Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tandoria.pl

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prezentacji wnioskuje że serwer prowadzi banda gimnazjum.

Zabq wali mu w ten pusty łeb, kasa mu odwala.

Nie polecam tego bo padnie szybko :)

Swoją sygnaturą udowodniłeś, że też nie skończyłeś gimnazjum.

Nie polecam syf i żenada ! Lepiej idźcie grać w mc niż w to więcej emocji i ciekawsza rozrywka ;)

Krystek od kiedy ty w mc grasz? xD do Anglii na zmywak wracaj

Polecam, bo mogę.

tenor.gif

Opublikowano

@ZabQ skąd te bronie 75? Tylko dungeon leśny?

Bronie 75 jak i zbroje będzie można zdobyć własnie z Pradawnego lasu oraz Berana.

Opublikowano

Co jak co, ale o malestii nie można było nic złego powiedzieć oprócz tej cofki.

Ta sama ekipa, więc na pewno będzie elegancki serwer.

Opublikowano

Dlaczego widzę x2 sety pod rząd te same u ninji Noże (Bezduchy)

Nie zauważyliśmy tego. Przy wgrywaniu kolejnych rzeczy do prezentacji poprawimy to :)

Opublikowano

Polecam dobry serwer! :D Grałem na Malestii i tutaj też zawitam! :P :D

Również grałem na Nostidli pierwszej jak to był 1 serwer Tharela. :D Jak nie ogarniał Source itd a teraz widzę zmiana o 360 stopni Tharel propsy zawitam! :D

53594961070274399019.png

Opublikowano

Jedyny post w tym temacie, więc nawet nie odpowiem na żadne spiny lub zaczepki zaznaczam na wstępie jbc.

Nie mam zamiaru mówić "nie grajcie tu" czy czegoś w tym stylu bo i tak każdy zrobi co będzie chciał, jednak przypominam wam że na każdym serwerze powinno się robić inne loginy, hasła oraz używać innego maila. Tym bardziej w przypadku serwera prowadzonego przez osobę nagrywającą na YouTube. Podrzucam dwa screeny i śmigam.

Aby nie było, że udostępniam dane osobowe czy coś: Mikołaj to moje imię i jak mi któryś za to wlepi bana to jebnę śmiechem. Imię drugiej osoby zasłonięte aby uniknąć bana, ale widzowie pewnej osoby pewnie rozkminią ocb.

EMbUrHx.png

KUoifaU.png

Więc jeszcze raz przypominam o używaniu innych loginów oraz haseł, aby uniknąć w przyszłości latania do adminstracji innych serwerów bo zniknął wam ekwipunek. ;)

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada :)

jaki % drop rad i egzo ze szkat serwerowych? :)

Nie jest to jeszcze do końca ustalone ale nie będziecie mieli problemu z brakiem rad i egzo. Jest sporo możliwości na ich zdobycie.

poprawcie lodowy dungeon :)

Dziękujemy za informacje.

Opublikowano

Jedyny post w tym temacie, więc nawet nie odpowiem na żadne spiny lub zaczepki zaznaczam na wstępie jbc.

Nie mam zamiaru mówić "nie grajcie tu" czy czegoś w tym stylu bo i tak każdy zrobi co będzie chciał, jednak przypominam wam że na każdym serwerze powinno się robić inne loginy, hasła oraz używać innego maila. Tym bardziej w przypadku serwera prowadzonego przez osobę nagrywającą na YouTube. Podrzucam dwa screeny i śmigam.

Aby nie było, że udostępniam dane osobowe czy coś: Mikołaj to moje imię i jak mi któryś za to wlepi bana to jebnę śmiechem. Imię drugiej osoby zasłonięte aby uniknąć bana, ale widzowie pewnej osoby pewnie rozkminią ocb.

EMbUrHx.png

KUoifaU.png

Więc jeszcze raz przypominam o używaniu innych loginów oraz haseł, aby uniknąć w przyszłości latania do adminstracji innych serwerów bo zniknął wam ekwipunek. ;)

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NA GRUBYM BICIE WJECHAL MIKOLAJ 

pls no warnerinio 

Opublikowano

@Endymion

Z tego co ZabQ mi mówił to Ty z dupy zacząłeś się obrażać o bazę z Malestii, poza tym specjalnie na Malestii dawaliśmy taki komunikat:

ZlFQx.jpg

żeby potem okradać inne serwery, weź się puknij w głowę.

Opublikowano

Najprawdopodobniej skończy się tak jak na Malesti, a prezentacja dupy nie urwała. W niektórych momentach chcieli być chyba śmieszni (grafiki i opisy), ale raczej wyszło na odwrót - żałośnie. Jedyne co zostało to poczekać na kilka GP i wtedy zobaczymy jak to będzie się rozwijać. No i ciekawe czy konkurencja pozwoli Wam ruszyć z serwerem - jak zabezpieczenia? Dadzą radę?

nlUSIa9.png

Opublikowano

@Endymion

Wiesz, że takie podpierdalanie dupki jest troszkę żałosne. 

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Po zapowiedzi bardzo ładnie to wygląda ale patrząc na team bym się 3 razy zastanowił nad grą ;) takie błędy odwalają że nie zawsze pogra :)

po za tym ZabQ chyba już nie będziesz skakać jak kiedyś :D ? Kum Kum 

EMbUrHx.png

KUoifaU.png

u nas też skanowanie kont było ostatnio a taki team żabku na YT nawet za komentarze by brał $ strasznie się ten człowiek pozmieniał w przeciągu 14/15 mies jak go poznałem ;) co do kont trzeba endy myśleć o czymś na zasadzie ssh key generowany przy rejestracji

Opublikowano

Zagrałbym.. bo malestia wydawała się spoko, ale odrzuca mnie fakt że administracja podchodzi nawet do spraw serwerowych nie poważnie, kiedyś ktoś was pytał ile ten serwer będzie stać, a odpowiedź padła 'dłużej niż malestia', takie coś skreśla was na początku nawet jeśli to była ironia, w dodatku wpadka z tymi hasłami ostro.

@Endymion

Wiesz, że takie podpierdalanie dupki jest troszkę żałosne. 

W tym przypadku akurat nie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Myślałem, że ŻabQ jest rozsądniejszym człowiekiem i trochę różni się od tych psiaków co tylko liczą na łatwy hajs z youtuba i serwera, no ale jak widać się myliłem. Okradanie graczy, którzy dają Wam hajs to jest najgorsze co może się przydarzyć w tym świecie metina, no szkoda, bo serwer serio nieźle się zapowiada, ale jeżeli później mam się bać o swoje konta na innych serwerach/grach/serwisach to podziękuje. A szkoda. ;)

A bronienie się tą regułką z informacja by zmieniać hasła to troche smieszne, przecież wiadomo, że 3/4 graczy i tak ma na to wylane.

Opublikowano
W ramach zakończenia tego głupiego bezpodstawnego pierdolenia kilka ss'ów z rozmowy Evora i Endymiona:

Heg3N.jpgPaiZH.jpgGwxlH.jpg

Jeżeli ktoś jeszcze chce sobie popisać, niech popisze, karawana jedzie dalej. elo.

Opublikowano

Zmęczony jestem tłumaczeniem ludziom jakie błędy popełniają.

Nie chcesz - nie graj, na siłę nikogo tutaj nie będziemy zatrzymywali.

Nie chcesz wydawać pieniędzy - nie wydawaj, gra to ma być przyjemność.

Do Endymiona

Rozumiem zagrania czysto polityczne i każdy chce ratować swój przybytek, ale czasami nie wiadomo czy jest to warte, aż tak stanowczych kroków.

Każdy buduje swoje przeznaczenie jak to mawiają.

Jeżeli chodzi o dramy, ze skanowaniem haseł itd.

Przede wszystkim wyjaśniamy sobie dwie rzeczy.

Malestia była wówczas jednym z większych serwerów medium/hard, więc siłą rzeczy większość tychże graczy musiała już logować się na nasz serwer, co Endymionowi jak widzicie już pisałem.

Oskarżenie kogokolwiek bez dowodów, jest conajmniej słabe.

Opublikowano

@Endymion

No i co w tym dziwnego, Evor nic tutaj złego nie napisał. Owszem Malestia miała być pod hajs i startować w wakacje 2k14, stety niestety postanowiliśmy zrobić nieco lepszy projekt, przez co pracowaliśmy aż do grudnia 2014. Ciągle szukasz zaczepki kolego, nikt się Twojego serwera nie tykał, a Ty na siłę szukasz sobie wrogów.

Opublikowano

Myślałem, że ŻabQ jest rozsądniejszym człowiekiem i trochę różni się od tych psiaków co tylko liczą na łatwy hajs z youtuba i serwera, no ale jak widać się myliłem. Okradanie graczy, którzy dają Wam hajs to jest najgorsze co może się przydarzyć w tym świecie metina, no szkoda, bo serwer serio nieźle się zapowiada, ale jeżeli później mam się bać o swoje konta na innych serwerach/grach/serwisach to podziękuje. A szkoda. ;)

A bronienie się tą regułką z informacja by zmieniać hasła to troche smieszne, przecież wiadomo, że 3/4 graczy i tak ma na to wylane.

To nie płacz tylko specjalnie na Tandorię załóż inne pasy :) Inne konta będziesz miał bezpieczne.

R7BPSXV.png

Zmieniliście się czy Tandoria też typowa hajsówka, zarobić coś, mieć wyjebane i tyle?

bez odbioru.

@Endymion

Miałeś napisać jeden post. Do widzenia. Zajmij się Vesterisem, a nie ktoś na allegro YANGI sprzedaje, przecież tak banujecie :) (If u know)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...