Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

Erbia

729 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak mają wyglądać bonusy?

• 1-5b łatwe do wbicia perfektów (5 minut roboty), 6-7 klasowe
      230
    • 1-5b średnie do wbicia perfektów, 6-7 brak klas
      499

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tutaj nie ma mądrych moderatorów ;)

zauważylem że strona coś się chyba ruszyła bo raz prosi o logowanie a raz off czyli cały czas pracują ;)

Ja tak mam od kilku godzin, więc widać że coś się dzieje ;) ;) Trzeba czekać :) Nikt nie umrze ( chociaż sądząc po wypowiedziach w temacie mogę się mylić ;P ) , a może to wyjść nam na lepsze :D Bo jak na razie to pozostaje tylko suszenie jajek na tym pogodowym grillu ;p ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tak mam od kilku godzin, więc widać że coś się dzieje ;) ;) Trzeba czekać :) Nikt nie umrze ( chociaż sądząc po wypowiedziach w temacie mogę się mylić ;P ) , a może to wyjść nam na lepsze :D Bo jak na razie to pozostaje tylko suszenie jajek na tym pogodowym grillu ;p ;)

Umrzeć można ale nie przez to, że server nie działa tylko przez ten cholerny upał -,-

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Coś tutaj nie gra , chcecie startować dzisiaj z serwerem, nawet miał być już start a prezentacja serwera dalej w zapowiedziach zamiast na głównej?

Opublikowano

Coś tutaj nie gra , chcecie startować dzisiaj z serwerem, nawet miał być już start a prezentacja serwera dalej w zapowiedziach zamiast na głównej?

Najwidoczniej mają ważniejsze sprawy na głowie niż przenoszenie prezentacji i tego typu głupoty. Już nie macie się do czego dojeba**ć tylko tworzyć jakieś teorie spiskowe rodem z historii o UFO czy Kennedy'm ?? Najpierw wystartuje strona i forum, serwer, a później zajmą się zapewne takimi pierdołami jak przeniesienie prezki na MPC do innego działu.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Najwidoczniej mają ważniejsze sprawy na głowie niż przenoszenie prezentacji i tego typu głupoty. Już nie macie się do czego dojeba**ć tylko tworzyć jakieś teorie spiskowe rodem z historii o UFO czy Kennedy'm ?? Najpierw wystartuje strona i forum, serwer, a później zajmą się zapewne takimi pierdołami jak przeniesienie prezki na MPC do innego działu.

Co Ty sie mnie upierdoliłes tak teraz? Start był przewidywany od wczoraj więc mieli baardzo dużo czasu na przeniesienie prezki, to nie jest takie trudne a niektórzy ludzie nadal mogą sądzić że to tylko zapowiedź 

Opublikowano

Co Ty sie mnie upierdoliłes tak teraz? Start był przewidywany od wczoraj więc mieli baardzo dużo czasu na przeniesienie prezki, to nie jest takie trudne a niektórzy ludzie nadal mogą sądzić że to tylko zapowiedź 

Kolego nie wiem czy kiedykolwiek prowadziłeś serwer ale jeżeli prowadziłeś to powinieneś wiedzieć że gdy coś ma wystartować  to zawsze coś się "rozwali" i pod napiętą sytuacja próbują to naprawić,  chyba nie musze wspominać wielu projektów z mpc które startowało "za tydzień bez bugów, w piątek bez bugów" znam serwer który by przekładay prawie 2 miesiące więc w czym masz problem że jest tutaj parogodzinne opóźnienie ?  i tak będziesz grał więc dyskusja jest zbędna 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

w sumie jest to tylko nadal zapowiedz bo nie ma wyznaczonej godziny startu

w sumie jest to nadal tylko zapowiedz bo nei ma wyznaczonej godziny startu

Jakim cudem za pierwszym razem napisałem dobrze a za drugim zle ? :c

--

Jakieś info Administracjoo ? 

Jak z strona ?

Forum? 

Start ? ;d

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

w sumie jest to tylko nadal zapowiedz bo nie ma wyznaczonej godziny startu

W sumie to godzina była wyznaczana już kilka razy więc to nie była już tylko zapowiedź, ale koniec spamu ;)

Opublikowano

Do Exile mnie nawet nie porównuj 

:C

Nawet nie wiesz jaki mam spam o te hacki, w dupie mam to co Ty o mnie myślisz.

Exile > Ty.

Zgrywasz cwaniaka a gdyby nie ja i pewnie Sielu to byś nawet plików rozpakować nie potrafił.

Serwer wystartował? Pograłbym, widze sporo osób w temacie to się skusze :P

Opublikowano

Exile > Ty.

Zgrywasz cwaniaka a gdyby nie ja i pewnie Sielu to byś nawet plików rozpakować nie potrafił.

Jeszcze nie ;)

Opublikowano

Niestety jeszcze nie wystartowal

Edit: Kolega wyzej byl szybszy, pisze aby spamu nie bylo.

Opublikowano

Mozna prosic o link do clienta? Strona off i nie mam linku 

Tak, będzie :)

Klient jest już na 4 hostingach. Zapraszamy do pobrania!

https://mega.nz/#!pl...WD6Wdp__jxsgTKA

https://www.dropbox.....0.0.0.rar?dl=0

http://www.mediafire...bia_1.0.0.0.rar

https://docs.google....export=download

@ Kolega up mnie wyprzedzil.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Ładne widzę zainteresowanie serwerem  465 użytkowników czyta ten temat. Mam nadzieję że dziś start

a nie 

468 użytkowników czyta ten temat 

?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...