Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.eu Rework

.imaguś.

Godzina startu.  

164 użytkowników zagłosowało

1. 1. START 22.08, GODZINA:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedaleko pada Castios od Deili.

Czy Historyka ciągle trzymacie samego w M1?

Co to Deila?

Nie, obok siebie ma zacną Handlarkę.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xD  xD  xD  xD

daj screeny czekam lasia

Crime jako administrator utrzymuje poważny poziom, jak i opinie serwera.

- Ty natomiast go niszczysz, podzielam zdanie większości osób. Moje zdanei na Twój temat, serwery, gdziekolwiek jesteś jest zmienione na (gówniany~), jeżeli nie potrafisz nawet jako pomocna dłoń przy graczach, tym bardziej jak masz być Administratorem forum czy moderatorem odpisując w taki sposób, to już wole nawet nie postawić nogi na serwerze, mimo że mi się spodobał.

Admin, nieważne czy na forum, czy gdziekolwiek - musi utrzymywać jakiś poziom, a to, że masz taką opinię to nie bez powodu, right? ;)

Opublikowano

Crime jako administrator utrzymuje poważny poziom, jak i opinie serwera.

- Ty natomiast go niszczysz, podzielam zdanie większości osób. Moje zdanei na Twój temat, serwery, gdziekolwiek jesteś jest zmienione na (gówniany~), jeżeli nie potrafisz nawet jako pomocna dłoń przy graczach, tym bardziej jak masz być Administratorem forum czy moderatorem odpisując w taki sposób, to już wole nawet nie postawić nogi na serwerze, mimo że mi się spodobał.

Admin, nieważne czy na forum, czy gdziekolwiek - musi utrzymywać jakiś poziom, a to, że masz taką opinię to nie bez powodu, right? ;)

A co mam odpisać człowiekowi, który wmawia mi, że wyzywałem ludzi od gimbusów skoro tego nie robiłem?

Opublikowano

Jak tam asheria "techniku" ? xD

jakbyś wiedział co sie działo na asherii to byś sam zrozumiał ze musiałem ja zamknąc nie z mojej winy.

ale przecież ten temat jest o castios który to raz? :D słyszałem ze latacie tylko i prosicie aby wam ktoś pomógł :P

przecież nawet src wgrać nie umieliście :D  BEKAD: 

tutaj można poczytać na wasz temat :D 

http://www.mpcforum.pl/topic/1379142-castiospl-upadek-serwa-lewe-eq/

56928084622805469272.png

Opublikowano

jakbyś wiedział co sie działo na asherii to byś sam zrozumiał ze musiałem ja zamknąc nie z mojej winy.

ale przecież ten temat jest o castios który to raz? :D słyszałem ze latacie tylko i prosicie aby wam ktoś pomógł :P

No castios niestety tylko drugi raz, to zle slyszales.

''XDDDD imaguś ty idioto głupi za dodanie questa rozdaje itemy beka''

Źródło http://www.mpcforum.pl/topic/1379142-castiospl-upadek-serwa-lewe-eq/

Tu też rozdajesz sm i lewe eq za dodanie questów? xD xD

Boże ale tępak. xD

Opublikowano

Również nie polecam administracaja ma moze 15 lat xdd

Na starej odslonie sprzedawala eQ itp.

Jeden wielki syf

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

Nukey, jesteś bystry jak woda w kiblu xD

@ Nie polecam ze względu na Nukey'a - niedojebanie mózgowe.

Śmieszne

Również nie polecam administracaja ma moze 15 lat xdd

Na starej odslonie sprzedawala eQ itp.

Jeden wielki syf

Mogę Ci sprzedać mózg, bo widzę, że nie posiadasz.

Opublikowano

Śmieszne

Mogę Ci sprzedać mózg, bo widzę, że nie posiadasz.

Posiada bo nie zagra na tym serwie xD

Nie rozumiem Crime po co ci ktoś taki jak Nukey w teamie tylko złą opinie przez to masz tyle w temacie.

Opublikowano

Co było na starym Castiosie to było, najeżdżacie na Nukeya o to że ledwo skończył gimnazjum i bierze się za serwery po mimo tylu hejtów graczy na starym Castiosie było od groma i jakoś nikt nie narzekał i na Reworku pewnie będzie tak samo zamiast zapomnieć o tym co było na wcześniejszej odsłonie i dać im jeszcze jedną szanse to tylko potraficie hejtować a sami dobrego serwera pewnie nie postawiliście ~ Sink

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

Zwijaj stąd kretynie.

''XDDDD imaguś ty idioto głupi za dodanie questa rozdaje itemy beka''

Źródło http://www.mpcforum.pl/topic/1379142-castiospl-upadek-serwa-lewe-eq/

Tu też rozdajesz sm i lewe eq za dodanie questów? xD xD

Przecież to są itemy oddane w wyniku niedochodzącego isa więc z czego robisz gówno burze.

Posiada bo nie zagra na tym serwie xD

Nie rozumiem Crime po co ci ktoś taki jak Nukey w teamie tylko złą opinie przez to masz tyle w temacie.

A ja nie rozumiem, po co się wypowiadasz po raz -esty w temacie którego nie polecasz, człowieku wyraziłeś swoją opinie i uszanuję to, możesz już wyjść.

Opublikowano

Zwijaj stąd kretynie.

Przecież to są itemy oddane w wyniku niedochodzącego isa więc z czego robisz gówno burze.

A ja nie rozumiem, po co się wypowiadasz po raz -esty w temacie którego nie polecasz, człowieku wyraziłeś swoją opinie i uszanuję to, możesz już wyjść.

jedyne co mi możesz powiedzieć to " Przepraszam" "Dzień Dobry" jest to temat i mogę się w nim wypowiadać ile chce, nie moja wina ze jesteś osłem 

który podaje się za technika :D LOLZ no wybacz no ale castios to nie wypał gówno jakich mało :P

56928084622805469272.png

Opublikowano

jedyne co mi możesz powiedzieć to " Przepraszam" "Dzień Dobry" jest to temat i mogę się w nim wypowiadać ile chce, nie moja wina ze jesteś osłem 

który podaje się za technika :D LOLZ no wybacz no ale castios to nie wypał gówno jakich mało :P

Jak możesz - to pisz w języku polskim, bo ja nie mam zamiaru rozczytywać twojego szyfru, jeszcze chcesz coś dodać?

Jeżeli nie, ofc. zapraszamy do wyjścia.

Opublikowano

Ładne source, czyżby to nie te od cyca? Sprawdź lepiej dokładnie bo jest tak źle zrobione, że zapchać wam bazę w pare minut nie będzie problemu.

Klasy poprawione? czy nadal nie zdołałeś tego zrobić?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ładne source, czyżby to nie te od cyca? Sprawdź lepiej dokładnie bo jest tak źle zrobione, że zapchać wam bazę w pare minut nie będzie problemu.

Klasy poprawione? czy nadal nie zdołałeś tego zrobić?

Pozdrawiam.

Zapraszamy na bete, a sprawdzisz.

Opublikowano

Jak możesz - to pisz w języku polskim, bo ja nie mam zamiaru rozczytywać twojego szyfru, jeszcze chcesz coś dodać?

Jeżeli nie, ofc. zapraszamy do wyjścia.

nie udawaj głupiego :D  a sory wybacz ty już nim jesteś. 

Powiedz mi tylko Pomoc dla Ciebie to sms na polsat? czy jakiś przelew na fundacje? 

bo wiesz chętnie dam trochę kasy na Ciebie aby udało Ci się zdobyć miejsce dla siebie w psychiatryku.

Pisz na pw jak coś. to dołożę sie. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Powiedz mi tylko Pomoc dla Ciebie to sms na polsat? czy jakiś przelew na fundacje? 

bo wiesz chętnie dam trochę kasy na Ciebie aby udało Ci się zdobyć miejsce dla siebie w psychiatryku.

Nauczysz się kiedyś pisać?

Opublikowano

Kupie malucha do 100 zł bo bieda  przez kariesa s1 s2 s3 s4 s5 s 7 s100 nie mam kasy :(  

Serwer prezentuje się dobrze  ciekawe czy będzie podobna liczba online co na poprzedniej odsłonie. 

Powodzenia :)  

Jak masz za dużo to mi możesz dać :D :D :D :D przyjmę ;) 

Opublikowano

Nauczysz się kiedyś pisać?

Nauczysz się kiedyś myśleć?:D i przestaniesz być kretynem?:D  Ty tez dziecko Polsatu ?:D

Kupie malucha do 100 zł bo bieda  przez kariesa s1 s2 s3 s4 s5 s 7 s100 nie mam kasy :(

Serwer prezentuje się dobrze  ciekawe czy będzie podobna liczba online co na poprzedniej odsłonie. 

Powodzenia :)

Jak masz za dużo to mi możesz dać :D :D :D :D przyjmę ;)

Nie mam za dużo, lecz jestem dobrze wychowany i pomagam chorym dzieciom np takie jak Nukey czy crime. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zaprosić wszystkich odwiedzających prezentacje jak i przyszłych graczy na forum serwerowe;

x

Marzenia zostaw na potem teraz zajmij się nauką :D Castios nie ma graczy :D

nie potnij się :C 

56928084622805469272.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...