Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo ta opcja jeszcze nie została wprowadzona, prawdopodobnie są nad nią prace. wszystkie fukcje których nie możesz uzywać to albo są w trakcie tworzenia albo są przystosowane na prywatne serwery nostale

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster

Gdy klikam przycisk Start, od razu dostaję "Program przestał działać...".

Co zrobić? Win 7 64-bit.

Naprawione! Zła wersja bota... ;v

Edytowane przez Quarry

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Mam problem mianowicie mam nostale bez GF( nie wiem czy coś to daje ) ale gdy odpalam MultiClienta który jest razem z botem działa normalnie ale gdy chce odpalic bota to widzi tyko prawdziwe NT a Multi nie 
moze ktos cos wie jak naprawic? ;__;

Opublikowano

Pytanko, odpalę nosbota na win xp ? 

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Szkoła jest jak kurnik, chodzę bo są jaja :P

Opublikowano

Pytanko, odpalę nosbota na win xp ? 

Tak

Mam pytanie, czemu bot przychodzi najpierw do moba i dopiero uderza, a nie klika odrazu spacji? 

jak woj to come to mob

jak łucznyk czy mag to come near mob czy jakoś tak

Opublikowano

A więc tak, mam win 7 64 bit, dropie piórka i tak mniej więcej po 20-25 min dropienia crashuje gre i zrywa połączenie z serwerem, nie mam pojęcia czym to może być spowodowane.

Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster

Jest możliwość żebyś wrzucił na inny hosting lub wysłał mi jakoś na priva? Nie mieszkam w polsce i nie mam możliwości pobrania bota, a chciałem odpalić na nupku ;d 

Edytowane przez Kyu.
Opublikowano

Bot ma zwiechy, ale jest naprawdę dobry, jeden z najlepszych botów, jedno pytanko: Czy da się by nasz NOS KUMPEL atakował razem z naszą postacią, bądź sam? Głównie chodzi mi o atakowanie z naszą postacią, lub coś polegającego na zaznaczaniu przez naszego bota danego moba i bicie go razem z NOS KUMPLEM.

image.png

Opublikowano

Czy bot działa na windows10? Bo na moim pc win7 i dobrze działa a na laptopie z win10 nie chce się injectować

Uruchomiłeś jako Admin?

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Dlaczego bot podąża za mobkiem ale go nie atakuje gdy zaznaczylem targeta?, wczoraj wszystko dobrze chodziło a dzisiaj już coś nie działa. ?

Opublikowano

Dlaczego bot podąża za mobkiem ale go nie atakuje gdy zaznaczylem targeta?, wczoraj wszystko dobrze chodziło a dzisiaj już coś nie działa. ?

Zaznacz skill, ktorym twoja postac ma zaatakowac ;)

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Wszystko mam pozaznaczane, mi i kilku osobą które znam też od dzisiaj nie działa ?

Pamiętaj, że niektóre skille buguja bota np bluszcz. Takie ktore atakuja w miejscu.

Jak działa Control Map w Security jesli nie zaznacze by się wyłaczył nostale? Dostane jakies powiadomienie, że jest GM?

Opublikowano

Wszystko mam pozaznaczane, mi i kilku osobą które znam też od dzisiaj nie działa ?

Pamiętaj, że niektóre skille buguja bota np bluszcz. Takie ktore atakuja w miejscu.

Jak działa Control Map w Security jesli nie zaznacze by się wyłaczył nostale? Dostane jakies powiadomienie, że jest GM?

Bot ci sie zatrzyma najprawdopodobnie.

Opublikowano

Jak jest z wykrywalnoscia tego? Jakie sa szanse na dostanie bana, zakladajac ze bylby wykorzystany tylko i wylacznie do bicia za minilandem?

Opublikowano

Jak jest z wykrywalnoscia tego? Jakie sa szanse na dostanie bana, zakladajac ze bylby wykorzystany tylko i wylacznie do bicia za minilandem?

Zawsze mozesz zaznaczyć opcje ochrony, czyli ze jak admin wbije to ci sie wyłączy ;)

Opublikowano

Zawsze mozesz zaznaczyć opcje ochrony, czyli ze jak admin wbije to ci sie wyłączy ;)

No tak, to wiem ze taka opcja jest, ale czy to faktycznie bedzie tak, ze tego bana nie dostane? ;)