Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam.

Ogólnie Surek to wrzuciłeś te passy i patrze 40% odp na obrażenia umiejętności  o.O  nie wiem jak ten serwer u Ciebie wygląda ale dodając inne absy... to chyba więcej u Ciebie taki ninja dagger zada bijąc hitami niż skillami a archer tym bardziej. 

gnvNjpf.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam.

Ogólnie Surek to wrzuciłeś te passy i patrze 40% odp na obrażenia umiejętności  o.O  nie wiem jak ten serwer u Ciebie wygląda ale dodając inne absy... to chyba więcej u Ciebie taki ninja dagger zada bijąc hitami niż skillami a archer tym bardziej. 

Oj to trochę inaczej działa, uwierz że wyrównało klasy, może nie w stopniu perfekt ale na pewno w lepszym :) 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam 2 pytanka.

Ile trzeba antidotum do biologa?

Dropią czarne lody powyżej mapki 140?

1. 400

2. Tak

Opublikowano

Surek mam problem.. gdy włączam klienta pojawia się na sekunde okno metina po czym odrazu się wyłącza... przez patchera tak samo. Przes admoniatratora tak samo

Dobra reinstal gry pomógł

Opublikowano

Surek mam problem.. gdy włączam klienta pojawia się na sekunde okno metina po czym odrazu się wyłącza... przez patchera tak samo. Przes admoniatratora tak samo

Dobra reinstal gry pomógł

Wystarczy że byś usunął z folderu /pack następujące pliki:
- root.eix
- root.epk
i na nowo spatchował powinno działać

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Proponuje Ci zmienić grę lub typ serwerów chodzisz po prezentacji każdego easy i płaczesz że on nie jest easy no japierdole, koleś idź sobie na serwer hamachi to sobie pograsz na 4funie, płaczesz i płaczesz po każdej prezentacji. Metin nie jest dla Ciebie

Napisałem tylko pod prezką teriosa i tutaj? To są "każde" easy ... co za idiota

I nie płacze, nie jesteś w temacie i trochę przygłupi to się nie wypowiadaj 

Opublikowano

Nie polecam serwa ponieważ wszystko jest w is tzn. (wierzchowce co dają 50 doświadczenie i potwory i hp , kostiumy co daja 10k hp i na ludzi mikstura co daje 100% na doświadczenie pety które dawają na ludzi i hp. Tego nie można zdobyć w grze dlatego z całego serca nie polecam a ci co wydają na is to głupki :( 

NIE POLECAM NAPRAWDĘ :(

Opublikowano

Nie polecam serwa ponieważ wszystko jest w is tzn. (wierzchowce co dają 50 doświadczenie i potwory i hp , kostiumy co daja 10k hp i na ludzi mikstura co daje 100% na doświadczenie pety które dawają na ludzi i hp. Tego nie można zdobyć w grze dlatego z całego serca nie polecam a ci co wydają na is to głupki :(

Nie trzeba nic wydawać na is-a żeby go posiadać całego w grze :) tak jak na każdym innym serverze wystarczy trochę pomyśleć i poznać rynek serva. Osobiście mam całego is-a a w is nie wydałem nawet zł :( Nw jak wyglądają sprawy z ox ale byłem na 1 i zdobyłem na nim kolejnego peta i wierzcha ( i to nie jako główną nagroda tylko za poprawne odpowiedzenie na 6 i 9pytań, ale tak jak pisałem nw czy takie nagrody są zawsze czy to był jakiś specjalny ox). Jedyny problem jaki obecnie mam to brak dungów.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

@SuReeK

Mam problem z SM, proszę o pomoc.

hm?

Ziomeczku tylko tutaj wszystko w grze zdobędziesz w moment..

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie trzeba nic wydawać na is-a żeby go posiadać całego w grze :) tak jak na każdym innym serverze wystarczy trochę pomyśleć i poznać rynek serva. Osobiście mam całego is-a a w is nie wydałem nawet zł :( Nw jak wyglądają sprawy z ox ale byłem na 1 i zdobyłem na nim kolejnego peta i wierzcha ( i to nie jako główną nagroda tylko za poprawne odpowiedzenie na 6 i 9pytań, ale tak jak pisałem nw czy takie nagrody są zawsze czy to był jakiś specjalny ox). Jedyny problem jaki obecnie mam to brak dungów.

Jak widać ludzie nie mają co robić tylko szukać problemów. Pet na sprzedaż? :)

Opublikowano

Zrobcie ten balans bo go tu nie ma -.- 

Ninja za duzo bije, bm w c**j za duzo, a mental strasznie malo... (takie same eq, poziom ... ) 

Opublikowano

Zrobcie ten balans bo go tu nie ma -.- 

Ninja za duzo bije, bm w c**j za duzo, a mental strasznie malo... (takie same eq, poziom ... ) 

sam gram mentalem i jakos skladam te postacie co wymieniles,naucz sie grac,a potem sie wypowiadaj :)

Opublikowano

Serwer jest krótko i szczerze mówiąc - BEZNADZIEJNY . Za dużo rzeczy pododawanych na siłe , nie tak jak w przypadku serwa ssss

2/10 Kolego słaba ta reklama.

Surrek podasz ostateczny termin wprowadzenia tych dungów?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

sam gram mentalem i jakos skladam te postacie co wymieniles,naucz sie grac,a potem sie wypowiadaj :)

tak tak, nie umiem grać, Ty za to omijasz balans i składasz bma -.- 

Opublikowano

2/10 Kolego słaba ta reklama.

Surrek podasz ostateczny termin wprowadzenia tych dungów?

Prawdopodobnie jutro, ale o tym jeszcze się przekonam sam bo musimy to przetestować i dopiero wtedy wdrożyć :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...