Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie macie wyjebane oddajcie mi albo moje sm albo kase.

@Edit niby tacy pomocni a na fejsie mnie tylko ignorujecie a wiadmosci czytacie,,

Ale jak niby SM'y straciłeś przedstaw nam sytuacje.. Skąd mam wiedzieć co Ci się stało?

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

surek czytasz pw pisal ci kolega zebys zrobil aby kazby mogl stroj boja wystawiac a nie ze 1 moze a 2 nie

Opublikowano

Surek- nie wiem po czyjej  stronie lezy wina ale : 
a)Lagi niesamowite ... nie mówie o przycinaniu się grafiki ale o  lagach internetowych - ze sie zwiesza i po chwili odwiesza metek , tak jakby internet stracił.. i tak ciągle

B) przenoszenie się to jest jakaś porażka  1/2 razy zacina sie i nie przenosi , pozostaje wylogowanie sie i ponowne zalogowanie. albo przenosi po 30-40sec 

B) logowanie ...   1/3 razy udaje mi sie zalogować bez problemu takto-- albo sie przywiesza przy logowaniu , albo przy wyborze postaci , albo w kazdym etapie logowanie sie, to sie staje naprawde  denerwujące.

c) wywalanie klienta --  grając 7h dziennie takich sytuacji mam naprawdę sporo, gram gram gram i nagle cały client się wyłącza . albo przy logowaniu albo w dowolnym momencie gry .

Wątpie by to była moja wina ponieważ internet mam przewodowy stały o prędkośći 8mb/s , komputer tez  całkiem nowy  który spokojnie gta 5 ciągnie na wysokich a  tego serwera nie potrafi ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

surek czytasz pw pisal ci kolega zebys zrobil aby kazby mogl stroj boja wystawiac a nie ze 1 moze a 2 nie

o co ci chodzi w handlu mozna dawac 2 bojowniki 

a)Lagi niesamowite ... nie mówie o przycinaniu się grafiki ale o  lagach internetowych - ze sie zwiesza i po chwili odwiesza metek , tak jakby internet stracił.. i tak ciągle

B) przenoszenie się to jest jakaś porażka  1/2 razy zacina sie i nie przenosi , pozostaje wylogowanie sie i ponowne zalogowanie. albo przenosi po 30-40sec 

B) logowanie ...   1/3 razy udaje mi sie zalogować bez problemu takto-- albo sie przywiesza przy logowaniu , albo przy wyborze postaci , albo w kazdym etapie logowanie sie, to sie staje naprawde  denerwujące.

c) wywalanie klienta --  grając 7h dziennie takich sytuacji mam naprawdę sporo, gram gram gram i nagle cały client się wyłącza . albo przy logowaniu albo w dowolnym momencie gry .

Wątpie by to była moja wina ponieważ internet mam przewodowy stały o prędkośći 8mb/s , komputer tez  całkiem nowy  który spokojnie gta 5 ciągnie na wysokich a  tego serwera nie potrafi ;/

Prawda ale pewnie nic z tym nie zrobi pewnie nawet nic nie odpisze. xD

graphic.png

Opublikowano

nie wiesz co sie stalo? to ci kuzwa powiem kupilem 15k sm poczym kupilem pakiet premium i mialem sie wylogowac na 15min wiec to zrobilem a vip prze nickiem ani bonusow nie dostalem nadal elo

mca.png
Opublikowano

a) Co możemy poradzić na Twoje łącze za sam serwer pod grę płacimy grubo ponad 1100 PLN, nie możliwe są u nas lagi.

B) Też nie możliwe.

c) Jak Ci się klient scrashuje podeślij mi sysser na PW

nie wiesz co sie stalo? to ci kuzwa powiem kupilem 15k sm poczym kupilem pakiet premium i mialem sie wylogowac na 15min wiec to zrobilem a vip prze nickiem ani bonusow nie dostalem nadal elo

Podeślij nam Twój login lub nick z gry na FanPage(PW)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A ja mimo że tak hejtowalem serwer z początku, to teraz moce śmiało go polecić. Surek stara się pomagać graczom i często wprowadzane są aktualizacje. Jedne gorsze jedne lepsze, ale nie zawsze wszystko wychodzi perfekcyjnie. Props surek

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

a) Co możemy poradzić na Twoje łącze za sam serwer pod grę płacimy grubo ponad 1100 PLN, nie możliwe są u nas lagi.

B) Też nie możliwe.

c) Jak Ci się klient scrashuje podeślij mi sysser na PW

Podeślij nam Twój login lub nick z gry na FanPage(PW)

Mistrzu.... na PW do was pisałem z 10 razy? I bylem ciągle ignorowany. Teraz to juz nic nie mozna zrobic konto oddalem eq tez dowidzenia.

mca.png
Opublikowano

A ja mimo że tak hejtowalem serwer z początku, to teraz moce śmiało go polecić. Surek stara się pomagać graczom i często wprowadzane są aktualizacje. Jedne gorsze jedne lepsze, ale nie zawsze wszystko wychodzi perfekcyjnie. Props surek

Często są wprowadzane aktualizacje? Głupich nawet najmniejszych bugów nie naprawiają już od kilku tygodni. Z punktu widzenia gracza administracja na totalnie wywalone na serwer :) To co oni robią to śmiech na sali. Od pewnego czasu są też częste lagi na serwerze i nie tylko ja je mam bo wiele osób się skarży. Osobiście nie polecam serwera i jeżeli ktoś by miał zaczynać to poleciłbym jednak co innego bo tu jeżeli nic nie zrobią jak najszybciej to pewnie ten zamkną i otworzą coś nowego. Sytuacja się powtórzy tak jak to zwykle bywa ;)

Opublikowano

Dzięki :)

Co z tym mega update ?

w tym lub następnym tygodniu będzie tak jak pisaliśmy :)

Mistrzu.... na PW do was pisałem z 10 razy? I bylem ciągle ignorowany. Teraz to juz nic nie mozna zrobic konto oddalem eq tez dowidzenia.

Zapytam osoby która odpisuje na fanpage czy pisałeś.

Często są wprowadzane aktualizacje? Głupich nawet najmniejszych bugów nie naprawiają już od kilku tygodni. Z punktu widzenia gracza administracja na totalnie wywalone na serwer :) To co oni robią to śmiech na sali. Od pewnego czasu są też częste lagi na serwerze i nie tylko ja je mam bo wiele osób się skarży. Osobiście nie polecam serwera i jeżeli ktoś by miał zaczynać to poleciłbym jednak co innego bo tu jeżeli nic nie zrobią jak najszybciej to pewnie ten zamkną i otworzą coś nowego. Sytuacja się powtórzy tak jak to zwykle bywa ;)

od kilku tygodni o kurde.. a serwer stoi 4 no ale ok, co do lagów od nikogo nie dostałem syssera, a co do maszyny nie żałujemy na tym może Ci potwierdzić ktokolwiek to mnie zna.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
Z tego co widzę nie dostałeś odpowiedzi po 1h i juz wyzywałeś nas, no ale okej generalnie takim osobom nie pomagamy bo nie maja szacunku do nas, a jak nie maja oni do nas to i my do nich "jak Kuba Bogu tak bóg Kubie", tak czy siak sprawdzę jak będę w domu czy serio użyłeś około 22 będę pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK

Mam problem...

Gościu twierdzi, że używam bugów czy coś...

A ja tego nie robię.

Expiłem z kolegą...

Powiedział, że dostanę Bana.

Nick w grze : Karolevsky

Mam grać bez obaw czy już odejść z serwera ?!

Opublikowano

Jak wprowadzisz tą aktualizacje surek i będzie pożądanie zrobiona wtedy wrócę i serwer będę polecał bo jest naprawdę dobry i ma potencjał. Niestety jak narazie mamy tylko twoje obietnice. Zamieniasz się w polityka? :)

Opublikowano

Japierdole xD ignorowaliscie mnie to co mialem zrobic jak macie wyjebane na graczy?

mca.png
Opublikowano

tutaj gra srednio 500 osob bez zdnej sciemy... surek jesli powiesz ze gra +1500 to cie wysmieje... podaj dowody.

JurexGCW

Opublikowano

@SuReeK

Mam problem...

Gościu twierdzi, że używam bugów czy coś...

A ja tego nie robię.

Expiłem z kolegą...

Powiedział, że dostanę Bana.

Nick w grze : Karolevsky

Mam grać bez obaw czy już odejść z serwera ?!

Grać bez obaw.

Japierdole xD ignorowaliscie mnie to co mialem zrobic jak macie wyjebane na graczy?

Eh Boże widzisz i nie grzmisz nie dostałeś odpowiedzi po 1h i wyzywałeś nas No plis...

ile online jest ?:v

W czasie wakacji było normalnie 1500 teraz spadło do 1200 w szczytach ale myśle ze bd około 800-1000 normalnie, i tak bedzie niedługo większa reklama :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...