Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

Erbia

729 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak mają wyglądać bonusy?

• 1-5b łatwe do wbicia perfektów (5 minut roboty), 6-7 klasowe
      230
    • 1-5b średnie do wbicia perfektów, 6-7 brak klas
      499

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku podał ją na TS3, żebyśmy głosowali kiedy ma być start, wejdź czasami na TS i sobie posłuchaj bo 80% twoich wypowiedzi w tym temacie to nędzny spam, gdzie masz się za "boga", nędzniku. 

Tylko  się ośmieszasz takim pisaniem :)  :) Siedzę na TS cały czas ;D :)

Otrzymaliśmy już informacje od serwerowni :) 20:00 dziś (środa) start!

I super :) Tak ma być :) Więc czekamy do 20 stej ;)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Już nie będę Cię wyzywał, jesteś zwykłym grubasem, masz ręce jak parówki, a twój poziom to gówno, widać to po shopach offline na vesterisie :(

http://www.mpcforum.pl/topic/1451383-konwertowanie-item-protosql-do-item-prototxt/#entry12302326

http://www.mpcforum.pl/topic/1446417-panel-ascarial-s1/#entry12259872

Czemu ty masz czelność mówić o jego poziomie, skoro sam jesteś na dnie? Nie kompromituj się chłopie, serio. I znajdz jakieś lepsze argumenty, niż jego waga xD

ps. to troche hipokryzja piszac, że endy ma poziom jak gówno, a korzystasz z jego rzeczy :s

Czekam do 20 i chetnie wpadne, ciekawe na ile :v

Opublikowano

A skąd client?

Przeglądnij temat, są linki podane do klienta. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Panowie no błagam....

Przecież to jest bez sensu - zaraz każdy dostanie po 3 warny i blokady na tworzenie treści - po co?

Dyskutujcie normalnie, od tego jest to forum. 

Dacie radę. ;)

Opublikowano

Tak trudno sie domyslec?

Start o 20 wiec strone wlacza pewnie z 10 min wczesniej.

Hmm , reje 10 min przed startem... no mądrze ! Pomyśl że 1k osób naraz się zacznie rejestrować :c

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Powinni włączyć 30 minut przed ;) Dla mnie to smiech na sali przy takim zainteresowaniu włączać reje 10 min przed ( choć to nie potwierdzone ) ;>

Opublikowano

Kim są osoby w teamie? Można prosić jakąś krótką historię, bo nic mi nie mówią nicki. I jak z pobraniem klienta, bo powinien być chyba kilka godzin przed startem?

Opublikowano

Kim są osoby w teamie? Można prosić jakąś krótką historię, bo nic mi nie mówią nicki.

ProBoszcz, Małysz, pewnie do tego derin i jakieś randomy pewnie też się znajdą by na ts odpowiadać.

Opublikowano

Kim są osoby w teamie? Można prosić jakąś krótką historię, bo nic mi nie mówią nicki. I jak z pobraniem klienta, bo powinien być chyba kilka godzin przed startem?

Na forum podałem chyba już 5 razy linki do klienta!!!!!!! ;// wystarczy pokręcić kółeczkiem 5 postów wyżej. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Kim są osoby w teamie? Można prosić jakąś krótką historię, bo nic mi nie mówią nicki.

Za górami , za lasami, żył se GjeeM z Adminami. Myślę iż to samo napisze ci każdy :D :D 

Krótkie historie - szukaj na Twiterze:D Max 120 znaków jeśli dobrze pamietam :P 

Czekamy czekamy czekamy na start :D

7812818616.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...