Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.eu Rework

.imaguś.

Godzina startu.  

164 użytkowników zagłosowało

1. 1. START 22.08, GODZINA:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodam że na tym serwerze haxy są legalne i możecie ich śmiało używać ponieważ prędzej serwer padnie niż Was zbanują xD

Mi zbanowali 3 czy 4 konta, za nick i za to, że napisałem coś tam xD

Ale póki, oni wykryją takie wh u kogoś, to co prawda to prawda, serwer padnie. :D

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam - tym razem bez bana!

Panowie wyżej lekko zaszaleli od tego że powstaje serwer nad którym siedziałem kilka miesięcy i wyszedł dobrze - dziękujemy - to dzięki wam mamy aż taką aktywność w zapowiedzi!

YouTuberzy którzy w 100% potwierdzili że nagrają odcinek z serwera:

1. Sh4ke
  2. Hotovsky
  3. Harper
  4. BigMen
  5. ThailGT
  6. Ar3lek

Oczywiście to nie wszystko - po starcie będziemy również starać się o dodatkową reklamę, myślimy że na ten moment powinno to wystarczyć.

Strona serwera JEST ONLINE, zostanie wniesione jeszcze tam kilka poprawek estetycznych.

Forum serwera JEST ONLINE, a wraz z tym zawitał NOWY SKIN - myślimy że przypadnie wam do gustu.

Beta serwera JEST ONLINE, przez co możecie testować caaaaały serwer! Dodaliśmy również sklepik w którym możecie zaopatrzyć się o ekwipunek w walce z potworami!
Klient serwera będzie aktualny (który jest podany w najlepszej odpowiedzi) na starcie! Schludny oraz przejrzysty patcher da wam wygodę w szybkim zaktualizowaniu klienta!

Dziękujemy również za cheaty na nasz serwer - przez ten super plik podbijacie nasze szanse na większy rekord osób ONLINE!

W skrócie - wszystko idzie po naszej myśli, zostało jeszcze kilka poprawek ale SOBOTA JEST NASZA!

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Panowie wyżej lekko zaszaleli od tego że powstaje serwer nad którym siedziałem kilka miesięcy i wyszedł dobrze - dziękujemy - to dzięki wam mamy aż taką aktywność w zapowiedzi!

1. Sh4ke
  2. Hotovsky
  3. Harper
  4. BigMen
  5. ThailGT
  6. Ar3lek

Oczywiście to nie wszystko - po starcie będziemy również starać się o dodatkową reklamę, myślimy że na ten moment powinno to wystarczyć.

Strona serwera JEST ONLINE, zostanie wniesione jeszcze tam kilka poprawek estetycznych.

Forum serwera JEST ONLINE, a wraz z tym zawitał NOWY SKIN - myślimy że przypadnie wam do gustu.

Beta serwera JEST ONLINE, przez co możecie testować caaaaały serwer! Dodaliśmy również sklepik w którym możecie zaopatrzyć się o ekwipunek w walce z potworami!

Klient serwera będzie aktualny (który jest podany w najlepszej odpowiedzi) na starcie! Schludny oraz przejrzysty patcher da wam wygodę w szybkim zaktualizowaniu klienta!

Dziękujemy również za cheaty na nasz serwer - przez ten super plik podbijacie nasze szanse na większy rekord osób ONLINE!

W skrócie - wszystko idzie po naszej myśli, zostało jeszcze kilka poprawek ale SOBOTA JEST NASZA!

Bardzo mi miło, że tutaj mi dziękujesz, chociaż na pw płakałeś, ale okej, dla mnie cheaty robić, czy chcesz czy nie chcesz, to przyjemność :)

Teraz przyznaj, że nie potrafisz nawet zabezpieczyć clienta xD

Opublikowano

co wam zależy, nawet jeśli serwer niema zabezpieczeń to nie znaczy ze to będzie katastrofa, to może być całkiem niezły pomysł po prostu gospodarka serwera będzie trochę cięższa a przez co serwer będzie bardziej medium/hard bo wszystkie ceny będą dużo wyższe niż miały. Z powodu że dużo osób będzie miało WH to dobrym sposobem byłoby wprowadzenie nagród dla graczy za złapanie hackera a bany na kąta niech lecą od razu na IP a nie na konto. Z mojego doświadczenia wiem  że przez to że działają na serwerach różnorakie cheaty dużo więcej osób odwiedza takie serwery. Pozderki :D

Opublikowano

co wam zależy, nawet jeśli serwer niema zabezpieczeń to nie znaczy ze to będzie katastrofa, to może być całkiem niezły pomysł po prostu gospodarka serwera będzie trochę cięższa a przez co serwer będzie bardziej medium/hard bo wszystkie ceny będą dużo wyższe niż miały. Z powodu że dużo osób będzie miało WH to dobrym sposobem byłoby wprowadzenie nagród dla graczy za złapanie hackera a bany na kąta niech lecą od razu na IP a nie na konto. Z mojego doświadczenia wiem  że przez to że działają na serwerach różnorakie cheaty dużo więcej osób odwiedza takie serwery. Pozderki :D

Ale serwer ma zabezpieczenia. xc

Opublikowano

puki co z pobranego klienta udało mi sie już zrobić MH ale tylko do własnego użytku. Sposob działa praktycznie na każdym serwerze więc nie ma u was jakiś bardziej skomplikowanych zabezpieczeń

Opublikowano

puki co z pobranego klienta udało mi sie już zrobić MH ale tylko do własnego użytku. Sposob działa praktycznie na każdym serwerze więc nie ma u was jakiś bardziej skomplikowanych zabezpieczeń

Rozpakowałeś klienta i wrzuciłeś coś, albo pobrałeś to wyżej, cała twoja filozofia.

Zresztą na dniach zablokuje te wasze zabawki do końca.

Opublikowano

Ale serwer ma zabezpieczenia. xc

nie ma zabezpieczeń

Wystarczające jak na ten dział.  B)

chyba cie poyebalo

Człowieku, dla własnego użytku? xD Na start będzie full pack cheatów, więc wątpie, że zrobisz coś lepszego, ale nie czepiam się :D

Rozpakowałeś klienta i wrzuciłeś coś, albo pobrałeś to wyżej, cała twoja filozofia.

Zresztą na dniach zablokuje te wasze zabawki do końca.

no to czekam :)

Opublikowano

akurat nie musialem nic pobierać bo już sam w tym trochę siedze

Groźny jesteś xD

Okej, trzym się mordko.

A, ty zabezpieczaj.

Opublikowano

Homix możne nie zrobię nic lepszego od twojego hacka , i możne będę używał tej twojej paczki  ale puki co się uczę i nie jest źle bo nawet się coś udaje :D

sory za orto nie zauwazylem :D

Opublikowano

Homix możne nie zrobię nic lepszego od twojej paczki , i możne będę używał tej twojej paczki  ale puki co się uczę i nie jest źle bo nawet się coś udaje :D

No naprawdę nie chcę się czepiać Ciebie za bardzo i jak najbardziej popieram Ciebie (to co piszesz), nauka i jeszcze raz nauka, ale ortografii by przydało się troszkę pod uczyć :D

Opublikowano

1. Sh4ke
  2. Hotovsky
  3. Harper
  4. BigMen
  5. ThailGT
  6. Ar3lek

właśnie widzę jak reklama ruszyła..

x_D.png

nie polecam ponieważ administracja zachowuje się jak dzieci (mają prawo bo są dziecmi) i w chamski sposób reklamują swój serwer

spamery!! xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Sama prezentacja mało mnie zainteresowała ale to chyba tym że w połowie składa się z grafik kostiumów...petów...wierzchowców...ogólnie IS'a. Tylko to mi utkwiło w pamięci.
Komentarze w temacie też nie ciekawe. Pozytywne od paru osób wyglądających na członków kółka wzajemnej adoracji. 

Opublikowano

Sama prezentacja mało mnie zainteresowała ale to chyba tym że w połowie składa się z grafik kostiumów...petów...wierzchowców...ogólnie IS'a. Tylko to mi utkwiło w pamięci.

Komentarze w temacie też nie ciekawe. Pozytywne od paru osób wyglądających na członków kółka wzajemnej adoracji. 

Pokazałem to, co na serwerze jest najważniejsze (nie wszystko kręci się wokół itemshopu) na poprzedniej wersji ludzie handlowali yangami i nikt nie narzekał na to, kto miał kostium a kto peta, wszystko da się zdobyć z umiarem, co do opinii - równie dobre można to porównać do kółeczka wzajemnej adoracji (ciągle te same osoby) nie mniej jednak rozumiem że typ serwera nie przypadł Ci do gustu, może kiedyś zmienisz zdanie. ;)

Opublikowano

Isragus i nugej maja rozum mniejszy od mrówki... Kolejna odsłona serwera na plikach deila..

Mam nadzieje że  nie poradzicie sb z lagami.

Opublikowano

­Ja tam mogę polecić dobrze się grało gracze byli na poprzedniej odsłonie życzę Wam tego i tu ^ ^ eldo

2i29cae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...