Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.eu Rework

.imaguś.

Godzina startu.  

164 użytkowników zagłosowało

1. 1. START 22.08, GODZINA:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze a więc temat z prezentacją służy do zaprezentowania serwera z jak najlepszej z strony, odpisywaniu na pytania graczy oraz zamieszczaniu informacji na temat serwera itp etc. Nie ma tutaj miejsca na kłótnie i spory kto jest "lepszy". Wszystkie niewyjaśnione sprawy rozwiązujcie w prywatnych wiadomościach nie tutaj.

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Tesoria mój królu oddam ci src za darmo, ale skończ z tym forum :* Dam ci wszystko dosłownie, modele, strony, pliki, py ! 

Bony w socketach ~ Bartek Pranga

Polecam serwer i sam chętnie na niego wbiję ;]

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Administracje 

Nukej to gówno 

i i tego kolega 

Nukej gówno potrafi sami się przekonajcie wbijcie na tego zasranego Tanticala Nic nie umie zrobic 

NIE POLECAM

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Administracje 

Nukej to gówno 

i i tego kolega 

Nukej gówno potrafi sami się przekonajcie wbijcie na tego zasranego Tanticala Nic nie umie zrobic 

NIE POLECAM

powinniśmy dać szansę serwerowi :) Wydaję mi się, że byłby okej gdyby nie ich poprzedni sponsor Maxrik i kilka błędów administracji.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Nawet nie muszę pisać, że nie polecam, bo wszyscy i tak wiedzą jak kończą serwy z nukeyem na pokładzie.

Opublikowano

@Tesoria mój królu oddam ci src za darmo, ale skończ z tym forum :* Dam ci wszystko dosłownie, modele, strony, pliki, py ! 

Bony w socketach ~ Bartek Pranga

Polecam serwer i sam chętnie na niego wbiję ;]

Dobra Cannzas ty już się zamknij i nie podlizuj dupki, idź zrób ten swój serwer miałeś mieć tyle serwerów i wszystkie nie wypały. :)

Przykład śmieszna Montera na Concordii. :)

Idź robić te swoje serwery na tym Source..

53594961070274399019.png

Opublikowano

Nawet nie muszę pisać, że nie polecam, bo wszyscy i tak wiedzą jak kończą serwy z nukeyem na pokładzie.

Proszę Cię, uświadom mnie, bo zawsze daje mu pełne prawa w grze, i nigdy nic nie rozdał, czy też rozwalił, nie znasz sytuacji gdzie jest u mnie w teamie, to co robi na swoim serwerze mnie nie interesuje.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dobra Cannzas ty już się zamknij i nie podlizuj dupki, idź zrób ten swój serwer miałeś mieć tyle serwerów i wszystkie nie wypały. :)

Przykład śmieszna Montera na Concordii. :)

Idź robić te swoje serwery na tym Source..

Tak Asfenie. Serwery stały po 2-3mc. Nie to co twoje 1-2h. 

aw skąd truta?

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Polecam, bo Nukey.

btw. spoko hejty, ale po co wywlekać to że chciał zmieniać drop w navi? On tutaj nie jest technikiem, nie potrzebna mu ta wiedza.

asek pusciol bonkocza

Opublikowano

Tak Asfenie. Serwery stały po 2-3mc. Nie to co twoje 1-2h. 

aw skąd truta?

Ale przynajmniej miałem więcej online nawet z hejtami, miałem ciekawsze serwery. :)

Ja jak robiłem to wszystko wypalało do czasu wiem szybko padały po 2 dniach - 2 tygodniach, moje błędy ale było minęło a ty co? Lekko edytowana Montera Concordia.  :) I tyle, ukrywanie inne nicki ja już tego nie robię, ty widzę nadal, dużo nas różni.

Dobra c**j nie ma sensu się całe życie, kłócić, wypominać sobie błędy także pass i będzie już okej, także kłótnie między mną a Imagusiem są już nie aktualne.

Było minęło, nudne się robi takie kłócenie, dobra serwer Polecam bo może jednak wypalić i oby było sporo osób na starcie, Powodzenia na starcie. :)

Nukey ty też tego nie zjeb, masz być dobrym GMEM.  :rolleyes:

53594961070274399019.png

Opublikowano

Prezka boska (strusie zwłaszcza). Polecam, zapraszam.­

xD

@top

nie polecam. Bedzie jak z kazdym serwerem imagusia czy nukeja. Dno i 10 metrów mułu. :)

Opublikowano

Fajnie, że crime nie jest w team'ie tanticala ziomeczku :D.

Chodziło mi o Castiosa s1 ziomeczku :)

Ale co do tego ze crime nie byl w teamie tanticala i tak też tam był chcesz moge w prezce tanticala pogrzebać i coś ci znajde xD

Opublikowano

Domyslam się, że Crime sporo się narobił no ale nie moge polecić serwera w którym siedzi Nukey. Idealnie pokazał jaką jest osobą i jakim zakłamanym dzieciakiem na swoim Tanticalu, gdzie faworyzowanie graczy sięgnęło szczytu. Mam nadzieje tylko, ze Crime skróci mu smycz i nie da doostepu do komend bo to bedzie tragedia dla serwera.

Opublikowano

Domyslam się, że Crime sporo się narobił no ale nie moge polecić serwera w którym siedzi Nukey. Idealnie pokazał jaką jest osobą i jakim zakłamanym dzieciakiem na swoim Tanticalu, gdzie faworyzowanie graczy sięgnęło szczytu. Mam nadzieje tylko, ze Crime skróci mu smycz i nie da doostepu do komend bo to bedzie tragedia dla serwera.

Każdy zasługuje na drugą szanse. Dajmy się teraz wykazać, jak zniszczy serwer przez chociażby takie działania to będzie skończony, ew. będzie miał to w dupie. Póki co trzeba czekać na to, co wyjdzie na starcie/chwile po.

#OpISIS

Opublikowano

Każdy zasługuje na drugą szanse. Dajmy się teraz wykazać, jak zniszczy serwer przez chociażby takie działania to będzie skończony, ew. będzie miał to w dupie. Póki co trzeba czekać na to, co wyjdzie na starcie/chwile po.

W to, ze terrorysta nagle zostanie lekarzem bym nie wierzyl. Ten serw straci duzo przez tego jednego GMa. Smutne, ale jednak prawdziwe.

Opublikowano

Grafika od Juliett, czy mi się wydaje? :D

Serwer fajny, możliwe że zawitam :) 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Oby nie było to samo co z Tantical2.pl Nukey :> :) Od początku gry nie potrafią naprawić balansu postaci :) Za pewno po tygodniu jak hajsy przyjdą 0 zainteresowania serwerem. Zobaczymy :)

Opublikowano

Tak ograniczona osoba, jak Nukey nie powinna mieć dostępu do internetu.

Poza dmg, wh i multihackiem będzie działać kickhack? 

Opublikowano

Poza dmg, wh i multihackiem będzie działać kickhack? 

Wątpię że odpalisz chociaż dwa z tych wymienionych, nie, nie będzie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wygląda ciekawie, wejde zobaczę. Grałem trochę na pierwszej odsłonie i  było trochę do dupy, ale mam nadzieję, że tutaj się nie rozczaruje :)

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Poprzednia edycja to był syf, bo na gotowcu, a ten jest od zera robiony, także polecam, bo ciekawie sięzapowiada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...