Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

23. Prezentacje nieaktywne 7 dni zostaną zamknięte, po upływie następnych 7 dniu prezentacja zostanie wyrzucona do kosza.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze ostatnio zakończył się event halloween, niedługo możliwe ze pojawią się kolejne eventy, zapraszamy.

Opublikowano

Na serwerze ostatnio zakończył się event halloween, niedługo możliwe ze pojawią się kolejne eventy, zapraszamy.

Propozycje mozna jeszcze pisac? bo mam pomysl dobry czy zly nie wiem ale nie chce mi sie na marne klikac 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Propozycje mozna jeszcze pisac? bo mam pomysl dobry czy zly nie wiem ale nie chce mi sie na marne klikac 

Zawsze mozesz pisać propozycje.

Opublikowano

Zacząłem grę wczoraj i przyjemnie się gra. W invo masa sklepów, tylko szkoda, ze nie widać za bardzo grających ludzi ;/. Ogólnie serwer przyjemny 

Opublikowano

@Qarth zrobiłbyś jakiś reset spotów bo już serio bida z tym expem xD

Wieczorem zrobię reset serwera.

http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/43274-przywrocenie-dropu-arcy-starej-mapy-s1-nemere-z-s1/

Wypowiesz sie chociaz?

Jutro odpisze na to, ale raczej jedyne co moge zrobic to dodać znow drop eq arcydemona. (tzn. zwiekszyc, bo eq dropi ale z bardzo mala szansa).

Opublikowano

http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/43274-przywrocenie-dropu-arcy-starej-mapy-s1-nemere-z-s1/

Wypowiesz sie chociaz?

Jutro odpisze na to, ale raczej jedyne co moge zrobic to dodać znow drop eq arcydemona. (tzn. zwiekszyc, bo eq dropi ale z bardzo mala szansa).

szkoda ze nic z szmaragdami bo zrobic set exp jest trudniejszy niz chirona moze chociaz podmienic drop ze szkatulek 220+ zamiast tych magicznych kamieni/ksiegi opatrznosci na szmary

Opublikowano

Szmaragdów na serwerze jest sporo i dość łatwo je wydropić - fakt % na ulepszanie jest masakryczny ale jak ktoś zrobił to wcześniej czy później też się powinno udać. Popieram że jakieś małe zmiany  by się przydały np. MPC gdzie będzie można wymieniać ulepszacze na inne. Jak na razie to najważniejsze jest to że ludzi przybywa, a serwer jak zawsze stabilny. W każdy wekend są iventy więc jakoś leci - Pozdrawiam 

Opublikowano

Szmaragdów na serwerze jest sporo i dość łatwo je wydropić - fakt % na ulepszanie jest masakryczny ale jak ktoś zrobił to wcześniej czy później też się powinno udać. Popieram że jakieś małe zmiany  by się przydały np. MPC gdzie będzie można wymieniać ulepszacze na inne. Jak na razie to najważniejsze jest to że ludzi przybywa, a serwer jak zawsze stabilny. W każdy wekend są iventy więc jakoś leci - Pozdrawiam 

ile jest itemkow kompletow arcy Legendy? od nas Emil i Galios ma reszta to lata w N>U bo komu sie chce na 250 latac na sciezki i pykac po 5 szmarow albo wydawac po 100b na 1 poziom nie liczac perel i jeszcze palac im mniej graczy tym bardziej trzeba podniesc drop bo niedlugo kazdy bedzie zdatny na siebie

Opublikowano

Ekwipunek Arcydemona dropi już z bossów (nie skrzyń) w dungeonach 225-240. Ale nie ma dużej szansy na drop.

Opublikowano

Ekwipunek Arcydemona dropi już z bossów (nie skrzyń) w dungeonach 225-240. Ale nie ma dużej szansy na drop.

dzieki w nocy potestuje drop na szmary nie ma nadzieji ? by chociaz lecialo z tych dungow po 2 szt a szansa na drop tych 2 szt to taka jak na pioro czy ksiege ze nie zawsze poleci 

Opublikowano

Wypowiesz sie chociaz?

Co powiesz na nowy set bizu do expa na przykład 65lv +0 do 75lv +9? Obecnie do 130 trzeba cisnąć w Jaszczura, Specjalce i Eserskim, nie zawadziłoby trochę więcej dmg na Baronówne na która chyba nikt nie chodzi, Berana, RIPa, Nieb. Śmierć, Eratha, Ziraha i Yerdana.

Czasami zdarza mi się spotkać osoby z 150lv expiące w stalce i z bronią na 52 lub na 75. Co ty na to?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie jest to potrzebne, 130 jest prosty do wbicia, ułatwiać tego jeszcze bardziej nie ma sensu.

Opublikowano

Faktycznie pomysł niezbyt genialny i nie potrzebnie się wyrwałem :/ Masz racje, 130lv to kwestia kilku godzin jeśliby się spiąć. Serwer jest już tak rozbudowany, że praktycznie nie mam więcej pomysłów.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak jestesmy dalej przy propozycjach to moze mala edycja dropu ze szkat z dungow 220+? Ja bym ci napisal na pw co za co podmienic przykladowo

Opublikowano

Magiczne metale podmienic za 1x owoc mocy albo Magiczny kamien + to juz zalezy od ciebie ale lepiej range bo na serverze jest masakraczny ilosc rangi i nabic mozna sporo jedynie na tanakach.

Eliksir biologa NIeb co daje 10% podmienic na ''Setki''

Mroczny Kamien podmienic za przetop do eq diabla

Zielone rosy bo tak samo kto skonczyl exp nie ma gdzie tego zdobyc jak szkaty invo juz tak nie leca

Zostawic: IP/szanse na skrzynie z zakleciami/zmianke do skina / Statułe ( w zaleznosci jaki to dung)

dodac bilety na loterie specjalna ( o ile to jeszcze dziala bo jak robilem setkami lemura czy gryfa to nic nie lecialo )

Bezposrednio do bossa dodac kawalki kamienia mroku po 30-40szt (jak ktos skonczyl exp to nie ma na czym juz tego farmic) patrzac na to ze na wszystkie bossy dziala mrok.

Odpisz czy da rade 

Pomocnik
Opublikowano

Masz jakiś pomysł aby ożywić serwer? w m1 może 4 osoby do bicia, nie ma tego klimatu co parę miesięcy temu na invori

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...