Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha, ludzie Wy tak na serio?

Jeżeli macie zamiar grać na serwerze tego osobnika to współczuje Wam.

Nie dość, że sprzedawał pliki za 100zł które kupił Taksi za 500 to jeszcze okradł swojego kolegę i wmawiał, że jest złodziejem ;))

I jak tam Gilu Iphone się sprawuje?

Jak Ty po tym co odwaliłeś masz czelność robić serwery?

Żenada. 

Opublikowano

Nie dość, że sprzedawał pliki za 100zł które kupił Taksi za 500 to jeszcze okradł swojego kolegę i wmawiał, że jest złodziejem ;))

Żenada. 

AHA xD

Widocznie dwa miechy na onkologii nie wyleczyły twojego raka, bywa. 

Nie przywołuj tutaj serwera zrt, bo z przykrością stwierdzam, że w sumie z tym gównem nie miałem nic wspólnego. 

Taksi wyraźnie powiedział, że na pliki się składamy, więc nie wiem dlaczego nie mógłbym odsprzedać plików? No tak, lemingi. 

Jakiego kolegę okradłem, bo sobie nie przypominam? Iphone działa świetnie ,szkoda że kupiony został przed startem serwera, eh.

Jeśli nie chcesz grać to nie graj, ale serwer jest nastawiony pod graczy i pod zwiększenie swoich umiejętności "programistycznych", m.in dlatego będzie on jednym z najlepszych serwerów, w 100% działającym, zoptymalizowanym i co najważniejsze, bez żadnych błędów. Jeśli ktoś chce patrzeć przez pryzmat przeszłości to jego sprawa, ale finalnie z serwerem zrt nie miałem nic wspólnego, pliki sprzedawałem, bo miałem takie prawo. Dlaczego 5x taniej? Kto odpalił serwer na tych plikach ten wie xD

Opublikowano

Nie dość, że sprzedawał pliki za 100zł które kupił Taksi za 500 to jeszcze okradł swojego kolegę i wmawiał, że jest złodziejem  ;))

Żenada. 

AHA  xD

Widocznie dwa miechy na onkologii nie wyleczyły twojego raka, bywa. 

Nie przywołuj tutaj serwera zrt, bo z przykrością stwierdzam, że w sumie z tym gównem nie miałem nic wspólnego. 

Taksi wyraźnie powiedział, że na pliki się składamy, więc nie wiem dlaczego nie mógłbym odsprzedać plików? No tak, lemingi. 

Jakiego kolegę okradłem, bo sobie nie przypominam? Iphone działa świetnie ,szkoda że kupiony został przed startem serwera, eh.

Jeśli nie chcesz grać to nie graj, ale serwer jest nastawiony pod graczy i pod zwiększenie swoich umiejętności "programistycznych", m.in dlatego będzie on jednym z najlepszych serwerów, w 100% działającym, zoptymalizowanym i co najważniejsze, bez żadnych błędów. Jeśli ktoś chce patrzeć przez pryzmat przeszłości to jego sprawa, ale finalnie z serwerem zrt nie miałem nic wspólnego, pliki sprzedawałem, bo miałem takie prawo. Dlaczego 5x taniej? Kto odpalił serwer na tych plikach ten wie  xD

WTF

Nie dość, że sprzedawał pliki za 100zł które kupił Taksi za 500 to jeszcze okradł swojego kolegę i wmawiał, że jest złodziejem  ;))

Żenada. 

Polecam serwer ze względu na Seremo, ze względu na Gila nie polecam.

Opublikowano

Lista ciekawszych rzeczy ostatnio dodanych do gry:

- Album

- Przypomnienie hasła, potwierdzenie email

- Order przyjaźni i werbowanie znajomych

- Wiadomości powitalne i systemowe

- Lochy gracza (5/13)

- Blok i wyświetlanie tarczy u przeciwników

- Animacje ataku dopasowane do przeciwników w misjach i lochach

- Misje specjalne

- Detronizacja lidera gildii

- Nowe sprawdzanie ekwipunku (Niemożliwe zdobycie dwóch takich samych kluczy)

- Alternatywne, automatyczne używanie klucza po wejściu do lochów

Opublikowano

Kolejna garść informacji:

- Przeciwnicy w lochach ukończeni (Brakuje dmg w lochach 3-13, brak czasu)

- Statystyki, obrażenia i pancerz przeciwników tak jak na globalu

- 100% na epika z bossa lochów

- Klaser dostępny od poziomu 10 w gabinecie magii

- Aktualizacja mobów z lochów po założeniu klasera

- Wyświetlanie czasu mikstur + mikstura nieśmiertelności na 7 dni

- Epickie przedmioty mogą posiadać tylko szczęście

- Działający sobowtór

- Statystyki przedmiotów z lochu zależą od poziomu przeciwnika, a nie gracza, to samo tyczy się złota i doświadczenia

Testerzy zostaną zaproszeni dzisiaj w nocy lub jutro.

O naprawionych błędach nie wspominam, ponieważ wszystkie zostały albo zostaną naprawione ;)

Opublikowano

czy jest możliwosć abyś dał chociaż screeny z gry .. Bo tak to mówisz mówisz :D Ale nie wiadomo czy wierzyć w to czy nie : D

Opublikowano

Dużo wam zostało kiedy start?

Możliwe, że w sierpniu 

Gilu twierdzi, że start po maturach 2k17.

X D

Dopiero? Miał być start na początku wakacji.

Eh

czy jest możliwosć abyś dał chociaż screeny z gry .. Bo tak to mówisz mówisz :D Ale nie wiadomo czy wierzyć w to czy nie : D

Screeny były, teraz trwają testy, więc osoby które w nich uczestniczą potwierdzą, że pracujemy nad serwerem

Opublikowano

Uwierz na słowo, testy wciąż trwają. @Marchwj potwierdzi

Opublikowano

Serwer kiedyś wystartuje? xD

Gilu twierdzi, że start matury 2k17 więc oczekuj cierpliwie! ^^ haha. Myślę, że pracę są wstrzymane przez liczne burze w okolicach Wrocławia aczkolwiek mogę się mylić.

Opublikowano

W zasadzie to ten serwer nie zrobi konkurencji innym (chyba, że na początku) dlaczego? Skoro będzie zawierał tyle nowości i w ogóle to gracze będą go polecali znajomym itd... itd...... W końcu playa się do niego przyczepi, bo zrobi potężną konkurencję serwerom globalnym. Tak czy inaczej w końcu zostanie zamknięty. Nie chcę tutaj straszyć, ale prawdopodobnie tak będzie. Nawet zwykłe Aragium, które oprócz nowych plików nie miało zbyt wiele zostało zamknięte, ponieważ robiło konkurencję. Jeśli serwer przetrwa to będę na nim grał, ale powstrzymam się z kupnem grzybków do 3-4 tyg.

Opublikowano

W zasadzie to ten serwer nie zrobi konkurencji innym (chyba, że na początku) dlaczego? Skoro będzie zawierał tyle nowości i w ogóle to gracze będą go polecali znajomym itd... itd...... W końcu playa się do niego przyczepi, bo zrobi potężną konkurencję serwerom globalnym. Tak czy inaczej w końcu zostanie zamknięty. Nie chcę tutaj straszyć, ale prawdopodobnie tak będzie. Nawet zwykłe Aragium, które oprócz nowych plików nie miało zbyt wiele zostało zamknięte, ponieważ robiło konkurencję. Jeśli serwer przetrwa to będę na nim grał, ale powstrzymam się z kupnem grzybków do 3-4 tyg.

Ile razy można pisać że nowości nie zostaną na początku wprowadzone. Po starcie serwer będzie taki jak globalny z odblokowanymi kilkoma funkcjami.

Co do firmy playa jesteśmy na to przygotowani :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...