie aktualny bo dzis jest update, zwykle aktualizacja go zajmowala autorowi okolo tygodnia wiec bedziesz musial czekac jak i my wszyscy az da cynk w tym temacie

Edytowane przez hanclys1201
Opublikowano

ten update jest prawdopodobnie przez to bugowanie questa valhalla za co z reszta pewnie i tak bany po leca no bo przepraszam ktos ma w 10 minut z pakietami z 80 nagle 99 a ty expisz tygodniami na wulkanie zeby ten 95 dobic. I nie narzekaj ze znow update tylko ciesz sie ze ten bot jest w ogole za darmo, wiec nie wiem na jakiego c***a znow spamisz o tym updacie bo to juz chyba 3 raz w tym temacie a autor dobrze wie ze trzeba go zaktualizowac

Opublikowano (edytowane)

Problem z NosBotem

Witam, mam mały problem z NosBotem. Otóż wczoraj cały dzien bot działał poprawnie i płynnie ale gdy próbowałem go odpalić również wczoraj gdzieś ok.22-23 gdy uruchamiałem gre przez bota dawałem refresh zaznaczyłęm proces dalem start Nostalex.dat przestał odpowiadać, gra się crashowała i po chwili wyskoczył kumunikat ze mam zamknąć gre, trwa to nadal i nie mam pojęcia co z tym zrobić. Wiem ze nie jestem jedyny z tym problemem ale to strasznie dziwne że przez cały dzień bot działał i nagle gdy go włączyłem znów przestał działać. Prosze o pomoc. Pozdrawiam :D Dodam że robiłem reinstall gry i bota i nadal nic.

post-1142046-0-13944400-1482933284_thumb.jpg

Edytowane przez thinkei1
Opublikowano (edytowane)

Problem z NosBotem

Witam, mam mały problem z NosBotem. Otóż wczoraj cały dzien bot działał poprawnie i płynnie ale gdy próbowałem go odpalić również wczoraj gdzieś ok.22-23 gdy uruchamiałem gre przez bota dawałem refresh zaznaczyłęm proces dalem start Nostalex.dat przestał odpowiadać, gra się crashowała i po chwili wyskoczył kumunikat ze mam zamknąć gre, trwa to nadal i nie mam pojęcia co z tym zrobić. Wiem ze nie jestem jedyny z tym problemem ale to strasznie dziwne że przez cały dzień bot działał i nagle gdy go włączyłem znów przestał działać. Prosze o pomoc. Pozdrawiam :D Dodam że robiłem reinstall gry i bota i nadal nic.

Jezu... Czy wy jesteście upośledzeni ?

Potrzebny jest update bota i tyle.

On sam wie najlepiej, że trzeba go zrobić i dajcie mu spokój.

Robi coś za darmo a wam ciągle tylko źle i źle...

Ile można ? Nie nudzi Wam się to marudzenie o update ?

Jak zrobi to będzie. Powinniście mu być wdzięczni, że ten bot jest za darmo, a nie tylko narzekacie.

Nie musisz się tak unosić, każdy może pytać o co chce.

//Synek

Edytowane przez Synek
Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster dodaj opcje bicia razem z petem/partnerem to to BĘDZIE NAJLEPSZY BOT DO NOSTALE :))
oraz edytuj to, że gdy zabije moba to zgarnia loot i pozniej idzie zabic kolejnego moba, bo tak to zabije, idzie po kolejnego i wraca sie po loot z pierwszego przez co to sztucznie wygląda ;/

Problem z NosBotem

pobierz multiklienta od MistrzMaster'a, wlaczasz potem włączasz Manager zaznaczasz klienta i start, tak to działa :))

Edytowane przez Mieciuu
Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że w przypadku kiedy bot nie działa (NostaleX.dat) to mam czekac na patcha/aktualizajce bota tak? Pozdrawiam :)

@MistrzMaster dodaj opcje bicia razem z petem/partnerem to to BĘDZIE NAJLEPSZY BOT DO NOSTALE :))
oraz edytuj to, że gdy zabije moba to zgarnia loot i pozniej idzie zabic kolejnego moba, bo tak to zabije, idzie po kolejnego i wraca sie po loot z pierwszego przez co to sztucznie wygląda ;/

Problem z NosBotem

pobierz multiklienta od MistrzMaster'a, wlaczasz potem włączasz Manager zaznaczasz klienta i start, tak to działa :))

A gdzie znajduje się ten multiklient?

Opublikowano

Dobra już ogarnąłem i działa :)

Czyli mam rozumieć, że w przypadku kiedy bot nie działa (NostaleX.dat) to mam czekac na patcha/aktualizajce bota tak? Pozdrawiam :)

Problem z NosBotem

A gdzie znajduje się ten multiklient?

Dobra już wiem, dzięki za pomoc ziom :) Pozdro

Opublikowano

Siemano, mam takie pytanie. Czemu bot czasami igonruje moby ktore ma bic? Po prostu przechodzi obok nich, z tego co zauwazylem zazywczaj sa to moby z mniejsza iloscia hp niz pol ;o.

Opublikowano

No właśnie nie, zaznaczyłem ze spacji żeby bił moby z 0% i 1% ze spacji. Tzn zmieniłem na takie wartości. Czyli domyślnie tak jak jest ustawione. I bot ignoruje moby z połową hp itd :O.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Hej, mam następny problem z botem.Wcześniejszy problem z brakiem odpowiedzi gry rozwiązałem poprzez wlaczenie multinos.exe i wszystko dzialalo, wczoraj kiedy wszysto ladnie włączyłem ustawiłem dałem "start" na bocie gra i bot się wyłącza. Co robić ? Pozdrawiam :)Mial tez ktoś taki problem jak ja?

Edytowane przez thinkei1