Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.eu Rework

.imaguś.

Godzina startu.  

164 użytkowników zagłosowało

1. 1. START 22.08, GODZINA:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, bo nukey i crime. ( 2 gimbusy, widać po zachowaniu na mpc )

Syf, spalony kotlet z mikrofali. 

( source to nie nowość )

­

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

( source to nie nowość )

­

Ja osobiście wolę nawet kilkuletni kotlet na którym gra się fajnie i przyjemnie, niż te nowe gówna z miliardem nowości :)

Opublikowano

( source to nie nowość )

­

Gdzie napisaliśmy, że to nowość? xD

Opublikowano

( source to nie nowość )

­

Jeżeli rework serwera nazywasz odgrzewanym kotletem, to połowa serwerów w dziale publikacje powinna nosić to miano.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dobra to teraz kilka pytań☺

• DMG archera poprawiony?
  • Czy będzie znów trzeba dropić po 4 godziny ognistych kamieni żeby sobie ulepszyć eq?
  • Dungi można robić solo?
  • Jest duża ilość misji? bo z tego co pamiętam po wbiciu 200lvla nie było co robić oprócz PvP i wojen

Polecam serwer i oczywiście zagram ~ Sink

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

Dobra to teraz kilka pytań☺

• DMG archera poprawiony?
  • Czy będzie znów trzeba dropić po 4 godziny ognistych kamieni żeby sobie ulepszyć eq?
  • Dungi można robić solo?
  • Jest duża ilość misji? bo z tego co pamiętam po wbiciu 200lvla nie było co robić oprócz PvP i wojen

Polecam serwer i oczywiście zagram ~ Sink

1. Wszystkie klasy będą poprawiane na zamkniętej becie, a potem testowane na otwartej.
  2. Zależy, drop został edytowany, oraz ilość bossów, metinów.
  3. Nie. (dwie osoby łącznie w pt)
  4. Fabularne, biolog, i jeszcze kilka prawdopodobnie dojdzie.

Opublikowano

Hmmm , na s1 byłem TOP1 wraz z moimi YingYangami to tutaj też trzeba ! 

Widzimy się na starcie , cya.

Co byłeś? Mówisz tak o gildii, która chciała się łączyć z WELCOME, jak znajdę ss'y to Ci tu wstawię i pokażę Twoje 'TOP1'.

Co do serwera polecam ze względu na Team, leszczyki jakich mało. Oczywiście postaram się zawitać z paroma osobami na serwer.  <_<  <_<

@Edit

Filmik z wojny :) 

­

Opublikowano

polecam serwer już wcześniejsza odsłona mi się bardzo podobała tylko był zły balans postaci mam nadzieje że w tej odsłonie to będzie poprawione

Na pewno na serwerze zagoszczę 

wsrh.jpg

Opublikowano

polecam serwer już wcześniejsza odsłona mi się bardzo podobała tylko był zły balans postaci mam nadzieje że w tej odsłonie to będzie poprawione

Na pewno na serwerze zagoszczę 

Dzięki, zapraszamy!

Opublikowano

Witam!
Zostały dodane nowe bronie na 50 level, będziemy je ulepszać z broni na 1 poziom (która ma średnie obrażenia), więcej informacji pod linkiem;

Prawdopodobnie dziś (2015.08.06) wystartuje pod wieczór zamknięta beta (mam już kilka osób upolowanych) a kilka dni po niej (z 3-4) otwarta, która potrwa do 2 dni.

Opublikowano

Nie wbijać Nukey 

Nie rozumiem, co to za wytłumaczenie?

Jest to mój serwer, ja tutaj jestem głównym administratorem i technikiem, nukey jest od spraw forum/gry (czyli pomoc i inne) wytłumaczenie "bo nukey" jakoś mnie nie satysfakcjonuje, to że robił coś na swoim serwerze, nie znaczy że będzie tutaj - szczególnie że mam wszystko pod kontrolą, pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Nie rozumiem, co to za wytłumaczenie?

Jest to mój serwer, ja tutaj jestem głównym administratorem i technikiem, nukey jest od spraw forum/gry (czyli pomoc i inne) wytłumaczenie "bo nukey" jakoś mnie nie satysfakcjonuje, to że robił coś na swoim serwerze, nie znaczy że będzie tutaj - szczególnie że mam wszystko pod kontrolą, pozdrawiam. ;)

I rozdawanie eq :) 

Poprzednia odsłona byla spoko nawet ale ze względu na powód wyżej nie zagram ( nie sądzę tez aby wasze podejście  do graczy się jakoś zmieniło ) od poprzedniego serwera

Opublikowano

I rozdawanie eq :)

Poprzednia odsłona byla spoko nawet ale ze względu na powód wyżej nie zagram ( nie sądzę tez aby wasze podejście  do graczy się jakoś zmieniło ) od poprzedniego serwera

Poprzedni mój serwer to v1, jakie miałem tam nastawienie? Nie ingeruje zbytnio w grę bo po prostu nie mam na to czasu, od tego są administratorzy & gm.

Opublikowano
Jest to mój serwer, ja tutaj jestem głównym administratorem i technikiem, nukey jest od spraw forum/gry (czyli pomoc i inne) 

I co z tego? Nukey taki ogar robił tylko OX'y na których rozdawał ciągle ulepszacze powodując niszczenie rynku w grze. 

Nie widzę najważniejszej wiadomości, że zrobiono balans klas. Będzie tak jak na starym castiosie i na tantical2 czy będziecie ciągle mówić, że to jest prosta rzecz i wystarczy poprzestawiać cyferki i niby będzie to zrobione a tak naprawdę nie będzie? 

Tak btw. pozmienialiście seciki, wygląd niektórych rzeczy i to tyle? Hajs się nie zgadza i IS'a od nowa trzeba robić? 

dddtly.jpg

Opublikowano

I co z tego? Nukey taki ogar robił tylko OX'y na których rozdawał ciągle ulepszacze powodując niszczenie rynku w grze. 

Nie widzę najważniejszej wiadomości, że zrobiono balans klas. Będzie tak jak na starym castiosie i na tantical2 czy będziecie ciągle mówić, że to jest prosta rzecz i wystarczy poprzestawiać cyferki i niby będzie to zrobione a tak naprawdę nie będzie? 

Ale nie rozumiem dlaczego Ty wrzucasz dwa serwery w jeden wór, po pierwsze to są zupełnie inne pliki serwerowe, po drugie balans klas będzie ustawiany na zamkniętej becie, to że raz pomylił się z ilością ulepszaczy na oxie nie stanowi dla mnie problemu, każdemu się zdarza.

Opublikowano
Ale nie rozumiem dlaczego Ty wrzucasz dwa serwery w jeden wór, po pierwsze to są zupełnie inne pliki serwerowe, po drugie balans klas będzie ustawiany na zamkniętej becie, to że raz pomylił się z ilością ulepszaczy na oxie nie stanowi dla mnie problemu, każdemu się zdarza.

Ale co z tego, że to są całkiem inne serwery, skoro na żadnym nie było balansu klas? Wcześniej tez mówiliście, że balans będzie a wyszło jak wyszło ;) 

Co do ulepszaczy to nie pomylił się, bo ciągle rozdawał ulepszacze. Mówię jak było, bo byłem na każdym OX. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Ale co z tego, że to są całkiem inne serwery, skoro na żadnym nie było balansu klas? Wcześniej tez mówiliście, że balans będzie a wyszło jak wyszło ;)

Co do ulepszaczy to nie pomylił się, bo ciągle rozdawał ulepszacze. Mówię jak było, bo byłem na każdym OX. 

Okej, w takim razie zapraszamy na oficjalną wersję tutaj, i potem wytykaj mi jakie to klasy są.

Opublikowano
Okej, w takim razie zapraszamy na oficjalną wersję tutaj, i potem wytykaj mi jakie to klasy są.

Od razu to mówię, że będzie sura BM i ninja dagger a heler będzie bez szans ;) 

Co do startu powodzenia, ja nie zagram ze względu na małolata nukeya co innych od gimbusów wyzywał a ledwo co wyszedł z gimbazy a cwaniaczy przez internet..  xD

dddtly.jpg

Opublikowano

Od razu to mówię, że będzie sura BM i ninja dagger a heler będzie bez szans ;)

Co do startu powodzenia, ja nie zagram ze względu na małolata nukeya co innych od gimbusów wyzywał a ledwo co wyszedł z gimbazy a cwaniaczy przez internet..  xD

Kogo wyzywalem od gimbusow? dowody poproszę.

Opublikowano
Kogo wyzywalem od gimbusow? dowody poproszę.

W twoich postach i w starym temacie castiosa są dowody. Chyba, że posty były niewygodne to edytowałeś na "xxx" jak prawie wszędzie gdzie tylko Cie zobacze. 

Po za tym nie będę tracić czasu na takich małolatów jak ty.

Rada dla innych, radzę się zastanowić niż potem tracić czas. 

dddtly.jpg

Opublikowano

W twoich postach i w starym temacie castiosa są dowody. Chyba, że posty były niewygodne to edytowałeś na "xxx" jak prawie wszędzie gdzie tylko Cie zobacze. 

Po za tym nie będę tracić czasu na takich małolatów jak ty.

Rada dla innych, radzę się zastanowić niż potem tracić czas. 

xD  xD  xD  xD

daj screeny czekam lasia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...