Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi specjalnie nie palił.

Zwoje masz w is i lecą z baronowej, nie ma tu żadnego problemu ze zmianą profesji. Polecam chodzić na ox bo łatwo możesz zdobyć is-a, szukanie gm też jest opłacalne :D

No to żeś mnie pocieszył :D

Zaraz wbijam, zobaczę jak to wyjdzie w praktyce :)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to żeś mnie pocieszył :D

Zaraz wbijam, zobaczę jak to wyjdzie w praktyce :)

Na początku sobie przystopuj w lochu pająków v2 i nadrop hajsu na zablokowanym expie bo potem już tak hajs nie leci.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Na początku sobie przystopuj w lochu pająków v2 i nadrop hajsu na zablokowanym expie bo potem już tak hajs nie leci.

To dropka od razu zrobię, dzięki za info :) Problem tylko mam, bo mi wyskakuje nieprawidłowa nazwa konta lub hasło :(

Dobra, działa, coś musiałem powalić i mi konta nie założyło

Opublikowano

Jaką postacią najbardziej warto tu grać ? żeby kozic w expie ale tez w pvp nie padać?

Skad bron 75lv ? 

I czy jest nieskonczona zmianka ? 

Opublikowano

Jaką postacią najbardziej warto tu grać ? żeby kozic w expie ale tez w pvp nie padać?

Skad bron 75lv ? 

Z tego co widzę po paru minutach gry truta w sklepie i zmianka nieskończona ;)

Opublikowano

Skad bron 75lv ? 

Zastanów się na wojem/surą bo o zmianę profesji nie trudno,

bronie masz u handlarza,

tak jest nieskończona.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

mozecie dodac nemere solo? ale edytujcie ja troche bo zbyt dlugo sie idzie na nia a to juz robi sie nieoplacalne... lepiej dropic na mapie od 165

JurexGCW

Opublikowano

ahahaaha.. Mialem 150 lvl i kupilem SM za ktore kupilem VIPA.. wylogowalem sie na 15 min tak jak kazano i vipa nadal nie mam.... mam juz 195 lvl i nadal administracja ma na to wyjebane.. pozdrawiam.

mca.png
Opublikowano

Według mnie serwer jest zadbany i każdemu jak na razie go polecam, widzę że administracja się stara, mam nadzieje że odbędzie się jak najszybciej rekrutacja na administratorów i tutów wtedy to bd cud malina. :) 

ps :

jedyny minus mała aktywność na grze administratorów dlatego naciskam na jak najszybszą rekrutację na te stanowiska. :)

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Serwer fajny ale balans masakra postacie magiczne to g..wnoo  na 200 lev z full eq  + max is i bije sie 20 k w mentala a on w bma 150k :) z ochronka to pzdr 

ABS na magie  83 % to jest duża przesada :)

Opublikowano

mozecie dodac nemere solo? ale edytujcie ja troche bo zbyt dlugo sie idzie na nia a to juz robi sie nieoplacalne... lepiej dropic na mapie od 165

500 tysięcy postów o tym było. Nie nie dodazą nemery solo ale mają być podobno jakieś dungi solo

graphic.png

Opublikowano

Dlatego odszedłem mam kąplet eq pod pvp pod pvm  mapy 180-165 + miecz 180 współczuje tym co ładują w isa bo każdy z nas mógłby zrobić dungeon solo a to jest wmuszanie zpuki hinskiej na siłe.

Surek ma dobre projekty tzn harda był bardzo dobry ale olał poszdł tam gdzie hajs się zgadza mi brak 5 lvl do maxa i nie gram bo 2 postki robić nie będe .

THx pozdrawiam ide na Net..xxxxxDetXXX  Cwaniaku Surku chłopaczyno łomem od pługa oderwany

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

ahahaaha.. Mialem 150 lvl i kupilem SM za ktore kupilem VIPA.. wylogowalem sie na 15 min tak jak kazano i vipa nadal nie mam.... mam juz 195 lvl i nadal administracja ma na to wyjebane.. pozdrawiam.

jest różnica pomiedzy pakietem premium a vipem...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

jest różnica pomiedzy pakietem premium a vipem...

Naprawisz przejscia na mapach są strasznie pobugowane nie da się w większości przechodzić, aktywujesz mi konto na forum? 

graphic.png

Opublikowano

NIE POLECAM SERVERA! JEST POD KASE A ADMINI MAJA JUZ WYJEBANE KOMPLETNIE

Niestety nie mamy wyjebane, tylko w ostatnim tygodniu nie miałem zbytnio czasu, od jutra zabieramy się za intensywną pracę.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niestety nie mamy wyjebane, tylko w ostatnim tygodniu nie miałem zbytnio czasu, od jutra zabieramy się za intensywną pracę.

xD

Nie polecam, bo szczurek.

5%

­

Opublikowano

Jak nie skoro ja gram już chyba od 5 sierpnia a nadal nie widziałem jakiś poważniejszych zmian :D Bug na bugu a Ty nawet nie widzisz że Ci gracze z serwera uciekają.

Opublikowano

Jak nie macie wyjebane oddajcie mi albo moje sm albo kase.

@Edit niby tacy pomocni a na fejsie mnie tylko ignorujecie a wiadmosci czytacie,,

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...