Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Autopotem, po ustawieniu wszystkiego i włączeniu bota działa wszystko oprócz auto potowania. Wszystko jest ustawione tak jak powinno (przynajmniej mi się tak wydaje) i nie mam pomysłu jak to naprawić (każdy z dodanych tam na liste ma ustawiony delay 1s)

c344e5a9c8da1f2ee1f3cf327d633eea.png

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam problem z Autopotem, po ustawieniu wszystkiego i włączeniu bota działa wszystko oprócz auto potowania. Wszystko jest ustawione tak jak powinno (przynajmniej mi się tak wydaje) i nie mam pomysłu jak to naprawić (każdy z dodanych tam na liste ma ustawiony delay 1s)

c344e5a9c8da1f2ee1f3cf327d633eea.png

If less or equal : wpisujesz tam wartośc hp/mp przy którym schodzi i ma potować . Np. 6000 hp i uzyje potki ... 1500 mp  delay to co jaki czas, jezeli nie chcesz jak ma potowac przy zejsciu ponizej jakiegos stopnia hp/mp

Opublikowano

If less or equal : wpisujesz tam wartośc hp/mp przy którym schodzi i ma potować . Np. 6000 hp i uzyje potki ... 1500 mp  delay to co jaki czas, jezeli nie chcesz jak ma potowac przy zejsciu ponizej jakiegos stopnia hp/mp

Aha dobra dzieki teraz działa. Myslałem, że tam wpisuje się wartość procentowa i wpiasywałem tam 80% zamiast ilości hp xD

Opublikowano (edytowane)

Masz mnie za debila? Wcześniej działał, teraz jakoś od kilku dni sie zrypało.

#Edit

ok działa, nie uzywajcie eksplozji piorunu na rangerze bo sie buguje :P

Wie ktoś jak odpalić na XP? "Nieprawidłowa aplikacja win32" :/

Edytowane przez Menober
Opublikowano (edytowane)

Juz kiedyś stwierdziłem, że to będzie najlepszy bot do nos. Po paru miesiącach pobrałem i spróbowałem, jest jeszcze lepszy i bardziej intuicyjny. Jedyne co, to... Właściwie ustawiam go, patrze czy dobrze działa, wyłączam ekran, jak przychodzę po godzinie to okno bota i nos jest zamknięte. Nie wiem czy mam takiego pecha i ciągle trafiam na GM'a czy jakiś bug, szkoda, że nie ma żadnego Logu w notatniku o ostatnich akcjach.

@Edit

bot czasami olewa mobki, zaczyna bić jakiegoś i w połowie HP przestaje, a nawet jak nie ma dookoła go innych mobów to nadal nie dobija tego moba xD

@dexjuko

Brakuje mi też możliwości wpisania nazwy itemku jaki ma podnosić, bo lista jest długa xD

Edytowane przez `SaMer
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, przepraszam ze tak pytam, ale kiedy mozna spodziewać sie aktualizacji programu jeśli w ogole przewidywane jeszcze sa przyszłe "update'y", ponieważ od wczoraj bot nie chce mi działać.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@MistrzMaster Wczoraj była aktualizacja Nostale, nie każ nam długo czekać na update ( ͡°╭͜ʖ╮͡° )

Pewnie będzie spory spam o tym ( ͡°╭͜ʖ╮͡° )

• WSZYSTKO GRA? FOIE GRAS!

WSZYSTKO GIT? SOUS-VIDE!

Opublikowano

Dodaj możliwość wybrania innego pliku jak NostaleX.dat, bo np w openNos Lanucherze plik nazywa się już NostaleOpen.dat i boja wogóle nie można incjetnąć.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Witam.

Przy probie wlaczenia bota, po wlaczeniu gry i zalogowaniu sie na konto oraz wlaczenie managera jako administrator i wybraniu pliku nostalex.dat, probuje nacisnac przycisc "start", natomiast wtedy otrzymuje komunikat, ktory jest na zalaczonym zdjeciu. Probowalem reinstalowac nostale i bota, zaktualizowalem sterowniki i najnowsza wersje microsoft visual c++, lecz bot ,mimo wszystko nadal sie nie wlacza. Moj system to windows 10.

Opublikowano (edytowane)

A zalecane ustawienia pod shanerke masz może? Range czy coś bo często blokuje mi się przez ścianę i stoi w miejscu dopóki nie zresetuję bota

#Edit

Jak odpalam w sensie zaznaczam nostale i daję start wyskakuje mi brak odpowiedzi Nostalexdat

Edytowane przez Smerfuseke
Opublikowano

Witam, czy istnieje możliwość wrzucenia owego programu na inny hosting? np. mega.nz, na obecnym muszę czekać 3:30h na mozliwosc pobrania pliku

Opublikowano

Raczej wątpię bo ten typ po prostu skopiował tego haxa, to nie jest jego tylko podpierdolił i czeka ,aż głowny autor zupdatuje go.

Zbieram (-)