Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100kk to kilka minut, a złodziejów dużo nie ma to się nie dziw.­

To kup sobie 20 szt po 500kk... Śmiech i tyle...

Jakoś w pierwszy dzień aktualizacji  nie trzeba było robić pierwszej misji by móc wytwarzać sygnety.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0823_135934.jpg

Wybacz, zrobilem to specjalnie xD

Co do ilosci to faktycznie przydałoby się ją zmniejszyć chociaż do 10/ 15 sztuk.

Opublikowano

Wybacz, zrobilem to specjalnie xD

Co do ilosci to faktycznie przydałoby się ją zmniejszyć chociaż do 10/ 15 sztuk.

Teraz to mi to zwisa 2 bronie i kończę ta śmieszna misje. To nic, ze wydałem jakieś 4kkk...
Opublikowano

Jaja sobie robicie tą pierwszą misją za rangę... Piszę już 2 dzień po 7h, i kupiłem 10 szt po 100kk szt ...  Idioci już sellają po 500-1kkk... Idzie ku**** dostać robiąc tą misje...

Dobrze, że 50 nie trzeba oddać. To ma zachęcić graczy do grania tutaj.... Nagroda 5 pereł i 50kk wsadźcie sobie w dupę!!!  

Pozdro....

0823_124526.jpg

0823_135934.jpg

1 Misja służy jedynie do odblokowania ulepszania sygnetów u NPC.

A w 1 dzien byl błąd (nie zauwazylem go wczesniej bo misje testowalem wcześniej i nie zwrócilem uwagi ze nie działa warunek sprawdzajacy)

Pomocnik
Opublikowano

kto pierwszy ten lepszy kod promocyjny:TD99RV7C

a dziekuje bardzo :D

Czerwony smok to dungeon czy po prostu resp na mapie ? ;d

Opublikowano

Wszystko fajnie gdyby nie olbrzymie ilości ulepszaczy, które żeby zdobyć trzeba siedzieć godzinami czekając na metka, którego i tak ci zazwyczaj zksują. Zniechęciło mnie to konkretnie.

Opublikowano
Dziś w nocy o 1:00 odbędzie się przerwa:Do misji "Ranga w Narodzie #1" będzie można oddawać każda broń 70lv (tzn możesz mieć np. 11x Żadło i 9 złodziej dusz)
  • Poprawa opisu umiejętności zielarstwo (będą poprawne wartości)
  • Poprawa opisu mounta za range (nie jest napisane, że trzeba 1.000.000 Rangi na użycie)

Opublikowano

a dziekuje bardzo :D

Czerwony smok to dungeon czy po prostu resp na mapie ? ;d

Respi się na ognistej ziemi.

Wszystko fajnie gdyby nie olbrzymie ilości ulepszaczy, które żeby zdobyć trzeba siedzieć godzinami czekając na metka, którego i tak ci zazwyczaj zksują. Zniechęciło mnie to konkretnie.

Godzinami czekać na metka? xD Resp metków jest co np. 25 minut (mapa 130) i spokojnie można sobie cały resp w jednym miejscu ubić.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam jednak takie kur*wy jak są na mapie od 95 można spotkać tylko na tym serwerze. Nie ma metka,którego by ci nie sksuli. Nawet jak stoisz w miejscu to muszą cię zabić. Podczas expa co druga osoba przychodzi i mówi,że zajęte.  Ponadto na serwerze ludzie bardzo często zawyżają ceny przedmiotów np. dzisiaj widziałem 1 zwój sohan za 40kk. Mimo wszystko przynajmniej na serwerze jest rywalizacja. Jednak ludziom o słabych nerwach polecam dołączenie do gildii.

projekt.jpg

Opublikowano

To tego wallander na odcinku zabil 108 to nikt na to nie chodzi czy jak ? ;D

wallander nonstop gra i ma wyliczane respy wiec wie kiedy sie tepnac na bossa/metka

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Podsumowanie przerwy: 

- cofanie na szamanie nadal nienaprawione.

- zielarstwo nadal pokazuje złe wartości (mam 68% przy M9).

Reszty nie sprawdzałem.

Opublikowano

Bo musisz clienta patcherem zaaktualizować.

No dobrze, że mi powiedziałeś, bo pierwszy raz w życiu odpalam tę grę po przerwie technicznej..  -.-

Naprawię jutro.

Byłoby fajnie, bo jest to uciążliwe. Zwłaszcza na dungu, gdy zrobisz już wszystko i jedziesz zadowolony do bossa, a tu j3b, nagle lądujesz w ścianie :D

A tak w ogóle to kim jesteś? Podobno tutaj w teamie miał być tylko array i hool :P

Opublikowano

No dobrze, że mi powiedziałeś, bo pierwszy raz w życiu odpalam tę grę po przerwie technicznej..  -.-

Byłoby fajnie, bo jest to uciążliwe. Zwłaszcza na dungu, gdy zrobisz już wszystko i jedziesz zadowolony do bossa, a tu j3b, nagle lądujesz w ścianie :D

A tak w ogóle to kim jesteś? Podobno tutaj w teamie miał być tylko array i hool :P

Nowy technik, niczym Nukey, co też poprawiał tutaj coś xD­

tenor.gif

Opublikowano

@Qarth - czy na tym reworku jest tak samo kaszaniarski system ulepszeń jaki był na s2? Mam na myśli to, że musimy latać 800x na jeraka, by zrobić eq, a dung trwał prawie 10 minut. Bez IS'a gra się o wiele ciężej, czy mamy jednak szanse coś ugrać bez IS'a?

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...