Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5kb/s :D

Surek, ale żeby te dungi nie były jak na ter**sie, po 1000 dungow na eq -.-

Co to za różnica zrobić 1000 dungów, a ubić na mapce 165 1000 bossów? tak czy owak musisz siedzieć na jednej głupiej mapce aż do usranej  śmierci nim zrobisz eQ.

Ogólnie serwer polecam, ale nie rozumiem czemu jest jedna mapa (i czemu akurat od 165 a nie od 185?) do dobrego dropienia pereł. Ja tam objeżdzając całą mapę nie spotkałem żadnego bossa, bo co nie spojrzysz na czat to "xxx zabił Charona/Niebieska Śmierć"

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ludzie bez jaj... Surek co z tym pacherem ??

http://prntscr.com/86fr2q

50 kB / s ?? Na łączu 60 MB ?? ... 

Ta mam tak samo net 80mb a pobieranie po 50kb

Co na tych dungeonach wgl bedzie ? Mam nadzieje ze bedzie mozna tam podropic piaski,prochy,perly bo bossy w chwile wybijaja..Tyle tych itemow trzeba ze masakra

Opublikowano

Ta mam tak samo net 80mb a pobieranie po 50kb

Co na tych dungeonach wgl bedzie ? Mam nadzieje ze bedzie mozna tam podropic piaski,prochy,perly bo bossy w chwile wybijaja..Tyle tych itemow trzeba ze masakra

Przecież teraz jest już okej, wyłącz i włącz patchera... Mi ściąga fullem bo własnie testowałem 9.5 mb/s leci mi :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przecież teraz jest już okej, wyłącz i włącz patchera... Mi ściąga fullem bo własnie testowałem 9.5 mb/s leci mi :P

No chyba nie... nie więcej niż 60 kb / s :) Więc masz chyba jakieś specjalne "porty" ;p :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

No chyba nie... nie więcej niż 60 kb / s :) Więc masz chyba jakieś specjalne "porty" ;p :)

Działa dobrze najwyraźniej masz problem z netem bo u mnie też max leci.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Teraz po aktualizacji w ogole mi sie gra nie uruchamia.

Też tak miałem. W plikach gry wejdz w folder pack i usuń 2 pliki root. Potem sb odpal patcher i będzie git
Opublikowano

Witajcie!

Dzisiaj o godzinie 20:00 po raz kolejny na naszym serwerze odbędzie się Szukanie GM.

Event poprowadzą [GM]Paros oraz [GM]KardeX. Do wygrania będą SM`y jak i inne przedmioty z Item-Shopu. Więcej informacji zostanie podanych w grze przez Game Masterów.

Zapraszamy i życzymy dobrej zabawy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

serwer polecam, częste eventy, GM prawie zawsze zalogowany!

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Był problem z Patcherem (transfer nie sięgał 10kb na sekunde)

I problem z Patcherem zgodnie z obietnicą naprawiony, Mega + dla Surka

Oczywiście zapraszam na serwerek

24b7ktv.jpg

Opublikowano

UP chyba nie...

balans jest c*****y, bm dalej ZA MOCNY, dungi miały być w tamtym tyg, kilka bugów, z expem np. 

Teraz chyba dodaja dungeony bo wywala cos.O bugu expa wiedza juz od dawna.

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Chanelog:

1. Włączono Nemere

nemere.png

Aby wejść musimy spełnić 2 warunki:

- 165 poziom swój i osoby w pt,

- 2 oosby.

UWAGA:
- PRZEPUSTKI na kolejne piętra są usuwane wszystkie w STACKU! Prosimy je rozdzielać!

NPC o którego się teleportujemy:

2.jpg

3.jpg

Jaki jest drop sami odkryjecie, możemy tylko zdradzić że jest 10 ciekawych piętr i od 5 zaczyna się zarobek smile.png

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-08-19 o godzinie 23:40

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Chanelog:

1. Włączono Nemere

nemere.png

Aby wejść musimy spełnić 2 warunki:

- 165 poziom swój i osoby w pt,

- 2 oosby.

UWAGA:

- PRZEPUSTKI na kolejne piętra są usuwane wszystkie w STACKU! Prosimy je rozdzielać!

NPC o którego się teleportujemy:

2.jpg

3.jpg

Jaki jest drop sami odkryjecie, możemy tylko zdradzić że jest 10 ciekawych piętr i od 5 zaczyna się zarobek smile.png

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-08-19 o godzinie 23:40

Lece robić i dam edita jak wrażenia.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

3 azraelow,charon,niebieska,smierc i tytan...Drop strasznie slaby i na dodatek dzielony bo trzeba pt.Pozdrawiam,porażka ten dungeon.

Dungeon jest świetny zwłaszcza, że jest dostępny od 165 lev drop jak na ten lev jest o wiele lepszy niz na metkach czy bossach zwłaszcz, że nie trzeba się bić z ludźmi ani nikt ci nie kusje. Jedyny mały minus tego dungeonu to trochę zbyt mały czas na podniesienie dropu przy teleportacji na 8 pietro  ( to na którym dropi się klucz lodowego kwiatu )  I NA SERIO WIELKA PROŚBA DODAJ TO ŁĄCZENIE TYCH KD  

Serwer jest mega :) polecam wszystkim  

Opublikowano

3 azraelow,charon,niebieska,smierc i tytan...Drop strasznie slaby i na dodatek dzielony bo trzeba pt.Pozdrawiam,porażka ten dungeon.

Już jest poprawiony, dodaliśmy 4 bossy :)

Dungeon jest świetny zwłaszcza, że jest dostępny od 165 lev drop jak na ten lev jest o wiele lepszy niz na metkach czy bossach zwłaszcz, że nie trzeba się bić z ludźmi ani nikt ci nie kusje. Jedyny mały minus tego dungeonu to trochę zbyt mały czas na podniesienie dropu przy teleportacji na 8 pietro  ( to na którym dropi się klucz lodowego kwiatu )  I NA SERIO WIELKA PROŚBA DODAJ TO ŁĄCZENIE TYCH KD  

Serwer jest mega  :) polecam wszystkim  

Będzie łącznie kd spokojnie :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, ale po co te PT?!

Trochę bossów, bo tylko 4x na krzyż, a jeszcze share lootem bezsens, zaś się zarobić nie da.

a 2x postaci 200 lvl nie będę robił, bo nie mam czasu.

Opublikowano

Usuncie to pt...

Pt musi byc bez zartow drop.jest bardzo duzy 1 wypad na dunga i masz 1 bizu 180 zrobione co przed dodaniem sie robilo pol dnia. Dubgeon jesze.lepszy bo dodali bossow.wczoraj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...