Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest biolog na 230? na stronie w wiki pisze ze jest w grze po wbiciu tego lvl nic nie ma

Skoro na 230 nic nie ma to wbij 235 a jak nic nie będzie to wbij 240 itd itd aż do skutku.

nie mam czasu exoic poltora tygodnia bez celu chce wiedziec ktos to ma/mial 230 dostal biologa

30331_20_08_10_7_59_30.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest biolog na 230? na stronie w wiki pisze ze jest w grze po wbiciu tego lvl nic nie ma

Skoro na 230 nic nie ma to wbij 235 a jak nic nie będzie to wbij 240 itd itd aż do skutku.

nie mam czasu exoic poltora tygodnia bez celu chce wiedziec ktos to ma/mial 230 dostal biologa

Torby Poszukiwacza są na 225 więc wątpię aby do nowego biologa było 5lv różnicy. Szybciej by ci było znaleźć kogoś w grze z 235/240 i po prostu go zapytać, ale rób jak uważasz jeśli wolisz czekać tutaj.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ile osob gra?

jakas aktualizacja jest planowana?

Osób trochę mniej, ale wciąż dużo.

Serwer jest tak rozwinięty, że aktualizacje na razie nie mają sensu. Mało osób ma całe eq zrobione.

tenor.gif

Opublikowano

Zacząłem grać od poniedziałku i się nie zawiodłem :D 

Serwer dobry, i stabilny.

Nie ogarniam tylko tych przepustek xDD 

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

wszedłem na serwer by zobaczyc jak jest, czy warto wracac

5 osob na krzyz w m1 ktorzy sobie biegaja, co prawda duzo sklepow, ale offline

wiec chyba nie ma sensu tu wracac

lGxCbNd.png

Opublikowano

95% w szkole/robocie, reszta odsypia nockę, pozostali grają.

Poza tym osoby nie siedzą na ch1 w m1, większość często idzie spotkać na przeważnie ch3 bijących sie, badz tez sa zajęci po prostu dropem / expem.

Wiec nie widze sensu Twojej wypowiedzi.

Opublikowano

wszedłem na serwer by zobaczyc jak jest, czy warto wracac

5 osob na krzyz w m1 ktorzy sobie biegaja, co prawda duzo sklepow, ale offline

wiec chyba nie ma sensu tu wracac

A po co stać w M1, skoro tu jest aż za dużo rzeczy do zrobienia? O 13 to większość jest w szkole/pracy, najlepiej jest wejść po 17/18 lub w weekend.

A sklepy offline ktoś wystawiać musi.

tenor.gif

Opublikowano

Nie ma co płakać i jęczeć - nad ilością graczy w m1 - to nie jest typ serwera dla osób zajmujących się staniem w mieście i czekających na okazje aby zabić gracza z minimuszym lewelem. Gram tu od 3 tygodni, i muszę stwierdzić, że pomimo wcześniejszych obaw serwer zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, a dlaczego:

1. serwer stoi już dość długo jak na Polski rynek metin 2 przystało, a GM często widziany w grze,

2. w czasie mojej gry na serwie odbyło się wiele różnych eventów w tym m.in. częste OX,

3. i może główna sprawa dlaczego warto tu pozostać - serwer wyśmienicie dopracowany - ale dla graczy lubiących mieć zajęcie, dla graczy którzy chcą wreszcie poczuć, że mają się w grze czym się zając, że ich "praca" zrobienie ekwipunku jest coś warte.

Jak opisałem powyżej Invoria - moim zdaniem to serwer dla wytrwałych graczy lubiących rozgrywki typu metin 2.

Jeżeli oceniasz serwer po ilości graczy stojących w m1 to tutaj niestety a może właśnie "stety" gracze są tam gdzie powinni czyli na ekspowiskach i dangeonach. Pozdrawiam 

Opublikowano

Lepiej tu zaczac od nowa niz na jakims serverku gdzie postoi 2 tygodnie bo dzisiejsze servery to juz nawet miesiaca nie wytrzymuja.

Opublikowano

Lepiej tu zaczac od nowa niz na jakims serverku gdzie postoi 2 tygodnie bo dzisiejsze servery to juz nawet miesiaca nie wytrzymuja.

Popieram ! :)

Opublikowano

Tak serwerow niestety nie brakujexD

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer każdemu. Świetna atmosfera, masa sposobów zarobku, dużo osób do pvp na każdy lvl. 

Serwer najlepszy ze wszystkich odsłon Invorii, polecam 

Cześć
­

Opublikowano

I jak z tym systemem areny pvp ktory juz chwile temu mial zostac dodany .. ?

Jakies info ?

dajta spokoj dawno poszlo w zapomnienie.Nawet nie potrafia naprawic wymiany u sury perel za szmary

Opublikowano

Jakis plan na kolejne miesiace czy czekacie az sie stanie to co na athesie? ostatni post na fb to 3 pazdziernik event na hallowen jakis bedzie czy zalatwicie to ratami i dropem smiesznych szkat blasku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...