Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj będzie.

Dobra straciłem siły do tego serva niby odbugowaliście dolinę tepłem się przed chwilą i postać zbugowana...

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Odbugujcie tą pustynie!

Zaraz odbędzie się przerwa techniczna od 00:00 do 01:00 dużo rzeczy zostanie poprawione.

Pustynia, dolina będzie już działać.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Napisałem post wyżej.

Jeżeli tak uparcie twierdzisz że dolina została odbugowana to dlaczego po prze teleportowaniu się na dolinę ZBUGOWAŁO mi postać?

/edit

Tak może przez chwile było ok bo sam byłem na tej dolinie ale jak wróciłem ulepszyć fms i tepłem się  z powrotem tak do teraz postać jest zbugowana.

Opublikowano

Jeżeli tak uparcie twierdzisz że dolina została odbugowana to dlaczego po prze teleportowaniu się na dolinę ZBUGOWAŁO mi postać?

/edit

Tak może przez chwile było ok bo sam byłem na tej dolinie ale jak wróciłem ulepszyć fms i tepłem się  z powrotem tak do teraz postać jest zbugowana.

Aktualnie jest przerwa do 01:00 - Po niej wszystko będzie miodzio.

Opublikowano

Aktualnie jest przerwa do 01:00 - Po niej wszystko będzie miodzio.

No mam nadzieję ;)

5ch będzie po tej przerwie? I problem ze zmianą ch był na dolinie orków że nie działał za to m1-m2 zmieniał bez problemu.

Opublikowano

No mam nadzieję ;)

5ch będzie po tej przerwie? I problem ze zmianą ch był na dolinie orków że nie działał za to m1-m2 zmieniał bez problemu.

Okej dzięki, poprawimy. 5ch nie będzie, 4 wystarczają.

Staramy się, wszystkie bugi zapisujemy i poprawiamy dodatkowo kontakt ze mną jako właścicielem jest na ts3 bardzo dobry można wejść i pogadać.

Drop medali ogarnijcie 

Poprawimy.

Opublikowano

Serwer świetny, pieprzycie jak potłuczeni. To metin, a nie jakiś cud typu blade&soul, tutaj naprawienie czegokolwiek może skończyć się: 

a) kolejny bug na jego miejsce

B) jakimś cudem naprawisz.

Albo jedno albo drugie, przestańcie płakać jak dzieci, którym zabrano lizaka i poczekajcie na naprawę. 

Opublikowano

Serwer świetny, pieprzycie jak potłuczeni. To metin, a nie jakiś cud typu blade&soul, tutaj naprawienie czegokolwiek może skończyć się: 

a) kolejny bug na jego miejsce

B) jakimś cudem naprawisz.

Albo jedno albo drugie, przestańcie płakać jak dzieci, którym zabrano lizaka i poczekajcie na naprawę. 

Dokładnie, naprawiamy bugi / poprawiamy dogrywamy - client dzisiaj całkiem nowy będzie każdemu działał.

Od poniedziałku ruszają serie + eventy i będzie miodzio :)

Jak już pisałem, staramy się i serwer nie padnie - dopracujemy go porządnie.

Opublikowano

Godzinna przerwa od 0:00, przypuszczam że online będzie za dwa miesiące, cztery dni i osiemdziesiąt sześć godzin.

@Trobol wiem, tylko zadaje głupie pytania, godzina od 0:00 to 1:00, więc skąd pytanie kiedy?

Opublikowano

Godzinna przerwa od 0:00, przypuszczam że online będzie za dwa miesiące, cztery dni i osiemdziesiąt sześć godzin.

Nie, bo za 9minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...