Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.eu Rework

.imaguś.

Godzina startu.  

164 użytkowników zagłosowało

1. 1. START 22.08, GODZINA:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy zasługuje na drugą szanse. Dajmy się teraz wykazać, jak zniszczy serwer przez chociażby takie działania to będzie skończony, ew. będzie miał to w dupie. Póki co trzeba czekać na to, co wyjdzie na starcie/chwile po.

jego limit szans już się wyczerpał.. teraz powinien pomyśleć o zmianie profesji :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam. Dlaczego? Crime i Nukey jak robią serwer to wiedzą co robią. Nie ma opcji żeby to był nie wypał. Na pewno zawitam.

LQyn8jq.png

Opublikowano

Polecam. Dlaczego? Crime i Nukey jak robią serwer to wiedzą co robią. Nie ma opcji żeby to był nie wypał. Na pewno zawitam.

XDDDDD

Bardzo polecam każdemu kto szuka serwera na dłuższy czas. Jako, że mało już gram w metina, niestety nie zagram, ale liczę na to, że będą tłumy :-)

Przecież za miesiąc po tym serwerze ani śladu nie będzie xD

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Ten sam odgrzewany kotlet nie polecam nie pozdrawiam.

Rozwiń swoją wypowiedź, bo jak na razie to ten serwer startuje po raz drugi.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie tak z 3 tygodnie do 200lv - jeden z najlepszych privów, na jakim grałem, jedynie zdobywanie szarf mnie zniechęciło (20 graczy na 1 skazę o każdej porze dnia :)). Proponuję teraz, aby szarfy leciały także ze smoków w av4-5, oczywiście z mniejszą częstotliwością niż u skazy i golemów. Widzę kilka zmian, ale takich drobnych - przede wszystkim serwer na pewno nie jest pod IS. Co do administracji - mam w dupie, jakie opinie krążą o niektórych administratorach, nawet jeśli serwer będzie stał tylko miesiąc - będzie się opłacało zagrać dla dobrej zabawy  :) Polecam i zagram (iCoJaRobieTu).

Opublikowano

Hmmm , na s1 byłem TOP1 wraz z moimi YingYangami to tutaj też trzeba ! 

Widzimy się na starcie , cya.

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Hejt hejtem nie lubię oceniać czegoś jeżeli tego nie zobaczę także oceniał będę po starcie. Nie grałem na ich poprzednich projektach wiec żadnych uprzedzenie do nich na tą chwile nie mam.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie tak z 3 tygodnie do 200lv - jeden z najlepszych privów, na jakim grałem, jedynie zdobywanie szarf mnie zniechęciło (20 graczy na 1 skazę o każdej porze dnia :)). Proponuję teraz, aby szarfy leciały także ze smoków w av4-5, oczywiście z mniejszą częstotliwością niż u skazy i golemów. Widzę kilka zmian, ale takich drobnych - przede wszystkim serwer na pewno nie jest pod IS. Co do administracji - mam w dupie, jakie opinie krążą o niektórych administratorach, nawet jeśli serwer będzie stał tylko miesiąc - będzie się opłacało zagrać dla dobrej zabawy  :) Polecam i zagram (iCoJaRobieTu).

Został dodany dungeon na 200 level wraz z Skazą Cienia.

Opublikowano

Hejt hejtem nie lubię oceniać czegoś jeżeli tego nie zobaczę także oceniał będę po starcie. Nie grałem na ich poprzednich projektach wiec żadnych uprzedzenie do nich na tą chwile nie mam.

Żałuj że nie grałeś na s1 , z początku było spoko ale potem sie posypało ;p

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Żałuj że nie grałeś na s1 , z początku było spoko ale potem sie posypało ;p

­

Server startował coś koło lutego jeżeli się nie mylę grałem wtedy na reworku crado** bo mieliśmy tam ekipie ale tym razem zawitam tutaj na start.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

A sluby i wojny dalej nie naprawione? A pozniej WELCOME na wojnach gildii ;)

Śluby zrobię w wolnej chwili, jak i wojny, będzie działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...