Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem co źle robie i przyszedłem prosić o pomoc. Mianowicie mam ustawione skille, buffki, waypoint na groszkach i zaznaczone ze ma bić miekkie strączki i miekkie groszki. Gdy odpalam to podnosi mi itemy, buffa się normalnie i nie atakuej ze zwyklego ataku tylko ze skilli ale nawet nie podchodzi do strączków i nie atakuje. Poprostu stoi w miejscu, załącze pare ssów, żebyście mogli zobaczyć settings, bo chyba źle wytłumaczyłem xDD Poprotsu nie podchodzi do mobów i nie bije, stoi w miejscu. 

http://scr.hu/2m87/irfs2

http://scr.hu/2m87/07unl

http://scr.hu/2m87/8wfe5

http://scr.hu/2m87/tk3hx

http://scr.hu/2m87/33hg7

Opublikowano

@takitakitam

Control map kontroluje mape, tzn. jesli wyladujesz na mapie ktorej nie ma na whitelist bot sie wylacza

@muzyn;D 

podbijam, tez mam problem z skillami i buffami (np obszarowka bez targetu na SP1 luka wywala caly skrypt - zawiesza czynnosci, lecz nadal dziala

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Mam problem mianowicie : kiedy próbuje się zalogować pisze mi że mam niewłaściwą wersje klienta a aktualizowałem nostale jak i bota . Ktoś może wie co trzeba zrobic ?

Opublikowano (edytowane)

Mam problem mianowicie : kiedy próbuje się zalogować pisze mi że mam niewłaściwą wersje klienta a aktualizowałem nostale jak i bota . Ktoś może wie co trzeba zrobic ?

Spróbuj odpalić nostale normalnie przez patcher, zalogować się postacią i wtedy dopiero odpalić bota, wybrać proces i kliknąć start

Czy myślisz nad dodaniem NosBazaru gdziekolwiek się jest (coś jak medal nosbazaru) i automatyczne kupowanie itemów w nim, jeśli jest po ustalonej cenie?  xD

Jeśli chcesz włączac NB gdziekolwiek jesteś to pobierz sb NavanBethrax NostaleMultiHack wstrzykujesz do procesu z nostale i w script dodajesz "wopen 32 0 0"

Wiem, że są inne hacki od tego, po prostu daje propozycję, gdyż w jednym bocie coś takiego widziałem ;P

Edytowane przez xYahiko
Opublikowano (edytowane)

@Mużyn;D

Przecież twoje skile nie mają po 100 zasięgu, bot próbuje atakować nawet ze 100 kartek a serwer nic nie robi, bo postać jest za daleko od moba. Ustaw normalny zasięg skila, ew 1-2komórki większy.

Dodatkowo, co cię podkusiło, żeby ustawić scan-radius na 100 komórek? Teraz bot będzie szukał groszków i strączków nawet 100 kratek dalej(sąsiedne spoty) i nawet nie będzie do nich podchodził bo przecież twoje skile niby potrafią uderzyć z odległości 100 kratek.

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Kiedy próbuję włączyć bota wykrzacza mi się klient gry ;P

Odpal grę normalnie przez patcher, zaloguj się, wtedy odpal Manager.exe, wybierz proces i kliknij start. Jeśli to nie pomoże spróbuj reinstall nostale. (Takie podstawowe próby pomocy) xD

@MistrzMaster

Odnowie pytanie co wyżej podałem co myślisz nad dodaniem "wiecznego" Medalu Nosbazaru oraz autokupowaniu?

A drugie pytanie, co myślisz nad zapisem i wczytywaniem Waypointów? Dzięki temu można porobić prostego bocika do przechodzenia CP, a przy dodaniu comboboxa można by zrobić gotową listę z CP ^^

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxYahiko

Kupowanie z nosbazaru już jest, jednak nie jest udostępnione, a co do drugiego pytania to prężcież taka opcja istnieje, tylko nie będzie to działać dobrze z uwagi na to, że nie zawsze za pierwszym razem wejdziemy do tp.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxYahiko

Kupowanie z nosbazaru już jest, jednak nie jest udostępnione, a co do drugiego pytania to prężcież taka opcja istnieje, tylko nie będzie to działać dobrze z uwagi na to, że nie zawsze za pierwszym razem wejdziemy do tp.

Dzięki za info ^^ Czekam na opcję z NosBazarem.

Opublikowano (edytowane)

To co jest w prywatnej wersji bedzie kiedys udostepnione za darmo czy bedzie jako premium? :D

Mogłbyś dodać bota na lodowe kwiaty ktory by chodzil i zbierał je. Taka propozycja.

Edytowane przez xBuufff91
Opublikowano

Pomożesz z ustawieniami do komety? Po pewnym czasie postać wchodzi do portalu, bo mobki spawnuja się przy portalu i pomimo ustawienia checkpointow z dala od portalu postać agruje mobki, staje w portalu próbując zaatakować i wchodzi do portalu. Można jakoś ustawić checkpointy albo coś żeby się nie zbliżał do portalu? Kiedyś pisałeś tez, ze może wprowadzisz opcje żeby nie było możliwe wchodzenie do portalu. Myślisz dalej nad tym czy jednak można coś innego zrobić?

Opublikowano

..Can't inject the NosBota.dll to your process, are you sure that you opened injector as administrator? Also check the NosBota.dll in actuall folder if all is fine just try with another injector!''

Co mam zrobić w tej sytuacji?

Opublikowano (edytowane)

..Can't inject the NosBota.dll to your process, are you sure that you opened injector as administrator? Also check the NosBota.dll in actuall folder if all is fine just try with another injector!''

1. Odpaliłem bota

2. Z bot włączyłem nostale.

3. Zalogowałem się i wybrałem postać.

4. ,,Zrefreshowałem'' bota.

5. Wybrałem nostale i kliknąłem start.

6. Po kliknięciu start wyskakuje mi coś jakby Error, a w nim pisze to co zacytowałem na górze.

Co muszę zrobić w tej sytuacji?

Edytowane przez SplayThread
Opublikowano (edytowane)

Sory ale ten bot mi nie działa nie wiem czemu. Proszę ponownie o pomoc.

Folder mam na pulpicie. Otwieram folder, otwieram Manager. Później włączam Nostale za pomocą Managera. Loguje się wybieram postać wchodzę do gry. Klikam w Managerze refresh. Wyświetla mi się Nostale. Klikam Nostale i klikam start wyskakuje mi error.

Co zrobiłem źle?

16:30 Znaczy w tym momencie przeniosłem folder do folderu z grą.

Edytowane przez SplayThread
Opublikowano (edytowane)

Sory ale ten bot mi nie działa nie wiem czemu. Proszę ponownie o pomoc.

Folder mam na pulpicie. Otwieram folder, otwieram Manager. Później włączam Nostale za pomocą Managera. Loguje się wybieram postać wchodzę do gry. Klikam w Managerze refresh. Wyświetla mi się Nostale. Klikam Nostale i klikam start wyskakuje mi error.

Co zrobiłem źle?

16:30 Znaczy w tym momencie przeniosłem folder do folderu z grą.

Spróbuj uruchomić bota jako administrator.

Aczkolwiek teraz trzeba czekać na aktualizację :))

Edytowane przez michas508
Opublikowano

1. Odpaliłem bota

2. Z bot włączyłem nostale.

3. Zalogowałem się i wybrałem postać.

4. ,,Zrefreshowałem'' bota.

5. Wybrałem nostale i kliknąłem start.

6. Po kliknięciu start wyskakuje mi coś jakby Error, a w nim pisze to co zacytowałem na górze.

Co muszę zrobić w tej sytuacji?

K***a mać debilu, masz kliknąć prawym na tego jebanego execa i uruchomić jako administrator, czy cię przerasta czytanie ze zrozumieniem? Ja p******e tacy ludzie będą robić na moją emeryturę...