Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@topic

czy majac np 150 lvl nadal można bić bossy,metki na mapach na mniejszy lvl?

przedtem był problem taki że np shamanem nie dawało sie rady zabić bossa na mapie na dany lvl;/

150lv tylko na mapie od 130. 110 i 95 już nic nie poleci. Każdą postacią dasz radę zabić bossa, wystarczy odpowiedni config EQ,

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic

czy majac np 150 lvl nadal można bić bossy,metki na mapach na mniejszy lvl?

przedtem był problem taki że np shamanem nie dawało sie rady zabić bossa na mapie na dany lvl;/

+/- 10 leveli powyzej konca mapy dropu juz nie ma

Opublikowano

Funkcjonują tutorzy? Co z forum?

Jak jeszcze forum działało to była informacja, że "Podobno" zrezygnowali z tutorów, a 'podobno' ponieważ widziałem ostatnio osobę z przedrostkiem [TuT]Mexir.

A co do forum to czeski film. Array "nie może" tak twierdzi, a Hooltras ma teraz Samia.pl więc wiesz, no.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Same bugi, nie polecam.

Nie powiedział bym że same bugi bo cały czas są dodawane poprawki i osobiście grałem i da sie grać .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Same bugi, nie polecam.

Nie powiedział bym że same bugi bo cały czas są dodawane poprawki i osobiście grałem i da sie grać .

Ja tutaj nie mówie o bugu typu " spada hp jak sie wchodzi na konia", czy np. " moby wbijaja w sciane". Są bugi na nabicie 50kkk w 1h.

Opublikowano

Same bugi, nie polecam.

Ja tutaj nie mówie o bugu typu " spada hp jak sie wchodzi na konia", czy np. " moby wbijaja w sciane". Są bugi na nabicie 50kkk w 1h.
Następny co yang buga wynalazł xD
Opublikowano

Jak 50kkk w godzinę to nie bug tylko wymyślny sposób na szybki zarobek, bo gdyby to był bug to wszystko by wykupili ze sklepów tak jak na Athesie w wakacje. A z tym HP i wbijaniem w ścianę to musisz mieć pecha, u mnie nic takiego nie występuje.

Opublikowano

Jak 50kkk w godzinę to nie bug tylko wymyślny sposób na szybki zarobek, bo gdyby to był bug to wszystko by wykupili ze sklepów tak jak na Athesie w wakacje. A z tym HP i wbijaniem w ścianę to musisz mieć pecha, u mnie nic takiego nie występuje.

Czytanie ze zrozumieniem. Wbijanie w ściane i hp to był błachy przykład. Buga nagram niedługo i go udostępnie.

Opublikowano

Same bugi, nie polecam.

koleś to pisze chyba pod każdą prezentacją serwera...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Same bugi, nie polecam.

Piszę i je udostępniam. Najpierw wszystko zweryfikuj, a później się wypowiadaj. Aktualnie uploaduje film z bugami na Vesteris.pl.

#EDIT

Nie gram już w metina, więc udostępnie wszystkie bugi z każdych serverów, które znam.

Opublikowano

Same bugi, nie polecam.

Piszę i je udostępniam. Najpierw wszystko zweryfikuj, a później się wypowiadaj. Aktualnie uploaduje film z bugami na Vesteris.pl.

#EDIT

Nie gram już w metina, więc udostępnie wszystkie bugi z każdych serverów, które znam.

Nagrasz filmik tak samo jak s a b a l o yangbugu na sami? xD

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem. Wbijanie w ściane i hp to był błachy przykład. Buga nagram niedługo i go udostępnie.

Ok, spróbuję potrafić :D

Jak nagrasz to wtedy pogadamy bo jak na razie to w tej bajce Array napisał miesiąc temu, że forum będzie działać.

Opublikowano

Same bugi, nie polecam.

#EDIT

Nagrasz filmik tak samo jak s a b a l o yangbugu na sami? xD

Ok, spróbuję potrafić :D

Jak nagrasz to wtedy pogadamy bo jak na razie to w tej bajce Array napisał miesiąc temu, że forum będzie działać.

Nie lubię jak się mnie podpuszcza, dlatego trzymajcie buga i sklejcie dupska.

http://www.mpcforum.pl/topic/1595109-invoriapl-bugowanie-yang/
Opublikowano

Array na zawsze j3blo?

Od ponad tygodnia nie było go na tym forum.

Pozostaje TS lub forum Samii bo jest tam starym nickiem Quarel, ale to mogłoby grozić banem bo "podobno" nie mają nic wspólnego z Invorią.

Opublikowano

startuje invoria s737373(czytaj samia) i nagle administracja invroi rozpływa się w powietrzu :D

Komputer: z NASA.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1447037-invoria-dedyk-easymedium/?p=13423520

Miesiąc temu twierdził, że nie ma nic wspólnego z Samią a tu bach Quarel Administratorem na Forum ale i tak to konto to pewnie podpucha, sądzę też, że Rean to od początku był on.

W dodatku zauważcie, że data ich rejestracji na tamtym forum to 25 Lipca, akurat w tym miesiącu w którym Athes chylił się ku upadkowi, może przypadek?

Opublikowano

Miesiąc temu twierdził, że nie ma nic wspólnego z Samią a tu bach Quarel Administratorem na Forum ale i tak to konto to pewnie podpucha, sądzę też, że Rean to od początku był on.

W dodatku zauważcie, że data ich rejestracji na tamtym forum to 25 Lipca, akurat w tym miesiącu w którym Athes chylił się ku upadkowi, może przypadek?

Do prawdy nie dojdziecie, Samia to rozbudowana invoria i nikt nikomu nie wmówi że nie. Tak czy siak przynajmniej jest na czym pograć xD
Opublikowano

Do prawdy nie dojdziecie, Samia to rozbudowana invoria i nikt nikomu nie wmówi że nie. Tak czy siak przynajmniej jest na czym pograć xD

Tylko o wiele lepiej zrobiona, dlatego ma szanse postac dluzej niz poprzednie ich projekty (nie liczac 2 pierwszych serverow :P )

Wytlumaczenie tego jest takie, ze podobno Hool ma byc nieobecny i Quarel ma pomagac jako zaprzyjazniony czlowiek, pisali o tym na forum.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...