Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

Erbia

729 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak mają wyglądać bonusy?

• 1-5b łatwe do wbicia perfektów (5 minut roboty), 6-7 klasowe
      230
    • 1-5b średnie do wbicia perfektów, 6-7 brak klas
      499

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja nie rozumiem... z czym wy macie problem? około 13 administrator napisał że mają problemy z serwerownią to grzecznie czekajcie... jestem ciekawy co Wy robicie gdy stoicie w kolejce do lekarza na godzinę 15 a okazuje się że o 17 dopiero przyjmie bo kolejka jest, wyzywacie lekarza? bijecie go? ogarnijcie się dzieci. Jeszcze sobie pogracie.  Typowa Polska gimbaza od razu hejtuje bo myśli że zrobienie serwera to pstryknięcie palcem ;)

@JPDC nikt Ci nie odpowie, poczytaj temat

@1361622928-U485574.png.Homix te swoje hacki wsadz sobie w dupie ;) My wiemy że nie umiesz czysto grać bo po prostu jesteś za słaby na takie gry  ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie bd czytal kilka stron spamu dlaczego server nie wystartowal o planowanej godzinie?

Bo hosteam nie był gotowy. Administracja była ale serwerownia nie. 

Kappa.

Opublikowano

ja nie rozumiem... z czym wy macie problem? około 13 administrator napisał że mają problemy z serwerownią to grzecznie czekajcie... jestem ciekawy co Wy robicie gdy stoicie w kolejce do lekarza na godzinę 15 a okazuje się że o 17 dopiero przyjmie bo kolejka jest, wyzywacie lekarza? bijecie go? ogarnijcie się dzieci. Jeszcze sobie pogracie.  Typowa Polska gimbaza od razu hejtuje bo myśli że zrobienie serwera to pstryknięcie palcem ;)

@1361622928-U485574.png.Homix te swoje hacki wsadz sobie w dupie ;) My wiemy że nie umiesz czysto grać bo po prostu jesteś za słaby na takie gry   ;)

Jeszcze muszą wszystkie działać  ;p A nie że wydupi klienta ( Terios:P) , nawet jak by ktoś chciał dla jaj go sobie pobrać albo po prostu wyżyć się na durnym serwie czy durnej administracji która ma wszystko w dupie ( Ter** , Virt*** i kilka innych ) i porobić ich w konia ;p Tutaj - z tego co było mówione - będzie ciężko o działające, a założę się że nawet jeśli jakiś kretyn pokroju Homixa czy Exile spróbują coś kombinować - będzie to szybko "naprawiane" i blokowane - o ile im się to w ogóle uda :) :)

Nie bd czytal kilka stron spamu dlaczego server nie wystartowal o planowanej godzinie?

To wyjdź jak nie będziesz czytał. Lenistwo - wrodzone jak widać. Od tego jest prezka a nie żeby każdy pisał i pytał o głupoty mając odpowiedzi 2 posty wstecz , czy też stronę. Później się puszą co niektórzy i uważają za bogów w temacie , odpisując niczym ktoś kto wie więcej niż to co tutaj podano... 

Serwer wystartuje jak wystartuje, nie potnijcie się, czy nei wieszajcie - to tylko gra. Nie umrzecie przez te kilka godzin. Dzieciarnia... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Imo bylo zostawic te klasowki 6/7 bo brakuje tego na serwerach,takie powrót do starej pandory

Opublikowano

Lepiej byłoby gdyby start był w godzinach wieczornych 20~ coś takiego niektórzy mają inne plany na dzień a wieczorem będzie można sobie popykać :) kto jest za niech da 'lubię to' może przejdzie   B) 

Opublikowano

DZISIAJ JEST START CZY KIEDY? BO JA JUŻ SIĘ POGUBIŁEM.............

a z czym się pogubiłeś? z tym że nie czytasz postów na forum? Administrator około 13 napisał ze będzie przesunięcie bo host nie jest gotowy.. teraz już rozumiem wasze rozumienie "Podchodzi policjant wpisuje Ci mandat 500 zł a Ty podpisujesz bo nie czytasz za co bo się pogubiłeś" nie no -,- zrób tak żeby ten Caps Lock był większy bo My nie widzimy tego  B)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Lepiej byłoby gdyby start był w godzinach wieczornych 20~ coś takiego niektórzy mają inne plany na dzień a wieczorem będzie można sobie popykać :) kto jest za niech da 'lubię to' może przejdzie   B) 

Nie, nawet jak serwer wystartuje o tej ~16/17 to będzie można grać a jak chcesz pograć w godzinach wieczornych to pograsz. Raczej do topki nie będzie leciał :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

a z czym się pogubiłeś? z tym że nie czytasz postów na forum? Administrator około 13 napisał ze będzie przesunięcie bo host nie jest gotowy.. teraz już rozumiem wasze rozumienie "Podchodzi policjant wpisuje Ci mandat 500 zł a Ty podpisujesz bo nie czytasz za co bo się pogubiłeś" nie no -,- zrób tak żeby ten Caps Lock był większy bo My nie widzimy tego  B)

Wystarczyło by napisać kiedy start i tyle. 20 stron spamu, a ja nie mam tyle czasu żeby siedziec i czytac to co sobie ludzie pisza wiec wole sie zaptyac i w czym problem? 

Opublikowano

Nie spinaj się tak kolego, bo Ci żyłka skoczy.

Kolega grzecznie napisał kiedy, a ty od razy mu wyskakujesz z mandatami..

Jeśli nie chcesz mu udzielać odpowiedzi to pomiń jego post, a sam nie spamuj..

Ps. nie odpisuj na ten post.

Opublikowano

Jeszcze muszą wszystkie działać  ;p A nie że wydupi klienta ( Terios:P) , nawet jak by ktoś chciał dla jaj go sobie pobrać albo po prostu wyżyć się na durnym serwie czy durnej administracji która ma wszystko w dupie ( Ter** , Virt*** i kilka innych ) i porobić ich w konia ;p Tutaj - z tego co było mówione - będzie ciężko o działające, a założę się że nawet jeśli jakiś kretyn pokroju Homixa czy Exile spróbują coś kombinować - będzie to szybko "naprawiane" i blokowane - o ile im się to w ogóle uda :) :)

To wyjdź jak nie będziesz czytał. Lenistwo - wrodzone jak widać. Od tego jest prezka a nie żeby każdy pisał i pytał o głupoty mając odpowiedzi 2 posty wstecz , czy też stronę. Później się puszą co niektórzy i uważają za bogów w temacie , odpisując niczym ktoś kto wie więcej niż to co tutaj podano... 

Serwer wystartuje jak wystartuje, nie potnijcie się, czy nei wieszajcie - to tylko gra. Nie umrzecie przez te kilka godzin. Dzieciarnia... 

Do Exile mnie nawet nie porównuj 

@1361622928-U485574.png.Homix te swoje hacki wsadz sobie w dupie ;) My wiemy że nie umiesz czysto grać bo po prostu jesteś za słaby na takie gry   ;)

:C

Nawet nie wiesz jaki mam spam o te hacki, w dupie mam to co Ty o mnie myślisz.

Opublikowano

@LikeYou 

nie wiem czy zauważyłeś ale na mpc jest nowa opcja "Najlepsza odpowiedz" i wchodząc do temu od razu ją widać u góry  a to oznacza że inni nawet nie czytają nagłówka tematu! ;)

a po drugie to nie wiem gdzie Ty tutaj widzisz spam skoro odpowiadam na głupotę użytkowników którzy są poniżej 17 r życia ;)

@1361622928-U485574.png.Homix pamiętaj kiedyś ktoś Ci coś udowodni ;) wiem że Ci się podobało moje eq 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

fajna wymowka jak 99% server mt2 zawiodla serverownia kappa

@strona dziala?

Serio ? pytasz czy działa strona ? przecież sam piszesz że zawiodła serwerownia.. wrr co wy macie w tych głowach -.-

Na kiedy planujecie start ? macie już jakieś informacje z hosteam ?

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

@LikeYou 

nie wiem czy zauważyłeś ale na mpc jest nowa opcja "Najlepsza odpowiedz" i wchodząc do temu od razu ją widać u góry  a to oznacza że inni nawet nie czytają nagłówka tematu! ;)

@1361622928-U485574.png.Homix pamiętaj kiedyś ktoś Ci coś udowodni ;) wiem że Ci się podobało moje eq 

no i co z tego? 

dowiedziałem się, że: 

Witajcie, musimy przekazać Wam bardzo ważną informację. Hosteam czyli nasza serwerownia niestety od wczoraj nie wdrożyła odpowiednich konfiguracji naszej strony. Problem tkwi w tym, że są przeprowadzane prace w celu aktualizacji systemów od strony BACK-END. Dopiero po skończonych aktualizacjach będzie można wprowadzić konfigurację na urządzeniach szkieletowych. Zakończenie prac Hosteam planuje na godzinę ok. 16.

PRZEJDŹ DO PEŁNEGO POSTU »

Zakończenie prac hosteam planuje on na 16, a informacja na temat startu nie jest podana, więc mogłem ja i nie tylko pomyśleć, że w tym spamie jest podana informacja. Proste i logiczne

Opublikowano

Do Exile mnie nawet nie porównuj 

:C

Nawet nie wiesz jaki mam spam o te hacki, w dupie mam to co Ty o mnie myślisz.

To się tym jaraj , po jednych pieniądzach jesteście ale jego syf na Ter** przynajmniej działa ;p . Ośmieszaj się dalej, robiąc coś co tylko pokazuje jakim beztalenciem w grze jesteś. Zresztą w końcu Ci się noga powinie, i jak 95% twojego syfu nie działa - tak skończysz się bawić i płakać jak teraz :) Bo dojdzie do tego że ktoś ci się do dupska na sucho dobierze i nie będziesz kozak :D Więc zakop się pod kołderkę i płacz dalej :) Może w końcu uda ci się coś co działa - hacki do sapera - tam też chyba ich używasz :) :)

Jestem za tym, żeby zrobić oficjalny strat dopiero około 20. Będzie dużo więcej osób.

Start będzie jak będzie. Nie ty o tym decydujesz. I o 20 na pewno nie z tego co wiadomo ;) Ludzi i tak będzie w UJ :) O to bym się nie martwił :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Fajnie by było forum dostać, żeby zacząć wdrążać granie do życia.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

@LikeYou 

a po drugie to nie wiem gdzie Ty tutaj widzisz spam skoro odpowiadam na głupotę użytkowników którzy są poniżej 17 r życia ;)

Jakie eq ? :D

Ja nie wiem po co wy się ludzie tak napalacie a w realnym życiu byście mnie zobaczyli to spierdalali by i chowali by się po MC donald itp ;d

Mam z was taka beke dzieci :D Hejterki pi3rdolone

Opublikowano

Czy admini tego forum mają k***a wszystkie klepki w głowie poustawiane ?

Dostałem 5 punktów za to że wkleiłem link do clienta bo jakiś typek chciał ( WKLEIŁEM TEN SAM ) nawet GM nie dał skanu.

Licze na odpowiedź któregoś z tych "MĄDRYCH" moderatorów mpc

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

Czy admini tego forum mają k***a wszystkie klepki w głowie poustawiane ?

Dostałem 5 punktów za to że wkleiłem link do clienta bo jakiś typek chciał ( WKLEIŁEM TEN SAM ) nawet GM nie dał skanu.

Licze na odpowiedź któregoś z tych "MĄDRYCH" moderatorów mpc

tutaj nie ma mądrych moderatorów ;)

zauważylem że strona coś się chyba ruszyła bo raz prosi o logowanie a raz off czyli cały czas pracują ;)

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...