Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam problem z ty botem a mianowicie odpalam normalnie nostale potem Manger.exe zaznaczam procesz wyskakuje że wszystko się powiodło ale nie pojawia się to okno gdzie konfiguruje całego Bota 
Z góry dzięki za pomoc 

Mam problem z ty botem a mianowicie odpalam normalnie nostale potem Manger.exe zaznaczam procesz wyskakuje że wszystko się powiodło ale nie pojawia się to okno gdzie konfiguruje całego Bota co może być tego przyczyną ??

Opublikowano

MistrzMaster problem z botem po tych akutalizacja all trybi dll sie laduje i craszuje bota jakis update czy cos jest do niego?

Juz mam pobieram 165 nie 164 dzieki i sr za pisanie wyzej

2sadus9-k_rhpawnw.jpg
Opublikowano (edytowane)

Gdy chcę odpalić bota przez Menager.exe pokazuje mi się coś takiego 

dfe12e903651d953a7b55569fe21533a.png

Jak teraz odpalić bota?

Edytowane przez Drizzt`
Opublikowano

Dalej nie mogę tego znaleźć, serio jest na tyle zielony, że potrzebuje żeby ktoś mnie za rączkę poprowadził. Dwa dni temu było wszystko ok, a dzisiaj   już nie mogę odpalić. 

Opublikowano (edytowane)

@Drizzt`

Nie tutaj, to będzie zapewne w ProgramFiles lub Pliki programów x86. Nie mam pojęcia gdzie ty zainstalowałeś grę. Możesz zrobić też tak, kliknij prawym przyciskiem myszy na skrót lunchera nostale(ten, którym odpalasz grę), później Właściwości i Otwórz lokalizację pliku, później tą lokalizacje wskaż w folderze bota i kliknij szybko dwa razy na nostalex.dat.

Aha, no i wypakuj te pliki do jakiegoś folderu, a nie operujesz na nich w zipie bo nic z tego nie będzie.

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Mam pytanie: Jak dokładnie działa ten wykrywacz GM? Czy nawet jak ich nie widać na mapie (a wiadomo, że nieraz tak robią), to bot ich widzi i wyłączy grę?

200.gif

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie, wlaczam Nostale, refreshuje w tym managerze i gdy wlaczam proces klikając "Start", piszę że "Nostalex.dat przestało działać" i klient się wyłącza. Dodam, że przedchwilą pobrałem bota i mam zaktualizowane Nostale

Opublikowano

Można znać przybliżoną date? Bo potrzebuje ^^ do takich czynności jak multi nos oraz expienie wr światła. Pozdrawiam wszystkich! (tak tak wiem jestem powalony ;)).

Opublikowano

Można znać przybliżoną date? Bo potrzebuje ^^ do takich czynności jak multi nos oraz expienie wr światła. Pozdrawiam wszystkich! (tak tak wiem jestem powalony ;)).

Nie gorączkuj się, nie dość, że najlepszy bot to jeszcze darmowy. Autor pracuje nad nim sam więc jestem pewny, że w wolnych chwilach to załatwi(patrząc po poprzednich wersjach będzie on dziś/jutro).

T3N0cnlTd2lydXNfX19ldW5lX19fMjI1X19fU1BFU19fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Nie gorączkuj się, nie dość, że najlepszy bot to jeszcze darmowy. Autor pracuje nad nim sam więc jestem pewny, że w wolnych chwilach to załatwi(patrząc po poprzednich wersjach będzie on dziś/jutro).

dziekuje ;) i sorki za tamto po prostu bylem sfrustrowany piątkiem ;)

Opublikowano

Czy myślisz nad dodaniem NosBazaru gdziekolwiek się jest (coś jak medal nosbazaru) i automatyczne kupowanie itemów w nim, jeśli jest po ustalonej cenie? xD

Opublikowano (edytowane)

Mam problem, przed ostatnią aktualizacją, można było odpalać po 2-3 boty i działało, a teraz jak odpalam drugie nt przyciskiem run nt client i sie probuje zalogowac to wyskakuje ze niby jest konserwacja,a jak multi nosem odpalam to bot nie widzi tego nt, co robic?

Edit: Naprawione

Edytowane przez Ansuported
Opublikowano

Mógłby mi ktoś wyjaśnić co znaczy "Control map" wyszukuje mapę i wyłącza Nostale.

Mógłby mi ktoś wyjaśnić co znaczy "Control map" wyszukuje mapę i wyłącza Nostale.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy myślisz nad dodaniem NosBazaru gdziekolwiek się jest (coś jak medal nosbazaru) i automatyczne kupowanie itemów w nim, jeśli jest po ustalonej cenie? xD

Jeśli chcesz włączac NB gdziekolwiek jesteś to pobierz sb NavanBethrax NostaleMultiHack wstrzykujesz do procesu z nostale i w script dodajesz "wopen 32 0 0"