Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dzisiejszym update zostanie to poprawione jak i mnóstwo innych rzeczy :)

Przerwa techniczna będzie trwała ok 5minut w godzinach wieczornych.

Naprawcie też to, że nie da się ulepszyć wędki, i może trochę zmniejszcie szanse na magiczny metal, bodzie itp z łowienia bo trochę za dużo tego leci.

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawcie też to, że nie da się ulepszyć wędki, i może trochę zmniejszcie szanse na magiczny metal, bodzie itp z łowienia bo trochę za dużo tego leci.

Jeszcze zapłaczesz za tymi metalami jak ulepszenia stalek itp. po kilka %

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer zapowiadał się bardzo dobrze i pisałem przed startem. W sumie nie gram tutaj już to mi wisi to co piszesz miłej gry przy 50 osobach online.

Skoro ci wisi to po co cały czas płaczesz o patchera który ci i tak na wooden pc nie zadziała?

Kiedy zrozumiesz że wina leży po twojej stronie?  o.O 

40 lvl z NOK-iem i nic.Czekajcie na KM wejde ^^

Nok to jest najtrudniejsze gówno do wyłapania więc się nie dziw, tak przy okazji jaki ty jesteś z*******y grajac na czitach  :huh: 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Skoro ci wisi to po co cały czas płaczesz o patchera który ci i tak na wooden pc nie zadziała?

Nok to jest najtrudniejsze gówno do wyłapania więc się nie dziw, tak przy okazji jaki ty jesteś z*******y grajac na czitach  :huh: 

­

Wow stary.Chce sprawdzic czy mnie wykryja o.O.KM juz dziala.:)

Zbanowany.

Sa jakieś nagrody za wyłapywanie cheaterow? 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Wygrałem sm'y, zgłosiłem się na pw na mpc oraz na forum a nadal ich nie mam... 

Zgłoś się do mnie na forum: http://forum.atharia.pl/(nick, ilość sm jaką wygrałeś i gdzie)

Wow stary.Chce sprawdzic czy mnie wykryja o.O.KM juz dziala. :)

Sa jakieś nagrody za wyłapywanie cheaterow? 

Tak ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

­

sam grales na czitach...

@Skad tutra ?

Opublikowano

Ile ludzi moge info ? ;-;

Mało. Wydaje mi się, że więcej niż 200 nie ma ale mogę się mylić, lecz bardzo fajnie się gra zapraszamy.

Opublikowano

Kiedy zrozumiesz że wina leży po twojej stronie? o.O

Nok to jest najtrudniejsze gówno do wyłapania więc się nie dziw, tak przy okazji jaki ty jesteś z*******y grajac na czitach :huh:

­

Bo tylko mi patcher nie działa? Nie pierdol tylko wejdź na forum J zobacz ile osób ma problem z tym ich pseudo patcherem. Onk zamiast cos z tym robic usuwaja posty tych, ktorzy opisuja im problem i na tyn sie ich praca konczy. Profesjonalizm i umiejetnosci administracji sa po prostu mega skoro nawet patchera nie potrafią ogarnąć. Problem jest już ponad 24h i dalej to samo to jak się ludzie mogą nie wkurwiac ? To jest śmieszne i żałosne i nie mów mi ze mam problem z systemem bo inne serwery działają bez problemu tylko tutaj sa jakieś ekscesy i chuj wie co a oni cały czas pierdola ze kilka dni i będzie działać. To po co startowali z tym niedopracowanym projektem skoro gra ze 100 osob ? Sa idiotami i za chwile bedzie rework bo graczy nie bedzie. Niektorzy nawet sie nie zalogowali a tutaj juz ludzie kolo 80lv maja wiec kto bedzie chcial zaczynac? No odpowiedz jest prosta nikt.
Opublikowano

kazdy placze o ten patcher a mi kazdy klient ktory byl dzialal normalnie bez zadnych problemow , teraz przy nowym kliencie nawet patcher nie jest potrzebny zeby odpalic . Pobieracie nowego klienta (jest na stronce) , po pobraniu wrzucacie do klienta plik ''msvcr120.dll''- znajdziecie go prawie w kazdym kliencie obojetnie jakiego priva , odpalacie przez binke czyli plik ''odpal'' i śmiga ( przynajmniej mi na win7)

Opublikowano

kazdy placze o ten patcher a mi kazdy klient ktory byl dzialal normalnie bez zadnych problemow , teraz przy nowym kliencie nawet patcher nie jest potrzebny zeby odpalic . Pobieracie nowego klienta (jest na stronce) , po pobraniu wrzucacie do klienta plik ''msvcr120.dll''- znajdziecie go prawie w kazdym kliencie obojetnie jakiego priva , odpalacie przez binke czyli plik ''odpal'' i śmiga ( przynajmniej mi na win7)

To moze tylko tobie.
Opublikowano

Oczywiście, że polecam dobre mordki !! :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Witajcie.

W nocy odbędzie si przerwa techniczna która potrwa maksymalnie 10minut.

Podczas przerwy zostaną również poprawione wymienione przez was błędy, tak abyście mogli grać bez żadnych ale.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...