Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie mogę uruchomić clienta??

Po kliknięcie w patcher nic się nie ładuje..

Bo masz zepsuty komputer i system to nie wina administracji. ---> ja dostałem taką odpowiedź. Jak widzę jaj ciąg dalszy :)
Opublikowano

Bo masz zepsuty komputer i system to nie wina administracji. ---> ja dostałem taką odpowiedź. Jak widzę jaj ciąg dalszy :)

Dlaczego nie mogę uruchomić clienta??

Po kliknięcie w patcher nic się nie ładuje..

Bo problem jest u was mi się uruchamia bez problemu od samego początku i nic nie musiałem pobierać.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Gdy wszedłem do gry miałem 1304859lv...

Nie moge wejść na świat WTF?

Spatchujcie clienta, lub pobierzcie nowego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer amatorszcyzna cofka do wczoraj 19 ludzie potracili lizaki w tym ja i nagroda smy nie no masakra :)

@kiedy wprowadzicie shopy offline bo bez tego serwer nie bedzie proswerowal ... 

Opublikowano

Serwer jak narazie nie prezentuje się interesująco . Mało ludzi , błędy w grze :( mam nadzieje że to naprawicie szybiutko 

Opublikowano

Mówiłe, że w chuja lecą. Myślałem, że patcher, który nie działa to już szczyt ich umiejętności a tutaj cofka do wczoraj. No ludzie uciekajcie póki się jeszcze nic nie osiągnęło ;)

Opublikowano

Nie polecam serwer wypuszczony chyba tylko dla kasy nic nie działało nawet głupie cofanie skili. Graczy może grało wczoraj przez cały dzień 100 (Administrator oczywiście pisał parę postów wyżej, że jest +400 co uważam za śmieszne). Ogólnie rzecz biorąc syf kicha i mogiła, wszystko co powinno być gotowe przed startem wprowadzone 2 dni po starcie.

Opublikowano

Tak jak mówiłem serwer niedopracowany chociaż pomysł fajny + to co się teraz dzieje nie jest żałosne tylko śmieszne. Nie polecam jeszcze raz.

Opublikowano

No i ktoś poszedł po bandzie. Serwer wyłączył i koniec. Gdzie w takich wrogów narobiliście sobie ?

Arcros pisze, że spokojnie zobaczymy co on powie ja nie wiem.

837371446280124127260.png
Opublikowano

No i ktoś poszedł po bandzie. Serwer wyłączył i koniec. Gdzie w takich wrogów narobiliście sobie ?

Nie.

Serwer będzie działał tylko usuniemy kilka itemów - błąd w stronie :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

bląd w stronie? :D no ładnie, szkoda, że cały serwer lata w rozdanych itemkach i sobie ludzie z kont gmów spamią na czacie :D

SERWER RIP :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...