Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Array na zawsze j3blo?

Od ponad tygodnia nie było go na tym forum.

Pozostaje TS lub forum Samii bo jest tam starym nickiem Quarel, ale to mogłoby grozić banem bo "podobno" nie mają nic wspólnego z Invorią.

sprytnie rozegrali

30331_20_08_10_7_59_30.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Array na zawsze j3blo?

Od ponad tygodnia nie było go na tym forum.

Pozostaje TS lub forum Samii bo jest tam starym nickiem Quarel, ale to mogłoby grozić banem bo "podobno" nie mają nic wspólnego z Invorią.

sprytnie rozegrali
Szczerze mówiąc spodziewałem się raczej normalnej informacji że serwer z dniem tym i tym przestanie działać a nie takie coś:O

Edit.. serv jednak działa więc Panowie musicie zwrócić honor xD

Opublikowano

Całkowicie serwer już odpuściliście?

a czego się spodziewałeś po tym jak ruszą z nowym "projektem"(samia)?

że nadal będzie tu tłum ludzi? zawsze z invoriami tak jest - jak widzą, że serwer idzie ku upadkowi startują z nowym.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

PIERWSZA ODSŁONA INVORI EHH AŻ SIĘ ŁEZKA W OKU KRĘCI JAK SIĘ GRAŁO I WALCZYŁO O SPOTY TERAZ NA TE ODSŁONY TO NAWET NIE WCHODZE DO PREZENTACJI BO TO ALBO JAKIŚ WAŁEK NA PARE TYGODNI ALBO WAŁEK ALBO WAŁEK WNIOSEK ? WAŁEK :) TAK WIĘC ZAUWAŻYŁEM MODE NA SERWERY MIESIĘCZNE.

DOBIERA SIĘ PARU TAKICH ŚMIESZKÓW KTÓRZY ROBIĄ HAJS NA SERWERACH NO BO NIE OSZUKUJMY SIĘ

DOBRA REKLAMA=DOŁADOWANIE IS PRZEZ TYCH NIEŚWIADOMYCH A WIĘC DOBIERAJĄ SIĘ TACY WIADOMO ŻE POD SWOIM NICKIEM WSZYSTKO SPALONE WIĘC JEDEN Z DRUGIM ZMIENIA NICK ZAKŁADA SERWER WYPIERA SIĘ SIEBIE ŻE TO NIE ON 

(A JAKI TO MUSI BYĆ PIENIĄDZ WAŻNY, ŻEBY SIĘ WYPIERAĆ SWOJEJ OSOBY HEH) NO I SIANO SIĘ KRĘCI, ROBIĄ Z LUDZI DEBILI. SKOŃCZY SIĘ TO TYLKO JAK CI LUDZIE DOROSNĄ LUB MAMA ODETNIE ŹRÓDŁO . SIEMA

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

PIERWSZA ODSŁONA INVORI EHH AŻ SIĘ ŁEZKA W OKU KRĘCI JAK SIĘ GRAŁO I WALCZYŁO O SPOTY TERAZ NA TE ODSŁONY TO NAWET NIE WCHODZE DO PREZENTACJI BO TO ALBO JAKIŚ WAŁEK NA PARE TYGODNI ALBO WAŁEK ALBO WAŁEK WNIOSEK ? WAŁEK :) TAK WIĘC ZAUWAŻYŁEM MODE NA SERWERY MIESIĘCZNE.

DOBIERA SIĘ PARU TAKICH ŚMIESZKÓW KTÓRZY ROBIĄ HAJS NA SERWERACH NO BO NIE OSZUKUJMY SIĘ

DOBRA REKLAMA=DOŁADOWANIE IS PRZEZ TYCH NIEŚWIADOMYCH A WIĘC DOBIERAJĄ SIĘ TACY WIADOMO ŻE POD SWOIM NICKIEM WSZYSTKO SPALONE WIĘC JEDEN Z DRUGIM ZMIENIA NICK ZAKŁADA SERWER WYPIERA SIĘ SIEBIE ŻE TO NIE ON 

(A JAKI TO MUSI BYĆ PIENIĄDZ WAŻNY, ŻEBY SIĘ WYPIERAĆ SWOJEJ OSOBY HEH) NO I SIANO SIĘ KRĘCI, ROBIĄ Z LUDZI DEBILI. SKOŃCZY SIĘ TO TYLKO JAK CI LUDZIE DOROSNĄ LUB MAMA ODETNIE ŹRÓDŁO . SIEMA

Nie wiem czy wiesz, ale ten serwer stoi już 17 miesiecy.

Całkowicie serwer już odpuściliście?

a czego się spodziewałeś po tym jak ruszą z nowym "projektem"(samia)?

że nadal będzie tu tłum ludzi? zawsze z invoriami tak jest - jak widzą, że serwer idzie ku upadkowi startują z nowym.

Nie mam i nie miałem nic wspólnego z samią.

Opublikowano

piszesz o miesięcznych serwerach pod prezentacją serwera, który stoi 1,5 roku? xD

akurat Array to tak dobry technik, że w jego przypadku zmiana nicku nie ma sensu :yay:

btw. "SIANO SIĘ KRĘCI", a potem "SKOŃCZY SIĘ TO JAK MAMA ODETNIE ŹRÓDŁO" to zdanie ma taki sam sens jak granie na serwerach małysza

tenor.gif

Opublikowano

qZxNEa9.png

Przerwa zakończy się o 1:30-2:00

Nowości po dzisiejszej przerwie:

- W M1 pojawił się nowy NPC "Aranaya"

- Każdy u nowego NPC może otrzymać wszystkie przedmioty z IS do expa na 30 dni:

* Pierścień Półksięzyca

* Unikalnego Zwierzaka

* Unikalnego Wierzchowca 

* Unikalny skin na broń

* Unikalny Kostium

* Unikalną Fryzure

- Każde konto otrzymało:

* Doświadczenie

* Podwojone Yang

* Podwojony drop przedmiotów

na 30 dni, dodatkowo:

- Każda postać która osiągnie 150, 200 oraz 250 otrzyma unikalnego zwierzaka i peta (na każdym lv inne)

Zmiany (na czas nieokreślony lub stałe) po dzisiejszej przerwie:

- Z wszystkich mobów dropi "Skrzynia Powrotu" z cennymi ulepszaczami itd

- Z wszystkich stworów dropi Skrzynia z Przepustkami (zawiera losową przepustke)

- Potrzeba o połowe mniej skrzyń ripa i śmierci na broń 75

- Z wszystkich bossów (pomijająć ripa i śmierć) jest szansa na otrzymanie drugiej skrzyni

- Na każdy dungeon potrzeba o jedną przepustke mniej

- Zwiększona szansa na drop niektórych ulepszaczy

- Zmniejszony resp wszystkich bossów i metinów na mapach 75+ o 40%

- Zmieniony drop z niektórych skrzyń bossów (głownie 200+)

- Napisy w questach ładują się szybciej

- Szansa na zdobycie zbroi do expa z skrzyni nieb. śmierci została zwiększona

Poprawki po przerwie:

- Questy na dungeonach nie powinny się już bugować

- Szamana M nie będzie już cofać

- Efekt pierścienia półksiężyca

Opublikowano

Działa w końcu czy nie działa ta Invoria? Bo mnie ciągnie żeby wrócić. Jeśli działa to na jak długo będzie działać? 

Działa i będzie dzialać.

Opublikowano

Działa w końcu czy nie działa ta Invoria? Bo mnie ciągnie żeby wrócić. Jeśli działa to na jak długo będzie działać? 

Działa i będzie dzialać.

Nie da się przypomnieć hasła "Web server is down"

image.png
Opublikowano

Stary zaj3bista aktualizacja ale jedno pytanie 

Zmniejszony resp wszystkich bossów i metinów na mapach 75+ o 40%

tzn o co kaman? mniej o 1 resp czy dluzszy czas

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Stary zaj3bista aktualizacja ale jedno pytanie 

Zmniejszony resp wszystkich bossów i metinów na mapach 75+ o 40%

tzn o co kaman? mniej o 1 resp czy dluzszy czas

szybciej sie respia o 40%

Opublikowano

Będzie jakiś reset tej invorii czy nic ? Bo serwer z*******y tylko dlaczego ta ilość graczy tak spadła 

nie bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...