Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

Erbia

729 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak mają wyglądać bonusy?

• 1-5b łatwe do wbicia perfektów (5 minut roboty), 6-7 klasowe
      230
    • 1-5b średnie do wbicia perfektów, 6-7 brak klas
      499

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shaki, kradniesz dalej grafikę?

Tak , pomyśl ( nie będzie łatwo ) że kradnę sam sobie i sprzedajesz , szalony *.*

~ Zapraszam ts3 , livespeak.pl Premium 1 , możesz oznajmić twoje wszystkie wątpliwości...

Informuję Cię że to nie jest temat do spamu :>

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

"bo tasowała mnie do 21", ćśś - without any spina

iggy, jesteś zwykłym psem xD

dlaczego pulpecie cały czas się prujesz, jak masz depresję po przedszkolu przez wyzywanie od grubasów to idź się leczyć a nie w internetach wojujesz,

pytanie do administracji kiedy start dzisiaj ?

Opublikowano

dlaczego pulpecie cały czas się prujesz, jak masz depresję po przedszkolu przez wyzywanie od grubasów to idź się leczyć a nie w internetach wojujesz,

pytanie do administracji kiedy start dzisiaj ?

Ja tylko się śmieję z waszej spiny na szybkie i proste prowo xDDD Przecież ci już dupsko pęka xD

Opublikowano

"bo tasowała mnie do 21", ćśś - without any spina

iggy, jesteś zwykłym psem xD

c**j do dupy, parę fajnych wersów na tej bitwie było, ale nie mogę znaleźć 

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

proponuję zamknąc ten temat bo robi się niepotrzebny flamewar i spam

@Zarax

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Bądźmy cierpliwi?  K***a jak można być cierpliwym kiedy czeka sie kurwa od rana na p********y serwer a droga Administracja w c***a leci za przeproszeniem

+ 0 aktywnosci w przeciagu kilku godzin na mpc i żadnej konkretnej informacji, bo to że mamy być cierpliwi nic mi nie mówi czy serwer nie wystartuje, czy wystartuje za 30 minut, czy za tydzień

Opublikowano

c**j do dupy, parę fajnych wersów na tej bitwie było, ale nie mogę znaleźć 

iondiudfsgiudnhgiuregweaouisbduoyasgbfuysdfguysd, bragga doceniam

Opublikowano

Ja tylko się śmieję z waszej spiny na szybkie i proste prowo xDDD Przecież ci już dupsko pęka xD

Już nie będę Cię wyzywał, jesteś zwykłym grubasem, masz ręce jak parówki, a twój poziom to gówno, widać to po shopach offline na vesterisie :(

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

proponuję zamknąc ten temat bo robi się niepotrzebny flamewar i spam

@Zarax

Proponuje wyjść, jeśli coś nie pasuje xD

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

Bądźmy cierpliwi?  K***a jak można być cierpliwym kiedy czeka sie k***a od rana na p********y serwer a droga Administracja w c***a leci za przeproszeniem

+ 0 aktywnosci w przeciagu kilku godzin na mpc i żadnej konkretnej informacji, bo to że mamy być cierpliwi nic mi nie mówi czy serwer nie wystartuje, czy wystartuje za 30 minut, czy za tydzień

na FB masz info

Opublikowano

Już nie będę Cię wyzywał, jesteś zwykłym grubasem, masz ręce jak parówki, a twój poziom to gówno, widać to po shopach offline na vesterisie :(

Tak mówisz? Jak ty nawet nie umiesz odbić piłeczki, szkoda mi na ciebie czasu.

Opublikowano

Exile > Ty.

Zgrywasz cwaniaka a gdyby nie ja i pewnie Sielu to byś nawet plików rozpakować nie potrafił.

Serwer wystartował? Pograłbym, widze sporo osób w temacie to się skusze :P

Powiedz mi w czym mi Sielu pomógł, a niby w czym Ty, wymyślacie takie głupoty :C

Opublikowano

Tak mówisz? Jak ty nawet nie umiesz odbić piłeczki, szkoda mi na ciebie czasu.

Ty masz piłeczkę, taką ogromną, na swoim brzuchu xD Twój brzuch jest taką kuleczką, takiej to by nikt nie odbił 190kg żywej wagi xD

fuommv.png

Opublikowano

Poke na ts:

17:50:50> "[Control Panel] (Bot Helper) System" pokes you:  Start Erbia.pl 20:00 100% Hosting działa, wszystko działa.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Polecam wyjść co niektórym, i spinać tyłki przed kolegami (  o ile ich macie ) , bo widzę że coraz więcej psychiatryka się tu zbiera , i zaczyna robić się śmiesznie, bo dzieci płaczą o to czy tamto. Do tego wpadają tu śmieci które są nietykalne i mogą pisać co im się podoba i tak im nikt nic nie zrobi - ale tak jest jak się ssie 24/dobę.... 

Jak macie bóle tyłka, hemoroidy od siedzenia przed kompem, polecam dobrego psychiatrę Endymionowi i innym tutaj bo widać problemy z główką. 

Ankieta od administracji głosować:

http://strawpoll.me/5191561/r

To nie jest żadna ankieta od administracji. Więc nie puszczaj tu dziadostwa, skoro i tak nie od ciebie bedzie cokolwiek zależało :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ty masz piłeczkę, taką ogromną, na swoim brzuchu xD Twój brzuch jest taką kuleczką, takiej to by nikt nie odbił 190kg żywej wagi xD

C*****e liczby dajesz, a te hejty są mega marne. A teraz elo, spadam na ciechana.

Opublikowano

Polecam wyjść co niektórym, i spinać tyłki przed kolegami (  o ile ich macie ) , bo widzę że coraz więcej psychiatryka się tu zbiera , i zaczyna robić się śmiesznie, bo dzieci płaczą o to czy tamto. Do tego wpadają tu śmieci które są nietykalne i mogą pisać co im się podoba i tak im nikt nic nie zrobi - ale tak jest jak się ssie 24/dobę.... 

Jak macie bóle tyłka, hemoroidy od siedzenia przed kompem, polecam dobrego psychiatrę Endymionowi i innym tutaj bo widać problemy z główką. 

To nie jest żadna ankieta od administracji. Więc nie puszczaj tu dziadostwa, skoro i tak nie od ciebie bedzie cokolwiek zależało :)

To jest od nich ankieta więc nie pierdziel...

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

To jest od nich ankieta więc nie pierdziel...

To nie jest od nich ankieta :) Nawet nie ma jej na FB podanej, więc ty nie pierdziel :) Polecam post niżej zamiast siać ferment i robić z siebie pajaca cyrkowego :) Klaunów dość w tym temacie ;) 

Poke na ts:

17:50:50> "[Control Panel] (Bot Helper) System" pokes you:  Start Erbia.pl 20:00 100% Hosting działa, wszystko działa.

I gitara, może w końcu trochę spokoju będzie.... :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

To nie jest od nich ankieta :) Nawet nie ma jej na FB podanej, więc ty nie pierdziel :) Polecam post niżej zamiast siać ferment i robić z siebie pajaca cyrkowego :) Klaunów dość w tym temacie ;)

I gitara, może w końcu trochę spokoju będzie.... :)

Człowieku podał ją na TS3, żebyśmy głosowali kiedy ma być start, wejdź czasami na TS i sobie posłuchaj bo 80% twoich wypowiedzi w tym temacie to nędzny spam, gdzie masz się za "boga", nędzniku. 

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...