Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka pytań...

1. Gdzie mogę zdobyć i z czego dropnąć peta, kostium, fryzurę ?

2. Czy opłaca się bonować i sprzedawać perf eq pvp ?

3. Kto góruje w pvp ?

Lajki polecą.

Opublikowano
Gratulujemy wszystkim zwycięzcom oraz tym osobom, które na topowe miejsca się niestety nie dostały, aczkolwiek życzymy powodzenia następnym razem!

Oto wyniki;

Konkurs na kreatywność:

1. Edzio.

2. DoM1naToR

3. Vesteros

Konkurs Poetycki:

1. DawcaMocy

2. в ℓ є т к α.ஐ

3. Toretto™

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kilka pytań...

1. Gdzie mogę zdobyć i z czego dropnąć peta, kostium, fryzurę ?

2. Czy opłaca się bonować i sprzedawać perf eq pvp ?

3. Kto góruje w pvp ?

Lajki polecą.

1.Ox kupić od graczy w is. Dropią jeszcze kostiumy z szkaty euforii czy jakoś tak tej co leci z ripa/azraela/charona.

2.Raczej nie.

3.Gram archerem i nie narzekam. To z grubsza zależy od is-a więc niech ktoś inny bardziej obeznany w temacie się wypowie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

zmniejsz wielkosc cyfr w kwocie ktora sie ma bo nie widac normalnie na duzej czcionce ile mam kasy... poniewaz wychodzi za okienko.

JurexGCW

Opublikowano

11261107_1028651057179068_82765536181126

Dla tych co zastanawiają się czy wbić, no chyba warto co?

Ten vip nie powinien dawac bonusu na ludzi

A serwer za co się opłaci? (nie stoimy na tanich maszynach, w zasadzie chyba na jednych z droższych jakie są aktualnie dostępne...) Nie mamy generalnie nic ciekawego w is wszystko w grze zdobędziesz.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

czy warto to zalezy kto ile ma kasy w portfelu :D jak ktos ma duzo i nie ma co z kasa robic to warto wbic :) bo trzeba ladnei w is cisnac by byc dobry a takie pierdolenie ze od graczy moze se wsadzic ;) 

Opublikowano

czy warto to zalezy kto ile ma kasy w portfelu :D jak ktos ma duzo i nie ma co z kasa robic to warto wbic :) bo trzeba ladnei w is cisnac by byc dobry a takie pierdolenie ze od graczy moze se wsadzic ;)

A no to ciekawe, na sklepikach są przecież normalnie kupony SM... No proszę Cie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Osobiście mam full is nie pakując nic hajsu. Więc dla chcącego nic trudnego

Opublikowano

tak tak :) nawet pety sa za 40 zl w isie ... 

Ale w czym Ty problem widzisz? Spokojnie w 1 dzień grając to zdobędziesz... A pet jest stały i są także rozdawane na eventach. 

Osobiście mam full is nie pakując nic hajsu. Więc dla chcącego nic trudnego

:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

balans jest czy jest jakaś klasa która się wyróżnia? jak z archerem?

i czy opłaca się grać jeśli głównie liczę na wojny gildii? :P

Balans klas obecnie jest taki sobie ale będą coś z tym robić.

Archer dobra postać. Niestety Bm lepszy xD

Wojny są. Jest dużo gildii które ciągle się klepią. Ogólnie polecam

Opublikowano

Ogólnie sobie grałem wszystko fajnie ale nagle tu jakieś bugi a to to a to tamto.. a bug z magią to już kompletne dno i tu wyjaśnia się sprawa tak silnych postaci magicznych. Serwer byłby bardzo fajny bo balans wcale nie jest zły tylko to żeby admini zaczęli w końcu naprawiać bugi. Wtedy może powrócę na serwer ^^

Opublikowano

Ogólnie sobie grałem wszystko fajnie ale nagle tu jakieś bugi a to to a to tamto.. a bug z magią to już kompletne dno i tu wyjaśnia się sprawa tak silnych postaci magicznych. Serwer byłby bardzo fajny bo balans wcale nie jest zły tylko to żeby admini zaczęli w końcu naprawiać bugi. Wtedy może powrócę na serwer ^^

z magią cały czas myślimy co zrobić i chyba mamy rozwiązanie, ale musimy to przetestować do poniedziałku będzie ok :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wystarczą dwa konta z max 55lvl-em zwykle eq do expa i jakis lepszy ribek/fms i w ciągu paru godzin idzie wywalić jakies 500kkk

Opublikowano

proponuje dodac ciekawsze nagrody za losy... np demoniczne prochy 800x na 1 item to troche przesada...

JurexGCW

Opublikowano

Sam gram ale balans postaci jest obowiązkowy.i trochę przesada 800 prochów,Dodajcie nowe kostiumy fryzurki.I trochę bugów naprawcie.Gram od początku.Pozdrawiam i Polecam 

Opublikowano

Placzecie tylko o ten is ze za drogo itp. Robisz sobie postać 55 myślę że wystarczy robicie dobre eq jeżeli ktoś chce to moge napisać bony lecicie do lochu pająków ustawiacie się na spocie dajcie moby na pieski metina w najmniejsze okno odpalacie sobie film i dropicie nadropicie z 500kkk piszecie na czacie ze kupicie 1k sm i za te 1k sm bierzecie monetę z is i napierdzielacie ja z monetka w 14h mialem ponad 1kkkk trochę poszukalem i znalalem peta kostium i zostało mi jeszcze na noże 200 lvl. Pójdę jeszcze raz podropie i będę miał też inne zabawki z is proste ? proste. Dodam tez ze brakuje fryza do lvl w is to tyle

fryza do pvp* sr za spam ale na telefonie nie da się edytować postów

graphic.png

Opublikowano

Z tego co widzę to jest aż 8 setów biżu. Długo się to to robi? Wyrobię się w tym tysiącleciu z robieniem 3x wojny i klasowego eq?

Opublikowano

Z tego co widzę to jest aż 8 setów biżu. Długo się to to robi? Wyrobię się w tym tysiącleciu z robieniem 3x wojny i klasowego eq?

Ostatni set zbroi/bizu może nie ciężko ale jak chcesz zrobić te 5x klas to trochę bd musiał czasu spędzić.

Opublikowano

Ostatni set zbroi/bizu może nie ciężko ale jak chcesz zrobić te 5x klas to trochę bd musiał czasu spędzić.

Na serwer pvp to sprzętu trzeba :P

Bardzo to wszystko pali?

I można zmienić się z WP na BM bez problemu, czy raczej to kosztowna zabawa, o ile możliwa?

A właśnie, bronie do pvp są ze śr czy normalnie się bonusy pakuje?

Opublikowano

Na serwer pvp to sprzętu trzeba :P

Bardzo to wszystko pali?

I można zmienić się z WP na BM bez problemu, czy raczej to kosztowna zabawa, o ile możliwa?

A właśnie, bronie do pvp są ze śr czy normalnie się bonusy pakuje?

Mi specjalnie nie palił.

Zwoje masz w is i lecą z baronowej, nie ma tu żadnego problemu ze zmianą profesji. Polecam chodzić na ox bo łatwo możesz zdobyć is-a, szukanie gm też jest opłacalne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...