Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

­Download Mi nie działa

ten link, wpisuje chyba dobrze:

To jest ukryta treść, proszę

I ss błędu:

To jest ukryta treść, proszę

Jak jeszcze ss nie widać trzeba zaczekać kilka minut i zobaczycie.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano (edytowane)

Proponuję dodanie opcji, żeby zmieniał cel jeśli jest on poza zasięgiem każdej umiejętności np przez 15 sek (do ustawienia), denerwuje to bardzo podczas dropienia piór w shanerze lub expienia w Fernon, ponieważ namierza przeciwników przez ściany i blokuje się tam do momentu doprowadzenia go ręcznie bądź zabicia danego moba przez kogoś.

Także przydałyby się powiadomienia, że postać zginęła, skończyły się przedmioty do leczenia itd.

Edytowane przez MagNaMaxa
Opublikowano (edytowane)

No właśnie wiem, ale jeśli ustawie za nisko to nie łapie mobów dalej i często stoi w miejscu i trzeba czekać na resp.

I co w sprawie tych powiadomień? ;d

Edytowane przez MagNaMaxa
Opublikowano

Nie działa

Po pobraniu Manager.exe nie otwiera się, ponieważ nie znajduje MSVCR 120.dll, gdy ręcznie wsadze ten plik do folderu z managerem wyskakuje błąd (0xc000007b), na necie jest dużo rozwiązań tego problemu, ale zgaduje, że każda metoda rozwiązania jest dobra do osobnego powodu wyskoczenia tego błędu

Opublikowano (edytowane)

Bo to tak nie działa, ten problem był tutaj już wyjaśniany na każdej stronie. Musisz pobrać redisty, a jeśli już to nie wkładaj tego tylko do folderu z botem, ale też do folderu z grą. Pierw jednak pobierz redisty 2013

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano (edytowane)

Ok redist 2013 x64 i x86 zainstalowane i działa :)

Wyskakuje informacja "something went wrong when file was copyring multiclient! Please expit nostale if it`s already open and run bot with admin permissions" (jestem administratorem, nostale jest zamknięte oraz uruchamiam to jako administrator, a to nic nie daje), po wciśnięciu OK uruchamia się tylko wyszukanie nostaleX, gdy juz wyszukam wyskakuje MainWindow, nie działa Run NT Client, gdy odpale NT ręcznie i wybiore ten proces pokazuje się okno systemowe o braku Qt5Gui.dll (jest w folderze z botem i w folderze c:/windows/system32) oraz info od bota Succes! DLL Loaded! Have fun!, dalej nie wyskakuje to okno co na filmie

Edytowane przez wydmuch
Opublikowano

Bot pięknie działał przez parę tygodni i od paru dni nagle po odpaleniu manager.exe i wybraniu procesu wyskakuje tylko okno "Dll loaded, have fun".

Opublikowano (edytowane)

Bot będzie miał szanse działać na privach ? Chodzi mi dokładnie o NosTale4DE

Edytowane przez wampiros6
Opublikowano

Ścieżka była dobra, pobrałem dllinjector, opcja Run NT Client nie działa, ale jeśli ręcznie otworze nostale to wszystko działa miodzo, dzięki za pomoc Mistrzu

Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster
W tym problem, gdyż gdy odpalam nosbota to NostaleX.Dat przestaje działać ,a z tego co (chyba) wiem to u ciebie się odpala na .exe poprzez multi clienta

Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster
IP jest pobierane z launchera . Działa to na takiej samej zasadzie jak launcher od @Xeno.

#edit

oki działa , niezaaktualizowałem ostatniej łatki i bota

#edit2 6.7.16

Zauważyłem, że bocik się wiesza jak ma zbierać golda. Jest to zdarzenie rzadkie, ale informuje.

Opublikowano

Gorąco polecam tego bota. Wszystko działa idealnie. Nigdy nie widziałem Crashów, ani żadnych ścinek. Po zaznaczeniu opcji wykrywania GM, nie ma możliwości, żeby dostać bana. Bot idealny. 

200.gif

Opublikowano

Gorąco polecam tego bota. Wszystko działa idealnie. Nigdy nie widziałem Crashów, ani żadnych ścinek. Po zaznaczeniu opcji wykrywania GM, nie ma możliwości, żeby dostać bana. Bot idealny. 

dostalem na 2 konta od alariusa wiec jest szansa xDD

• 3 tygodnie później...