Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co ty byś chciał stać bmem w misjcu i nawalać skilami bez możliwości padnięcia co? -.- Każda klasa musi być sobie równa a wynik pvp powinien zależeć od eq i jeśli o niektóre postaci chodzi umiejętności walki

Ochrona i tak była pokarana, sama w sobie. Równie dobrze można było zmniejszyć dmg ducha o 30%. 

Opublikowano

a bym wiele jeszcze poprawił xD np lepiej zarabiać na wyższych poziomach chodzi o yang bo w v1 pełno botów ustawionych, combo jest zbugowane przez to ze jest na P, nie rozumiem po oc u handlarki książki jak mamy wszystkie skille P(poli, dowodznie), po co z metinow wypadają potki?, i jeszcze kilka innych drobnych bledow. Poza tym gra sie swietnie :D

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko strona nie działa pierw rejestracja teraz cała zdechła ;/ 

Śmiga przecież cały czas.

a bym wiele jeszcze poprawił xD np lepiej zarabiać na wyższych poziomach chodzi o yang bo w v1 pełno botów ustawionych, combo jest zbugowane przez to ze jest na P, nie rozumiem po oc u handlarki książki jak mamy wszystkie skille P(poli, dowodznie), po co z metinow wypadają potki?, i jeszcze kilka innych drobnych bledow. Poza tym gra sie swietnie :D

Ale drop potek to według Ciebie błąd? Bo nie rozumiem...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Śmiga przecież cały czas.

Ale drop potek to według Ciebie błąd? Bo nie rozumiem...

Tak jest to błąd, po jakiego ch..a wypadają te poty?

Bo nie rozumie?

- Drop z metków na mapie 185 również do poprawy, po kiego tam lecą KDki, powinny tam lecieć rzeczy potrzebne a nie śmieci.

Potem cały ekwipunek śmieci i trzeba marnować cenny czas ze swojego życia, żeby te śmieci wyrzucić.

Opublikowano

No no Surek postarałeś sie - to fakt (chociaż nie ma księg mocy u npc, tak jak było to na s1), ale zrób coś z tym v1... Albo inną mapkę daj, albo dorzuć v2 bo:
1. Nie idzie expić
2. Botów pełno
3. Wbijasz na spota i dostajesz wiadomość "1szy byłem, tylko mnie logło" i nagle wbija postać 150+ - zniechęca strasznie...
4. Żeby tylko na tej mapie opłacało się yang dropić? No weź Miszczu coś zrób... -.-

Opublikowano

No no Surek postarałeś sie - to fakt (chociaż nie ma księg mocy u npc, tak jak było to na s1), ale zrób coś z tym v1... Albo inną mapkę daj, albo dorzuć v2 bo:

1. Nie idzie expić

2. Botów pełno

3. Wbijasz na spota i dostajesz wiadomość "1szy byłem, tylko mnie logło" i nagle wbija postać 150+ - zniechęca strasznie...

4. Żeby tylko na tej mapie opłacało się yang dropić? No weź Miszczu coś zrób... -.-

Nie ma ksiąg bo MUSISZ zabić moby żeby Ci wydropiła taki warunek jest w misji aby ją wykonać, nie sądzisz że to jest lepsze niż kupie i oddam? Takie bez sensu.

1. Idzie expić

2. Boty są tempione, co chwile wchodzi ktoś do nas ts'a i pyta za co dostał bana (podobno bez powodu brechta)

3. W to nie ingerujemy, to jest metin tutaj liczy się rywalizacja.

4. Inaczej nie było by handlu i rynku :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie ma ksiąg bo MUSISZ zabić moby żeby Ci wydropiła taki warunek jest w misji aby ją wykonać, nie sądzisz że to jest lepsze niż kupie i oddam? Takie bez sensu.

1. Idzie expić

2. Boty są tempione, co chwile wchodzi ktoś do nas ts'a i pyta za co dostał bana (podobno bez powodu brechta)

3. W to nie ingerujemy, to jest metin tutaj liczy się rywalizacja.

4. Inaczej nie było by handlu i rynku :)

1. Fakt, trzeba chcieć - łatwo nie ma

2. Okej

3. Nie pierd... mi tu o rywalizacji jak ja mam zabić gościa który ma 160lvl mając 50? Daj eq navi to sobie poradze :D

4. No ale jedna jedyna mapa? ;p

Opublikowano

Surek mieliście stawiać nowe forum. Dasz linka do tego forum? Bo na starym nie przychodzi mi potwierdzenie rejstracji ( aktywacja konta)

Chyba że mi aktywujesz konto. Nazwa użytkownika BudzinOOO

Opublikowano

Surek mieliście stawiać nowe forum. Dasz linka do tego forum? Bo na starym nie przychodzi mi potwierdzenie rejstracji ( aktywacja konta)

Chyba że mi aktywujesz konto. Nazwa użytkownika BudzinOOO

Przecież już jest nowe forum :P forum.laneris.pl już Ci aktywuje.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Witam, po wbiciu maxa tutaj i zrobieniu eq nie zagldalem tu od paru dni mam kilka pytan.

1. Ile osob online?

2. Jakies ox/zuo sa?

3. Oplaca sie wracac? 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

na czym zarabiac oprocz dropu w lochu pajakow?

Do 165 radziłem sobie na szkatach bossów, głównie orków. dropniesz z 20 sprzedając po 1, 5,6,7kkk to jesteś z 35kkk do przodu, a potem to perły i nie potrzebne ulepszacze można sprzedać. Jak coś pominąłem to poprawcie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...