Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.eu Rework

.imaguś.

Godzina startu.  

164 użytkowników zagłosowało

1. 1. START 22.08, GODZINA:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie to wyglada po tych zmianach :)

Wpadne ze wzgledu na medusa shielda ;D

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo polecam każdemu kto szuka serwera na dłuższy czas. Jako, że mało już gram w metina, niestety nie zagram, ale liczę na to, że będą tłumy :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Bardzo polecam każdemu kto szuka serwera na dłuższy czas. Jako, że mało już gram w metina, niestety nie zagram, ale liczę na to, że będą tłumy :-)

Wpadaj fizi ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Opublikowano

Prezentacja jest ładna, serwer godny uwagi :) może być ok. 1k graczy, no chyba że administracja zjebie (mam nadzieje że nie) :D a tak to powodzenia ;p

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Serwer może dobrze przygotowany, ale na ile? Daję mu max 2 miesiące, po czym wpadną na pomysł, żeby zrobić inny "lepszy" serwer.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer może dobrze przygotowany, ale na ile? Daję mu max 2 miesiące, po czym wpadną na pomysł, żeby zrobić inny "lepszy" serwer.

z15275223Q,Wrozbita-Maciej-o-zachowaniu-

Opublikowano

Prezentacja boska  <3. Serwer szykuje się na jeden z lepszych na te wakacje :). Szykuje się bomba wśród serwerów  xD .

Ta i już ta bomba z tym teamem pokazała że jednak nie wybuchła czyli niewypaliła xD

Opublikowano

Nie polecam serwer syf, Nukey i Crime pokazali na co ich stać w szczególności Nukey po jego Tanticalu zajebistym serwerku gdzie chciał ustawić Drop w navicacie haha. :)

Zwykła Deila przerobiona, gdzie Crime za c***a by sobie nie poradzi, z 20 osób mu pomagało przy tym w tym - RysieQ który wgrał mu Source, pewnie modele dał, trochę pythona. :)

Serwer zapewnię ścichnie po nie długim czasie. 

Z Nukeyem na czele serwer długo nie ustoi znając życie, jak będzie chciał zmieniać drop w Navi. :)

Imaguś wiadomo że sam Source nie ogarnie, będą bugi będzie szukał jełopa do ogarnięcia mu bugów.  ^_^

53594961070274399019.png

Opublikowano

Nie polecam serwer syf, Nukey i Crime pokazali na co ich stać w szczególności Nukey po jego Tanticalu zajebistym serwerku gdzie chciał ustawić Drop w navicacie haha. :)

Zwykła Deila przerobiona, gdzie Crime za c***a by sobie nie poradzi, z 20 osób mu pomagało przy tym w tym - RysieQ który wgrał mu Source, pewnie modele dał, trochę pythona. :)

Z Nukeyem na czele serwer długo nie ustoi znając życie, jak będzie chciał zmieniać drop w Navi. :)

Imaguś wiadomo że sam Source nie ogarnie, będą bugi będzie szukał jełopa do ogarnięcia mu bugów.  ^_^

No pa.  B)  B)  B)  B)  B)  B)  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:

Opublikowano

Bynajmniej na moich plikach udostępnianych na mpc widzę tu wiele elementów z mojego silnika lepiej pogrzebać przed startem bo sam miałem teraz problemy na netmetin ale to jak było ponad 800 OnLine z zaczynały się problemy z DB i wykonywaniem zadań pomiędzy aplikacjami.  Ciekaw jestem czy osiągniecie tyle graczy oraz czy dacie radę z problemami ;)

polecić mogę ale zapowiedź mogła by być schludniej zrobiona. 

Opublikowano

Dziękujemy za opinie, ale niestety jesteś w błędzie, serwer robiłem sam przez 6 msc przy współpracy z Ryśkiem, Dominikiem i kilkoma innymi, tyle że tutaj ja, i tylko ja ingeruję w sprawy techniczne, Nukey jest Administratorem Podrzędnym (coś typu Community Manager), jakieś wątpliwości jeszcze mam rozwiać?

Napisz do mnie po tych dwóch miesiącach.

Prezentacja jest ładna, serwer godny uwagi :) może być ok. 1k graczy, no chyba że administracja zjebie (mam nadzieje że nie) :D a tak to powodzenia ;p

Za długo go robiłem by od tak mógł paść.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dziękujemy za opinie, ale niestety jesteś w błędzie, serwer robiłem sam przez 6 msc przy współpracy z Ryśkiem, Dominikiem i kilkoma innymi, tyle że tutaj ja, i tylko ja ingeruję w sprawy techniczne, Nukey jest Administratorem Podrzędnym (coś typu Community Manager), jakieś wątpliwości jeszcze mam rozwiać?

Napisz do mnie po tych dwóch miesiącach.

Za długo go robiłem by od tak mógł paść.

No ale Source całego ci Rysiu wgrał, ty tylko ogarnąłeś pliki Questy, modele i tylko to resztę zrobił on i twój kolega. :) To jak ty sobie dasz radę bez nich jak bd problemu z Sourcem?

Jak Cycu miał na tym Source trochę problemów?

53594961070274399019.png

Opublikowano

Deila v700

Powiem tylko tyle nie ustawiajcie tych samych passow jak na innych serwerach.. A w sumie isragus baza za 30 zl przelewem ujdzie?

Opublikowano

No ale Source całego ci Rysiu wgrał, ty tylko ogarnąłeś pliki Questy, modele i tylko to resztę zrobił on i twój kolega. :) To jak ty sobie dasz radę bez nich jak bd problemu z Sourcem?

Nadal źle strzelasz, nie mam zamiaru odpisywać na Twoje kolejne posty, bo przecież ty wiesz lepiej co ja robię, możesz już wyjść z tej prezentacji bo nie mam chęci i ochoty do ciśnięcia Ciebie, zrobisz mi ulgę jak nie będziesz tutaj grał.

Opublikowano

Ta i już ta bomba z tym teamem pokazała że jednak nie wybuchła czyli niewypaliła xD

Fajnie, że crime nie jest w team'ie tanticala ziomeczku :D.

Opublikowano

po co dajesz tytuł ''Castios rework''? napisz od razu że to gotowiec na plikach castios bo chcesz zebrać tylko żniwa ze startu i nie opłacało Ci się robić nowego serwera (swoją drogą to nawet nie potrafisz)

nie polecam. 

jesteście tacy sami jak on..

00107256463446889997.jpg

@Edit

Hejt ON]

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

po co dajesz tytuł ''Castios rework''? napisz od razu że to gotowiec na plikach castios bo chcesz zebrać tylko żniwa ze startu i nie opłacało Ci się robić nowego serwera (swoją drogą to nawet nie potrafisz)

nie polecam. 

jesteście tacy sami jak on..

00107256463446889997.jpg

Przeczytaj całą prezentacje (a raczej jej wstęp) a dowiesz się dlaczego rework.

Opublikowano

miał.... zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie,myśle że raczej wszystko zrobione jest dobrze :)

i skończ już hejtować bo to wk**wia tylko, uwziełeś sie na tego imagusia jak ku*rwa całe mpc na cb :)

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Asfen to ty zyjesz xD ? Nie miales sie "usunąć"  ?  xD

Opublikowano

Przeczytaj całą prezentacje (a raczej jej wstęp) a dowiesz się dlaczego rework.

człowieku przecież Ty i @1373230489-U611928.pngNukey to dwa największe no skille na forum xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

człowieku przecież Ty i @1373230489-U611928.pngNukey to dwa największe no skille na forum xD

Czyli jednak nie możesz tego znaleźć?

A więc podpowiem Ci;

>rework zaczął się w marcu, kiedy serwer został wyłączony (musiałem zmienić sponsora) i trwał do sierpnia, no nadal trwa, jeżeli porównasz sobie prezentacje z lutego i dzisiejszą, zauważysz różnice.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Myślę że nie no-skill'e ale niedojebane dzieci które chcą zarobić na sklepik w szkole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...