Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

czy 1000 albo 2500 grzybkow to nie za duzo na start?? dasz tyle i w dzien wszystko da sie przejsc

Jak w jeden dzień choć 5% przejdziesz tego co będzie na serwerze to stawiam ci browara :D

1000093817-removebg-preview-1.png

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

@GILUxDILU

Może i korzystali z nowej wersji, ale to nie zmienia faktu, że prawa autorskie są przypisane także do starej wersji gry.

A poza tym, nawet jeśli używacie starego SWF'a to i tak przerabiacie go pod nowy.

@topic 

Kiedy mniej - więcej serwer startuje?

Dlaczego ty się tym martwisz?

Mało wiesz to przestań straszyć ludzi i się wyluzuj :)

Wiesz, było sobie gameZrt które też twierdziło, że PG się nie przyczepi a jednak się przyczepiło.

To, że jest wykorzystywana jest starsza wersja gry to nie znaczy, że PG nie ma do niej praw.

A martwienie jest słuszne ponieważ osobiście nie chce wyrzucił pieniążków i czasu w błoto.

Sam serwer jeśli będzie taki jak na zapowiedziach to będzie miodzio. 

Opublikowano

czy 1000 albo 2500 grzybkow to nie za duzo na start?? dasz tyle i w dzien wszystko da sie przejsc

W jeden dzień? Możesz mieć nawet 1.000.000 grzybów, a przejście, zdobycie i odkrycie wszystkiego zajmie Ci pół roku. Nie mówię już o aktualizacjach, które będą zawierały sporą ilość nowości aby urozmaicać rozgrywkę i zachęcać graczy do dalszej gry.

­

@GILUxDILU

Może i korzystali z nowej wersji, ale to nie zmienia faktu, że prawa autorskie są przypisane także do starej wersji gry.

A poza tym, nawet jeśli używacie starego SWF'a to i tak przerabiacie go pod nowy.

@topic 

Kiedy mniej - więcej serwer startuje?

Dlaczego ty się tym martwisz?

Mało wiesz to przestań straszyć ludzi i się wyluzuj :)

Wiesz, było sobie gameZrt które też twierdziło, że PG się nie przyczepi a jednak się przyczepiło.

To, że jest wykorzystywana jest starsza wersja gry to nie znaczy, że PG nie ma do niej praw.

A martwienie jest słuszne ponieważ osobiście nie chce wyrzucił pieniążków i czasu w błoto.

Sam serwer jeśli będzie taki jak na zapowiedziach to będzie miodzio. 

Taksi wiedział o konsekwencjach. Playa przyczepiła się już do niego na samym początku, kiedy jeszcze serwer nie istniał. Dobrze wiedział co robi i jakie będą tego skutki.

Opublikowano

No coż niech będą losowe statystyki , pogram z 10 min i zejde 

Gram na innym serwerze Easy-Medium już tydzien będzie i dalej mi sie nie znudził a medium i hard szybko sie nudzi

Wie ktoś jak mieć na nowej wersji gry 3 eliksiry żywotności na bohaterze ?

Opublikowano

Gram na innym serwerze Easy-Medium już tydzien będzie i dalej mi sie nie znudził a medium i hard szybko sie nudzi

No cóż, przykro nam że pograsz tylko 10 minut. Dołożymy wszelkich starań żebyś jednak został na dłużej. To nie będzie typowy serwer medium, znajdą się na nim elementy z trybu hard oraz easy, więc może jeszcze się do nas przekonasz ;)

W ciągu kilku dni zostanie uzupełniona prezentacja. Dodane zostaną dokładne opisy funkcji i systemów oraz ss'y z rozgrywki.

Opublikowano

No cóż, przykro nam że pograsz tylko 10 minut. Dołożymy wszelkich starań żebyś jednak został na dłużej. To nie będzie typowy serwer medium, znajdą się na nim elementy z trybu hard oraz easy, więc może jeszcze się do nas przekonasz ;)

W ciągu kilku dni zostanie uzupełniona prezentacja. Dodane zostaną dokładne opisy funkcji i systemów oraz ss'y z rozgrywki.

Pożyjemy , zobaczymy (mnie tylko bonusy obchodzą w przedmiotach tak to wszystko może być hard oprócz tych bonusów ) 

Powodzenia w robieniu prywatnego serva , czekam z niecierpliwością ....

Opublikowano

Serwer naprawdę zapowiada się na dobry, będzie twierdza albo coś w tym stylu? Jak idą pracę? Jak wyjdzie to na pewno zagram :D.

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

wiec jutro start?/

Mój zmysł przepowiadania mówi mi, że start matury 2k17.

Opublikowano

Mam pytanie jak będzie wyglądała gilda ? Będzie ona na nowej wersji czy starej ? Jeśli na nowej to czy będzie można użyć katapulbty , wojny gildy,i inne rzeczy ?

Opublikowano

Gilu rusz dupe i odpisz jak prace idą, i kiedy start, a nie mydlisz oczy . Grałem na starej Attessi i było świetnie szczególnie najlepsze na całym serwerze było to jaki klimat był na czacie, śmiało mogłem siedzieć 3h pisząc tylko na czacie, więc czekam, ale informacje by sie przydały..
GreenHornet

giphy.gif

Opublikowano

Serwer naprawdę zapowiada się na dobry, będzie twierdza albo coś w tym stylu? Jak idą pracę? Jak wyjdzie to na pewno zagram :D.

Coś na wzór twierdzy pojawi się zapewne w aktualizacji. Prace idą w dobrym kierunku, z dnia na dzień jest coraz lepiej.

wiec jutro start?/

Jutro na pewno nie.

gilu kiedy  jest planowany start ?

tak czekam już na serwer aż od opublikowania tego  pierwszego posta :P

Nie podaję dokładnej daty, bo musimy wszystko dopracować. Dokładna data pojawi się jak skończymy pliki, czyli jakieś dwa tygodnie przed oficjalnym starem.

Mam pytanie jak będzie wyglądała gilda ? Będzie ona na nowej wersji czy starej ? Jeśli na nowej to czy będzie można użyć katapulbty , wojny gildy,i inne rzeczy ?

Wygląd będzie tak jak na starej wersji. Katapulta raczej zostanie usunięta, bo trochę wygląda na p2w. Zamiast niej mogą pojawić się najemnicy lub coś w tym stylu. Lochy i wojny gildii będą ;)

kiedy?

Niedługo.

Gilu rusz dupe i odpisz jak prace idą, i kiedy start, a nie mydlisz oczy . Grałem na starej Attessi i było świetnie szczególnie najlepsze na całym serwerze było to jaki klimat był na czacie, śmiało mogłem siedzieć 3h pisząc tylko na czacie, więc czekam, ale informacje by sie przydały..

GreenHornet

Nie mydle oczu, a daty nie podam dopóki nie skończymy plików. Prace idą dobrze, ale nie było mnie 3 dni w domu i nie miałem jak odpisać. Postaramy się, aby podobny klimat panował na czacie tej Attessi ;)

Dzisiaj zostanie także uzupełniona prezentacja, więc dostaniecie dość sporo nowych informacji. Za trzy dni mojej nieobecności przepraszam, ale już wracam do pracy ;)

Opublikowano

mam nadzieje ze na sierpien sie wyrobicie akurat wtedy juz wolne wiec bedzie mozna siedziec na serwie 8/24h ;'d

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

mam nadzieje ze na sierpien sie wyrobicie akurat wtedy juz wolne wiec bedzie mozna siedziec na serwie 8/24h ;'d

Ten 7 dzień to na najebanie się żeby był 8 dzień? Czy jak to działa?

Btw. Zaktualizuj @GILUxDILU tą prezentację to sobię pomasturbuje się bo na razie nie ma do czego. Czekam na info.

Opublikowano

mam nadzieję że nie skończysz jak taksi, bo będzie cie brakowało na W9 <3 

Anyway, KIEDY WKOŃCU TEN SERWER??? powiedziałeś mi że na wakacje a już są, no więc się kurde pytam gdzie ten serwer bo jak go nie było tak nie ma xD

Siea siea.

Opublikowano

[Moderator] Shark ........ pamietam jak ten pan zalozyl server i go olal po zarobieniu na ludziach kasy... bylo glosno o tym w temacie jego priva jak ludzie placili za grzybki ktorych nawet nie dostawali .... no ale coz Shark nawet nie chcial odpowiadac na komentarze..... 

skoro on jest zwiazany z servem to ja sobie odpuszcze

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

[Moderator] Shark ........ pamietam jak ten pan zalozyl server i go olal po zarobieniu na ludziach kasy... bylo glosno o tym w temacie jego priva jak ludzie placili za grzybki ktorych nawet nie dostawali .... no ale coz Shark nawet nie chcial odpowiadac na komentarze..... 

skoro on jest zwiazany z servem to ja sobie odpuszcze

To nie ten Shark, chodzi o osobę która pomagała przy pierwszej Attessi, nie udziela się na mpc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...