Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o te dungi co sa tak trudno znaleźć osobę co ma taki sam poziom?

Tak trudno jest znaleźć, nie mam zamiaru się dzielić lotem.

Zresztą 5-6 piętro gdzie zaczynają się pierwsze bossy po zabiciu jednego bossa + śmierć tepuję od razu na następne piętro, zanim się zabije Charona lub na odwrót, co mi po dungu z którego lota nie mogę zebrać?! jeszcze jak się jest z kimś, to tego lota się od razu podnieść nie da tylko trzeba latać i klikać ręcznie, nawet auto nic nie da bo każdy dostaje tam jakieś swoje itemki...

Według mnie dung, w ogóle nie jest przemyślany tylko robiony na szybko, żeby zadowolić niektórych graczy.

Większość serwerów ma solo dungi, tylko tutaj trzeba szukać graczy, żeby zrobić śmiesznego dunga. >_<

Jeszcze jakby było parę z PT i parę solo, to bym złego słowa nie powiedział, ale wszystkie dungi jakie są dostępne są z PT na dodatek tylko 3. >_<

Surek popraw moby na nemere bo tam ludzie idą z PD i k***a expią sobie łatwiej ;__'

Tak jak wspominałem wcześniej, dung robiony na szybko.

Nic nie zostało przemyślane do końca.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zresztą 5-6 piętro gdzie zaczynają się pierwsze bossy po zabiciu jednego bossa + śmierć tepuję od razu na następne piętro, zanim się zabije Charona lub na odwrót, co mi po dungu z którego lota nie mogę zebrać?! jeszcze jak się jest z kimś, to tego lota się od razu podnieść nie da tylko trzeba latać i klikać ręcznie, nawet auto nic nie da bo każdy dostaje tam jakieś swoje itemki...

Według mnie dung, w ogóle nie jest przemyślany tylko robiony na szybko, żeby zadowolić niektórych graczy.

Większość serwerów ma solo dungi, tylko tutaj trzeba szukać graczy, żeby zrobić śmiesznego dunga. >_<

Jeszcze jakby było parę z PT i parę solo, to bym złego słowa nie powiedział, ale wszystkie dungi jakie są dostępne są z PT na dodatek tylko 3. >_<

Tak ciężko poświęcić Ci 5/6h na wyexpienie np wp'ka do 165? na 6 czy tam którym gdzie zaczynają się te 1 bossy zbijaj azraela smierc zbierz drop później charona i na pickupie + z + ` zbierzesz całego dropa z harona (pickup jest dodany w opcjach gry)

@SuReeK Co do tej szybkiej zmiany to często się buguje albo trzeba klikać wyloguj albo coś innego.

Po co z metków dropią te pieczęcie np reniferów itp skoro one nic nie dają? ;_;

Dodajcei takie coś jak cięcie z siodła

Jak zmienie moby na pieski to zamiast mobów na mapce 165 zmieniają się bossy, w ogóle wszyskie bossy nie licząc tych z mapy 185 są zamienione :D

I nie nie napiszę tego na forum ponieważ nie da się nawet konta aktywować ;)

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie wszytko jest zrobione na odp*****, nie dostosowany drop ulepek, nawet nie jesteśmy w stanie zebrać dropu bo tak szybko tepa i wywala co 5 min z serwera.

:rolleyes:

Opublikowano

Tak ciężko poświęcić Ci 5/6h na wyexpienie np wp'ka do 165? na 6 czy tam którym gdzie zaczynają się te 1 bossy zbijaj azraela smierc zbierz drop później charona i na pickupie + z + ` zbierzesz całego dropa z harona (pickup jest dodany w opcjach gry)

@SuReeK Co do tej szybkiej zmiany to często się buguje albo trzeba klikać wyloguj albo coś innego.

Po co z metków dropią te pieczęcie np reniferów itp skoro one nic nie dają? ;_;

Dodajcei takie coś jak cięcie z siodła

Jak zmienie moby na pieski to zamiast mobów na mapce 165 zmieniają się bossy, w ogóle wszyskie bossy nie licząc tych z mapy 185 są zamienione :D

I nie nie napiszę tego na forum ponieważ nie da się nawet konta aktywować ;)

Radzę czytać ze zrozumieniem, polecam przeczytać lekturę jeszcze raz, chodzi o drugą cześć zdania.

Co do pierwszej części, musiałbym wbić 170. ; >

A ja się zapytam, tak trudno zrobić dunga solo?! 

Opublikowano

Radzę czytać ze zrozumieniem, polecam przeczytać lekturę jeszcze raz, chodzi o drugą cześć zdania.

Co do pierwszej części, musiałbym wbić 170. ; >

A ja się zapytam, tak trudno zrobić dunga solo?!

Niech ci ktoś zrobi pt i lataj sam -.-

Opublikowano

Czemu z wachlarza zrobił mi się dzwon? :D

Zmiana czcionki jak nie działała tak nie działa.

Zmiana czcionki będzie poprawiona, ale czekam na krzywego :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niech ci ktoś zrobi pt i lataj sam -.-

Skoro mam latać i żebrać o PT, to równie dobrze dung mógłby być solo. :>

Opublikowano

Już jestem.

Hehe, uśmiałem się hehe... NIE.

Skoro mam latać i żebrać o PT, to równie dobrze dung mógłby być solo. :>

Pomyślę, pogadam jutro jak będzie cała ekipa i dam Ci znać :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Hehe, uśmiałem się hehe... NIE.

Pomyślę, pogadam jutro jak będzie cała ekipa i dam Ci znać :)

W sumie to mi już obojętne bo wbiłem tego wp do 170 więc problemów z żadnym dungiem nie będzie, ale jak na servy easy to pomysł żeby szukać luda na dungi to słaby pomysł ewentualnie tak zbuffaj te bossy żeby trzeba było je bić w pt wtedy nikt nie będzie miał pretensji ;)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Surek mam 2 pytania

1 . Możesz powiedzieć orientacujnie kiedy wejdzie aktualizacja ( podniesienie lvla i takie tam). I czy na nowej mapie będą dropić demoniczne i inne duperele czy będzie trzeba się męczyć po mapie 165 i nemere?

2. Skrzynki euforiii...... z nich dropią tylko perły. Nie dałoby się dodać do dropu z nich kwarcowych i prochów?

Opublikowano

dodajcie kropki na handlu... za duzo ludzi oszukuje.

Kropki tzn?

Surek mam 2 pytania

1 . Możesz powiedzieć orientacujnie kiedy wejdzie aktualizacja ( podniesienie lvla i takie tam). I czy na nowej mapie będą dropić demoniczne i inne duperele czy będzie trzeba się męczyć po mapie 165 i nemere?

2. Skrzynki euforiii...... z nich dropią tylko perły. Nie dałoby się dodać do dropu z nich kwarcowych i prochów?

1. W następnym tygodniu wejdzie update na 90%, dyskutujemy o tym cały czas z ekipą, tak będzie można dropić :)

2. Okej, lekko poprawie ich drop.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Warto zaczynać tam gre typowo od zera ?

Dużo ludzi ? 

Administracja się zajmuje serwerem ?

Jak z bugami ? Naprawiają czy olewają ?

Serwer typowo pod IS czy da rade bez IS / lub w miare szybko na niego zarobic w grze ?

Jak z balansem ? Podobno BM przekokszony ? 

Mental daje rade w pvp i w dropie ? ( miecz vs 2reka w pvp i expie )

Opublikowano

Warto zaczynać tam gre typowo od zera ?

Dużo ludzi ? 

Administracja się zajmuje serwerem ?

Jak z bugami ? Naprawiają czy olewają ?

Serwer typowo pod IS czy da rade bez IS / lub w miare szybko na niego zarobic w grze ?

Jak z balansem ? Podobno BM przekokszony ? 

Mental daje rade w pvp i w dropie ? ( miecz vs 2reka w pvp i expie )

Jestem administorem ale Ci odpowiem.

1. Dużo 1.5k+

2. Tak zajmujemy się praktycznie co 2-3dni są update, teraz tylko będzie ciut mniej bo robimy jeden większy.

3. Da rade spokojnie wszystko za Yangi w grze kupić (kupony SM są)

4. Tutaj nie mogę odpowiedzieć, niech Ci gracze odpowiedzą.

5. Tak.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jestem administorem ale Ci odpowiem.

1. Dużo 1.5k+

2. Tak zajmujemy się praktycznie co 2-3dni są update, teraz tylko będzie ciut mniej bo robimy jeden większy.

3. Da rade spokojnie wszystko za Yangi w grze kupić (kupony SM są)

4. Tutaj nie mogę odpowiedzieć, niech Ci gracze odpowiedzą.

5. Tak.

Fajnie, że chociaż tutaj szybko odpowiadasz ;). Zagram i zobaczę ;).

Opublikowano

Fajnie, że chociaż tutaj szybko odpowiadasz ;). Zagram i zobaczę ;).

Zależy po prostu kartę miałem otwartą, nie zawsze tak szybko odpowiadam, okej zapraszamy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kropki tzn?

1. W następnym tygodniu wejdzie update na 90%, dyskutujemy o tym cały czas z ekipą, tak będzie można dropić :)

2. Okej, lekko poprawie ich drop.

Ładne sety wybierzcie. I jakąś piękną 2ręke dla mentala ;)

Opublikowano

Witam!

1. Skąd najlepiej dropić czerwone perły na 99 lvl? :).

2. Skąd fryzury?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...