Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jej tarcze klasowe. A dodacie tą tarcze wojenną o której mówiłem?

Prawdopodobnie tak, lecz ona będzie dostępna ze szkatułek która będzie dropić z metinów, generalnie teraz testujemy cały system ulepszeń i balansik, i zabieramy się za błędy zaległe :)

proponuje dodac lepsze nagrody za losowanie... tak zeby sie chcialo to losowac.

Pomyślimy :)

Proponujemy zaglądać teraz na nasz FanPage, będzie dużo postów z update ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

proponuje zmienic interface miast te stare sa strasznie nudne i paskudne... zobacz na terios tam w m1 jest calkiem inny wyglad i to jest fajne...

JurexGCW

Opublikowano

Nie było mnie w domu przez kilka dni, fajnie że szkaty zniknęły z eventu.. W sensie zniknęły nawet z eq.. Miło że pisałeś o lepszym dropie ze szkat od środy, ale brak mi wzmianki gdziekolwiek tutaj o "usunięciu szkat z ekwipunku" pozdro pis joł o.O

Opublikowano

Nie było mnie w domu przez kilka dni, fajnie że szkaty zniknęły z eventu.. W sensie zniknęły nawet z eq.. Miło że pisałeś o lepszym dropie ze szkat od środy, ale brak mi wzmianki gdziekolwiek tutaj o "usunięciu szkat z ekwipunku" pozdro pis joł o.O

Nie usuwaliśmy nikomu szkat, może ktoś CI się na konto zalogował? Podaj nam login na FanPage sprawdzimy czy był jakis intruz u Ciebie na koncie.

Duzo osób tu gra?

No mało nie gra ;)

proponuje zmienic interface miast te stare sa strasznie nudne i paskudne... zobacz na terios tam w m1 jest calkiem inny wyglad i to jest fajne...

Pomyślimy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

opłaca sie zaczynac grac na laneris s2 ? :)

Ta :) Spokojnie można zaczynać od 0. Polecam na początek dropienie kasy w lochu v2.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

czesto jest tak ze np w expie czy w pvp pety przeszkadzaja... Proponuje zrobic tak aby dalo sie przechodzic przez nie. Widzialem to juz na kilku serverach..

JurexGCW

Opublikowano

Ile gra ludzi tak w godzinach popołudniowych ? 

A ile ma niby grać na najlepszym serwerze 4fun/easy? Ponad 1k :D

Jakie postacie do PvP są najlepsze na tym serwerze?

BM, ninja, woj mental. 

­

Opublikowano

Sureek miało być dużo ss'ów dzisiaj na fp co z aktualizacją, a było tylko biżu :x A co z tym poprawionym dropem ze szkat hekso? Już taki zostanie? Teraz już sm wgl nie leci i są osoby poszkodowane :/

Opublikowano

Sureek miało być dużo ss'ów dzisiaj na fp co z aktualizacją, a było tylko biżu :x A co z tym poprawionym dropem ze szkat hekso? Już taki zostanie? Teraz już sm wgl nie leci i są osoby poszkodowane :/

Tak, miały być lecz nie było mnie cały dzień bo wypadła mi niedziela (goście etc.), a z heksów jest taki sam drop tylko sm'y już nie dropią.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Rozumiem, ale skoro sm'y już nie dropią to chociaż zwiększ demoniczne prochy albo kwarce :/ Osoby zarobiły po 10k sm a reszta może 400 demonicznych i teraz każdy tylko sprzedaje te szkaty, bo nie opłaca ich się otwierać.

Opublikowano

proponuje dodac brylki przynajmniej 10x po 1kkk u handlary.... to kupowanie i ich laczenie jest straszne.

moglbys tez dodac nowe misje bo po biciu 200 i zrobieniu eq nie ma w ogole co robic...

JurexGCW

Opublikowano

Podobno update miał być do końca poprzedniego tygodnia, a jest już następny.. jak zwykle 0 info z strony administracji .. :)

Surek zrobił już ponad 10 serwerów gdzie na wszystkich jest tak samo, a wy dalej żyjecie złudzeniami.

Sprawa wygląda tak.

Powstaje Laneris - miesiąc gitarka

Powstaje Mories - Laneris idzie w zapomnienie, mories gitarka

Powstaje Laneris - Mories idzie w zapomnienie, Laneris gitarka

I tak do usranej śmierci, bo surek to jeden wielki gówniak który zarabia na naiwności ludzi.

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Podobno update miał być do końca poprzedniego tygodnia, a jest już następny.. jak zwykle 0 info z strony administracji .. :)

Tak miał być i będzie do końca tego, bo miałem straszny natłok w zasadzie do jutra mam taki natłok załatwianie różnych spraw i w domu ląduje o 20-21(od rana) generalnie od czwartku ostro cisniemy i kończymy update, ale wszystko wyjasnie jutro na fanpage :)

Surek zrobił już ponad 10 serwerów gdzie na wszystkich jest tak samo, a wy dalej żyjecie złudzeniami.

Sprawa wygląda tak.

I tak do usranej śmierci, bo surek to jeden wielki gówniak który zarabia na naiwności ludzi.

­

Niestety, nie mam nic wspólnego z innymi serwerami, a w ostatnim czasie tak jak pisałem mam natłok, ale teraz nadrobię to ;) (czytaj ostatni post na FP)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Sprawa wygląda tak.

­

http://imgur.com/5P2os9p
http://imgur.com/mzobbkD 
Pisał to dawno.. No ale było :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...