Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.eu Rework

.imaguś.

Godzina startu.  

164 użytkowników zagłosowało

1. 1. START 22.08, GODZINA:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bogout  Dasz rade udowodnić nam jakoś że pliki serwerowe są stworzone przez ciebie ? bo jakoś nie mogę ci uwierzyć 

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież na tym serwerze jest wszystko co wyszło w ciągu ostatnich 2-3 tygodni na innych serwerach. Chodzicie, hejtujecie po tematach, a co my tutaj mamy? Wszystko kradzione, nic swojego. Eliminujecie bugi z kradzionych plików, zarobicie chociaż coś na tym?

Nie polecam z uwagi na politykę jaką stosujecie, cebulaki...

Co tu k***a deklu masz kradzione, wszystko co widzę w prezentacji było udostępniane na forum więc jakiego c***a się czepiasz ?

TO BEDZIE SERWER ROKU 2012 MOWIE WAM

WSZYSTKO BEDZIE CUD MALINA #MIANOWICIE MOWIE WAM ZE APROPO_DE_FAKTO NIE BEDZIE ANI JEDNEGO BUGA BO #WODKA JAK WODKA KAZDA SMAKUJE TAK SMAO CZYLI WSPANIALE

A WG TO NA SERWERZE ROZDAJA DARMOWY SPIRYTUS ELOO

Dać ci na leki ?

Opublikowano

będziecie mieli jakieś WŁASNE zabezpieczenia przed tymi śmiesznymi DMG?

Zobaczysz na starcie, czy będą mieli, elo

jest juz jakas  przewidywana data  startu serwera?

fajnie sie zapowiada, kiedy ten start?

Nadal nie ma dokładnej daty staru. Start między 15 a 20 sierpniem.

Opublikowano

Jutro dam wszystkie informacje co do startu, bety, reklamy, aktualnie nie mam swojego laptopa wiec nie chce sue rozpisywac bo zajęło by mi to wieki.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jakbym się zastanawiał nad rozpoczęciem tu gry przy pierwszej stronie tematu tak teraz po przeczytaniu wszystkich odpowiedzi w tym temacie już wiem, że nie zagram tutaj i raczej też cięzko to polecać... powodzenia

topic. skąd truta?

Opublikowano

ja za to mogę polecić ten serwer ponieważ grałem na poprzedniej wersji castiosa i wiem że ten bedzie bardzo dobry

Opublikowano

Polecam server. Ogołem wszystko ladnie wyglada tylko nie nick Nukey przy Administracjii xD

Zikoosi

Opublikowano

Pewnie znowu będzie, navi jak na tanticalu :#

Na tanticalu nigdy nie było navi, tylko kd masakry, które porozdawali GM, dlatego już nigdy nie wezmę do teamu nikogo kogo nie znam.

Opublikowano

Ważna Informacja!

Data Startu: 21.08.2015

Godzina: Głosujecie w ankiecie.

O reklamie oraz beta testach poinformuje was do poniedziałku, start planowo był na tą sobotę, ale mój laptop dostał usterki i nie miałem jak nawet przerzucić plików na serwer dedykowany..

Stay tuned!

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...