Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

Erbia

729 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak mają wyglądać bonusy?

• 1-5b łatwe do wbicia perfektów (5 minut roboty), 6-7 klasowe
      230
    • 1-5b średnie do wbicia perfektów, 6-7 brak klas
      499

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

start za 46 minut a strona nie dziala Kappa

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

nie pyknie o 14 juz to czuje w kosciach :D

Jak 99% które startują nigdy nie na czas :p albo jak na czas to za 1h jest jakaś cofka, off co chwilę albo inne problemy :P taka natura metina ;d 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wyglada fajnie, dzisiaj ten start?

Niby o 14, ale przeczuwam, że nie ;)

Opublikowano

Jak 99% które startują nigdy nie na czas :P albo jak na czas to za 1h jest jakaś cofka, off co chwilę albo inne problemy :P taka natura metina ;d 

Tyle, że start miał być już wczoraj. ^^

Mam nadzieję, że wystartuje na czas, max z godzinnym opóźnieniem, bo pograłbym sobie.

Serwer wygląda fajnie i cieszę się, że nie ma 6/7 klasowego.

Opublikowano

Zagral bym likanem ale nie mam pojecia jak go rozwijac :P

Chociaz jak bedzie mial moc co zobacze po innych graczach to go zrobie :D

Opublikowano

Zagral bym likanem ale nie mam pojecia jak go rozwijac :P

Chociaz jak bedzie mial moc co zobacze po innych graczach to go zrobie :D

Jest dużo poradników jak lykanem rozdawać status i skille.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Likan nie jest trudną postacią a jak dobrze się go rozwinie jest dobry w pvp jak i pvm :D

Na serwerze zagram z miłą chęcią bo na PL już mi sie nie chce grać likanem :D

😅

Opublikowano

Dobra taka mała rada nie spamujcie tyle bezsensownymi postami i czekajmy na info od administracji wasze spamowanie nic nie da...  :mellow:

Opublikowano

Witajcie, musimy przekazać Wam bardzo ważną informację. Hosteam czyli nasza serwerownia niestety od wczoraj nie wdrożyła odpowiednich konfiguracji naszej strony. Problem tkwi w tym, że są przeprowadzane prace w celu aktualizacji systemów od strony BACK-END. Dopiero po skończonych aktualizacjach będzie można wprowadzić konfigurację na urządzeniach szkieletowych. Zakończenie prac Hosteam planuje na godzinę ok. 16.

Opublikowano

Dobra taka mała rada nie spamujcie tyle bezsensownymi postami i czekajmy na info od administracji wasze spamowanie nic nie da...  :mellow:

Od tego jest forum :) od pisania postów i dzielenia się swoimi spostrzeżeniami :) 

ale jak czytałem twoje posty niczym się nie różniły od naszych tak samo 'bezsensowne' posty. 

A co info to racja czekamy :P 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Witajcie, musimy przekazać Wam bardzo ważną informację. Hosteam czyli nasza serwerownia niestety od wczoraj nie wdrożyła odpowiednich konfiguracji naszej strony. Problem tkwi w tym, że są przeprowadzane prace w celu aktualizacji systemów od strony BACK-END. Dopiero po skończonych aktualizacjach będzie można wprowadzić konfigurację na urządzeniach szkieletowych. Zakończenie prac Hosteam planuje na godzinę ok. 16.

a start, prezentacja?

Opublikowano

Czyli start godzina 17? :)

08daucesps.png

Opublikowano

Nawet się określić nie potrafią kiedy wystartują tylko zmieniają start w ostatniej chwili już widzę ile ten serwer postoi.

O 16 też nie wystartujecie  :)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Przecież napisał że zakonczenie prac 16. 

Start może wieczorem albo jutro :(

Start na pewno dzisiaj, ale z opóźnieniem... My jesteśmy gotowi, ale niestety serwerownia :x

Opublikowano

Start na pewno dzisiaj, ale z opóźnieniem... My jesteśmy gotowi, ale niestety serwerownia :x

Nie ważne ile, ale poczekam :P szkoda że nie wypaliło to o 14 ;( 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Polecam, bo najlepszy technik w chu* xD

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...