Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm czy nie zmienialiście czegoś z expem ? Wcześniej wydawało mi się że leciał znacznie szybciej teraz od 195- 200 z ful is na exp leci tak tragicznie że głowa mała robie już 3 postać  i  1 x leci mi az tak strasznie 

Opublikowano

Hmmm czy nie zmienialiście czegoś z expem ? Wcześniej wydawało mi się że leciał znacznie szybciej teraz od 195- 200 z ful is na exp leci tak tragicznie że głowa mała robie już 3 postać  i  1 x leci mi az tak strasznie 

Co ty gadasz dla mnie to było najlepsze 5 lvl w grze ;d

graphic.png

Opublikowano

Po wywaleniu klienta w pliku sysser wywalilo taki bład: 

0904 15:33:00420 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
jak to naprawić by nie wywalalo??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Witajcie, od dnia 2015-09-04 do  2015-09-06 będą dropić szkatułki.

Ze szkatułki możliwy drop:

- 50 Małż,

- 25 Biała Perła,

- 25 Niebieska Perła,

- 25 Krwawa Perła,

- 5 Odłamek Energii,

- Szkatułka Była Pusta,

- Eliksir Księżyca (D),

- Eliksir Słońca (D),

- Rosa Ludzi,

- Rosa Życia,

- Rosa Nieumarłych,

- Rosa Powtora,

- Bryła Rubinu,

- 2 Szkatułka Pereł(Zł. 400),

- 2 Szkatułka Pereł(Zi. 400),

- 10 Demoniczne Prochy,

- 10 Piasek Kwarcowy,

- Kupon 50SM,

- Kupon 100SM.

Uwaga po czasie tygodniu wyłączenia dropu tych oto szkatułek będzie 2 razy lepszy drop, jaki dowiecie się niedługo, ale proponujemy zostawić sobie kilka szaktułek na zapas, bo uwierzcie warto!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gdzie na Lanerisie(s2) są dungi? Wiem że dość lamerskie pytanie, ale grając wiele razy na s1, teraz po pewnym czasie ściągam ponownie s2 to pytanie mnie nurtuje..

P.S. Mogłeś zrobić drop szkat jeśli różnica lvli mob-gracz jest +/-20.. bo w m1 na pieskach same 100lvle siedzą ;/
P.S.2 Widzę sytuacja w lochu bez zmian.......

Opublikowano

Gdzie na Lanerisie(s2) są dungi? Wiem że dość lamerskie pytanie, ale grając wiele razy na s1, teraz po pewnym czasie ściągam ponownie s2 to pytanie mnie nurtuje..

Tepasz się na doline i tam masz tego staruszka on tepa na dungi.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Surek ponawiam pytanie bo widzę że dziwnym sposobem mój post ominąłeś ..

Po wywaleniu klienta w pliku sysser wywalilo taki bład: 

0904 15:33:00420 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
jak to naprawić by nie wywalalo??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w tym tygodniu :)

Tylko prosze cie... wszystko przetestujcie. A jak testowaliście już 100 razy to przetestujcie 101. Bo jak wprowadzicie coś pobugowanego to ja już widzę ten hejt w prezentacji...

Opublikowano

Tylko prosze cie... wszystko przetestujcie. A jak testowaliście już 100 razy to przetestujcie 101. Bo jak wprowadzicie coś pobugowanego to ja już widzę ten hejt w prezentacji...

Tru.

@SuReeK co będize w tej aktualizacji ? ;d

graphic.png

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze ? Idzie normalnie pograć ? Ile trzeba poświęcić czasu aby wbić ten 100 lvl i zrobić eq i jeszcze jak prezentuję się handel, jest z kim tradować ?

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze ? Idzie normalnie pograć ? Ile trzeba poświęcić czasu aby wbić ten 100 lvl i zrobić eq i jeszcze jak prezentuję się handel, jest z kim tradować ?

do 100 to masz 30 min ;d Bynajmniej ja tyle expiłęm z 2-ma pd'kami

graphic.png

Opublikowano

do 100 to masz 30 min ;d Bynajmniej ja tyle expiłęm z 2-ma pd'kami

Słowem "bynajmniej" sam sobie zaprzeczyłeś ziomeczku :P

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

ten drop szkat heksa to jakas porazka nic z nich nie dropi... otworzylem ponad 1,4k i ani jednego prochu demonicznego nie wydropilem... wtf?

JurexGCW

Opublikowano

ten drop szkat heksa to jakas porazka nic z nich nie dropi... otworzylem ponad 1,4k i ani jednego prochu demonicznego nie wydropilem... wtf?

Raczej w heksie nie było ustalonego dropu prochów..

Ile osób online w ciągu dnia?

­

Opublikowano

NIECH TO WYLACZY... bo zaraz sie okaze ze caly czas ebda dropily i z zarobku nici..

Już są wyłączone :)

Według FB wczoraj powinien zakonczyć sie drop szkat, a szkaty dropią dalej xD

Już nie dropią :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...