Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.eu Rework

.imaguś.

Godzina startu.  

164 użytkowników zagłosowało

1. 1. START 22.08, GODZINA:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna zapowiedź, ładne sety... polecam bo Nukey i zagram.  <3 bla, bla, bla :D

W ile JA wbije max. lvl np. grając po 2 godziny na dobę?   xD

155 level da się wbić w 24h przy dobrych wiatrach, potem już zaczyna się medium.

ogólnie, ustawiałem exp tak, aby gracz bez itemshopu (nawet bez pd z lasu) dawał radę a doświadczenie było zadowalające, jeżeli będziesz posiadać chociażby pd z lasu to szybko.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy. <3

Beta testy idą bardzo szybko, nie spodziewałem się aż takiej aktywności i pomocy ze strony graczy, możliwe (na 95%) że 10.08 otworzymy otwartą betę! :)

Otwarta beta nie jest jak na razie dobrym pomysłem według mnie, gdyż klasy są nie zbalansowane, a na otwartej becie będzie trudniej tego dokonać.

i pewnie w otwartej becie nie bedzie naprawione nawet 50% bledow ktore sa teraz 

Jak na razie Crime naprawia wszystko co mu się zgłasza.

Niby robią serwer 6 miesięcy a na becie jest tyle błędów że w żaden sposób serwer nie jest grywalny.

Braki metinow, metiny bitwy maja nazwe zazdrosci itp.

Są tu błędy które ktoś kto nigdy nie grał w metina od razu by zobaczył że coś jest nie tak. Dziwi mnie fakt że administracja sama nie zauważyła takich rzeczy tylko dopiero ludzie na beta testach

Od kiedy braki metinów, to bug? Po prostu jeszcze metiny nie były dodane, to jest bug? xD

Pozamieniane nazwy metinów to nie bug.

Opublikowano

Skoro nie ma bugów, to ja bym otworzył już betę otwartą i więcej ludzi by było, którzy by zgłosili pozostałe "bugi", ogólnie w jeszcze szybszym tempie by się to wszystko odbywało, testowanie, potem start...

Opublikowano

Skoro nie ma bugów, to ja bym otworzył już betę otwartą i więcej ludzi by było, którzy by zgłosili pozostałe "bugi", ogólnie w jeszcze szybszym tempie by się to wszystko odbywało, testowanie, potem start...

Tak, ale użytkownik 2x up ma w pewnym sensie rację, wolę jeszcze wyłapać kilka bugów na zamkniętej, a otwartą zawsze mogę później, aczkolwiek nie wykluczam że jutro będzie otwarta.

Opublikowano

Czasami niektore rzeczy lepiej robic wolniej, a dokladniej. Wpusci sie na serwer cholote to nic nie bedziesz mogl przetestowac ani ogarnac balansu.

Crime, dobrze wiesz jak bedzie wygladalo balansowanie na open becie, wiec ja polecam najpierw ogarnac balans na zamknietej i dac potem open.

Opublikowano

Jak przebiegają beta testy?

Bardzo dobrze, jest troche bledow / bugow, ale Crime stara sie je jak najszybciej wyeliminowac.
Opublikowano

więc start będzie 15tego ?

Jeżeli dostane wszystko co mi potrzebne od sponsora, oraz dojdę do stanu trzeźwego (niestety dziś jestem bez mocy 8S) to tak.

Opublikowano

Pliki Deili były dobre wtedy kiedy sprawował nad nimi władzę prawowity właściciel ( aczkolwiek gimbus z humorami kobiety w ciąży ale wiedział co robi)
Aktualne Pliki sa pobugowane a DMG postaci niewyrównane.
Wszędzie przeszkadzała mi ilość ulepek które były potrzebne.
Nie zagram.

Nukey hejt :>

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Pliki Deili były dobre wtedy kiedy sprawował nad nimi władzę prawowity właściciel ( aczkolwiek gimbus z humorami kobiety w ciąży ale wiedział co robi)

Nie zagram.

Tak wiedział co robi w szczególności wtedy jak zaczął płakac jak na gorze sohan lecialo lepiej niz na nowych mapkach, bo nie umiał tego przestawić.

ps. po to jest beta, aby wszystko odbugować i naprawić.

Opublikowano

Nie zagram.

Kolego, aktualne pliki mają troche bugów, ale cały czas Crime je łata.

Balans będzie też robiony.

Nie zagrasz to opuść preske, elo.

skad truta?

Opublikowano

Hłem hłem hłem (odkaszluję)

pozwolicie chyba wypowiedzieć się twóry podstawy tego serwera,

dzięki za udzielony głos...

z całego serca (a mam bardzo duże) nie polecam jakichkolwiek działań związanych z tym projektem (serwerem tego nie mogę nazwać), wykorzystaliście moje pliki po raz kolejny bez jakiejkolwiek zgody, bez jakiegokolwiek dopisku, że "jesteśmy leniami i nie mamy własnego pomysłu", wcześniej podlozując się mi. Dlaczego nigdzie nie jest napisane, że jest to chociażby marna podróbka?

No cóż chłopaki trochę niesportowe zachowanie, dlatego życzę Wam powodzenia i miłej zabawy z moimi plikami oraz bugami. Macie niesamowite szczęście, że macie src swój, bo z tamtym cuda się czasami działy.

Nie polecam, a wręcz odradzam.

Twórca plików.

DEILA.PL 4EVER xD

Opublikowano

z całego serca (a mam bardzo duże) nie polecam jakichkolwiek działań związanych z tym projektem (serwerem tego nie mogę nazwać), wykorzystaliście moje pliki po raz kolejny bez jakiejkolwiek zgody, bez jakiegokolwiek dopisku, że "jesteśmy leniami i nie mamy własnego pomysłu", wcześniej podlozując się mi. Dlaczego nigdzie nie jest napisane, że jest to chociażby marna podróbka?

No cóż chłopaki trochę niesportowe zachowanie, dlatego życzę Wam powodzenia i miłej zabawy z moimi plikami oraz bugami. Macie niesamowite szczęście, że macie src swój, bo z tamtym cuda się czasami działy.

Twórca plików.

DEILA.PL 4EVER xD

Jesteś debilem, po pierwsze to zapraszam do odwiedzenia prezentacji Castios.pl, jakoś Ci się nie spieszyło żeby serwer rozwalić, co?

Po drugie, napisałeś swoje, dzięki za opinie, zapraszamy na start.

Jeśli starasz się mnie sprowokować, do it better.

Opublikowano
ps. po to jest beta, aby wszystko odbugować i naprawić.

Mam nadzieje, że tak będzie, nie jak na większości serwerach, że mimo bety serwery były pobugowane i po starcie trzeba było czekać na aktualizacje. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje, że tak będzie, nie jak na większości serwerach, że mimo bety serwery były pobugowane i po starcie trzeba było czekać na aktualizacje. 

Nie zapominaj, że na becie też może coś zostać pominięte, beta testerzy, to też ludzie. Jedno moge powiedzieć, bugi, które zostały wynalezione i zgłoszone, zostały / zostaną naprawione do startu, crime się stara.

Opublikowano
Nie zapominaj, że na becie też może coś zostać pominięte, beta testerzy, to też ludzie. Jedno moge powiedzieć, bugi, które zostały wynalezione i zgłoszone, zostały / zostaną naprawione do startu, crime się stara.

Tylko przeważnie są takie bugi, że powinny być naprawione.. i później się gra na bugach, a to nie ma dungeonów, a to nie ma expa, a to nie ma tamtego i sramtego 

dddtly.jpg

Opublikowano

Tylko przeważnie są takie bugi, że powinny być naprawione.. i później się gra na bugach, a to nie ma dungeonów, a to nie ma expa, a to nie ma tamtego i sramtego 

Takich bugów to my nie przewidujemy. :P

Fajna prezentacja ale nie polecam przez Nukey.

xD

Opublikowano

Przecież na tym serwerze jest wszystko co wyszło w ciągu ostatnich 2-3 tygodni na innych serwerach. Chodzicie, hejtujecie po tematach, a co my tutaj mamy? Wszystko kradzione, nic swojego. Eliminujecie bugi z kradzionych plików, zarobicie chociaż coś na tym?

Nie polecam z uwagi na politykę jaką stosujecie, cebulaki...

Opublikowano

TO BEDZIE SERWER ROKU 2012 MOWIE WAM

WSZYSTKO BEDZIE CUD MALINA #MIANOWICIE MOWIE WAM ZE APROPO_DE_FAKTO NIE BEDZIE ANI JEDNEGO BUGA BO #WODKA JAK WODKA KAZDA SMAKUJE TAK SMAO CZYLI WSPANIALE

A WG TO NA SERWERZE ROZDAJA DARMOWY SPIRYTUS ELOO

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

WSZYSTKO BEDZIE CUD MALINA #MIANOWICIE MOWIE WAM ZE APROPO_DE_FAKTO NIE BEDZIE ANI JEDNEGO BUGA BO #WODKA JAK WODKA KAZDA SMAKUJE TAK SMAO CZYLI WSPANIALE

Jeszcze mógłbym się zaśmiać gdyby Twoja wypowiedź wyglądała na inteligentny sarkazm (zapewne uważasz, że to co napisałeś jest śmieszne). Gdzie się podziali ludzie inteligentni? Matko...

Opublikowano

Jeszcze się nie chyba zdażylo żeby jakiś serwer nie miał na początku bugów

Opublikowano

Takich bugów nie powinno być, a co do dungeonów #sprawdzone #potwierdzone

Exp poprawiany był #sprawdzone #potwierdzone

Chciałeś zabłysnąć? Jak tak, to nie udało Ci się.

Weezy jesteś bystry jak woda w kiblu :)

Opublikowano

Twórca plików.

DEILA.PL 4EVER xD

Spokojnie castios długo nie postoi. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...