Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A powiecie dlaczego forum nie chodzi? Zrobiłem konto na stronie głównej i myślałem że przez nie zaloguje się do wyskakującego komunikatu :)

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Pobral mi się jedynie folder "pack". Podesłałbyś mi patchera? :)

Jak to pobrał Ci się tylko folder pack? To chyba będziesz musiał all od nowa pobrać.

Kappa.

Opublikowano

Po zrobieniu postaci i wejściu do gry (akurat odbywał się event "Szukanie GM" No dobra. Może nie był najwyższych lotów, ale bez przesady) to gdyby nie ci gracze (oczywiście nie mam tutaj na myśli wszystkich) i te ich spamy typu "Pierdol się GM" , ciągłe wyzwiska to grałoby się o wiele lepiej.

Opublikowano

A powiecie dlaczego forum nie chodzi? Zrobiłem konto na stronie głównej i myślałem że przez nie zaloguje się do wyskakującego komunikatu :)

Ponieważ forum jeszcze nie ma. 

Opublikowano

Da mi ktos screeny swojego eq żebym mógł trochę sobie odwzorowac ?

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Da mi ktos screeny swojego eq żebym mógł trochę sobie odwzorowac ?

Jak pod expa, kryt/hp/omdlenie rege hp + dowiadujesz się jakie bony na dana mape działają i wbijasz ( polecam 20 dt 20 diably 20 mistyki wbic wszędzie gdzie się da) do stalki wartoś ataku, hp, strzały , do pż i eq pod expa cacy.

6/7 moby + wartość jak uzbierasz na zmianki/ 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wlasnie skąd dropi krwista skała bo jeszcze ani razu jej w dropie nawet nie widzialem

Z metinów na mapie 105.

Opublikowano

Będzie zwiększony do 100% z metinów i dodamy do bossów :)

Dodajcie najlepiej drop przepustek do mobów, żeby było jak na teriosie, bo wtedy dużo lepiej jest :D. Możecie też metki 90 dodać do atlantydy ;) Oraz poprawić bugowanie się poli, bo jak biję dużą ilośc mobów, to moja postać przestaje atakować, albo musze usunąć poli, albo jakoś od nich odbiec i bic od nowa.

Arcymistrz
Opublikowano

Konieczne jest tutaj latanie na 20 dungeonów po 100 razy, żeby zrobić EQ? Nie chcę kolejnego serwera, który opiera się na kilkunastogodzinnym grindzie na jednej z -nastu

instancji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...