Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaam, opłaca się zaczynać ? :) Jak z ulepszaczami trudno czy łatwo ? Pozdrawiam.

nie ma sensu s2 pojdzie w zapomnienie jak s1 bo wychodzi s3

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Witaam, opłaca się zaczynać ? :) Jak z ulepszaczami trudno czy łatwo ? Pozdrawiam.

NIE WYCHODZI ŻADNE S3 wychodzi po prostu laneris skąd wy bierzecie te zmyślone nazwy :O

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

NIE WYCHODZI ŻADNE S3 wychodzi po prostu laneris skąd wy bierzecie te zmyślone nazwy :O

z ilosci serverow pod nazwa laneris

Opublikowano

z ilosci serverow pod nazwa laneris

Ale nie traktuj tego tak bo to nie Wy wybieracie nazwę tylko administracja, i według nas jest to główny serwer laneris i prosiłbym abyście nie podważali naszej decyzji w tej kwestii ok? 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

japierdole tych lanerisów się robi jak programów typu Dlaczego Ja ? 

Ale skoro ma nazwe laneris to może postoi więcej jak 2 miechy...

W końcu większość twoich serwerów to 1-2 miesiące i w piździe.

Opublikowano

jak wolisz w takim razie są dwa servery s1

jest serwer pierwszy drugi oraz serwer główny :)

Nie.

Są po prostu maszynki do pieniędzy i kolejne porzucone projekty.

Zamiast trzymać przy dupie jeden, który byś aktualizował to po co się trudzić.

S2 Wspierałeś aktualizację przez miesiąc/dwa jak mnie pamięć nie myli, po czym sajo nara bo hajs już się zgadzał.

Gracze uciekają to co robisz? No jak to co.. 

OTWIERASZ KOLEJNEGO LANERISA XDXDXDDXDDX.

No ale to nie jest s3, to po prostu serwer LANERIS główny, który będzie się różnił tym, że znów aktualizacje znikną dwa miesiące po starcie.

Nie polecam stanowczo.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie.

S2 Wspierałeś aktualizację przez miesiąc/dwa jak mnie pamięć nie myli, po czym sajo nara bo hajs już się zgadzał.

No ale to nie jest s3, to po prostu serwer LANERIS główny, który będzie się różnił tym, że znów aktualizacje znikną dwa miesiące po starcie.

Nie polecam stanowczo.

Mogę się k***a założyć, że na tym pseduo "głównym" serwerze, ekhem s3, ekhem, stanie się TO SAMO co na s1/s2 - czyli to co napisałeś po 2 miesiącach, max 3 serwer zostanie CAŁKOWICIE olany nie tylko pod względem update'ów, które i tak będą c**jowe (przykład: ostatni update na s2, po którym uciekło 300-500 graczy), ale i pod względem eventów, jakiejkolwiek rozrywki sporządzonej przez administrację.

Cytując twórcę "oryginalnych (c**j, że 95% na tych serwerach jest takie same, nawet zasada lvli jest podobna), najlepszych" serwerów w Polsce: 

"Napisano 14 March 2016 - 03:31 AM

A zapomniałem dodać, od teraz stale będziemy rozwijać serwer drugi pod względem eventów co dwa/trzy dni będzie event czy to ox czy to zuo lub inne - wywnioskowałem to po setki próśb na PW Lanerisa FanPage."

Stanowczo odradzam WSZYSTKIM tym, którzy chcą zagrać na serwerze, w którym palce maczał HuJeK*.

* błąd napisany umyślnie.
Opublikowano

Dla mnie idealnie 2 miechy rozgrywki :) , zdążę osiągnąć co swoje i tyle. Nie będę sie do serwera przywiązywał jak do psa no bo po co?. Chcesz pograć dłużej? Mieć satysfakcje to idz na globala, badziewie troche jest nie ukrywam ale ja zawitam , co mi szkodzi ;)

Opublikowano

Nie.

Nie polecam stanowczo.

Przeczytaj changelogi na stronie s2 to będą te 1/2 faktycznie szkota że 8 miesięcy :( 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Lanerisy nie padaja tylko zostana bez zainteresowania

Wychodzi prawie na to samo haha :P Dużo tu jest bugów, opłaca się pograć? :)

/

Opublikowano

Lanerisy nie padaja tylko zostana bez zainteresowania

Wychodzi prawie na to samo haha :P Dużo tu jest bugów, opłaca się pograć? :)

jesli chcesz easy i nie idziesz na tego nowego lanerisa to na czillu mozna pograc. Ja to wybralem bo gram na hardzie i jestem na takim etapie gdzie wchodze tylko ku czytac wiec dobra odskocznia 

Opublikowano

Zaraz padnie nie warto grać

Nie, nie, nie.

Ja jestem zdania, że kolejne serwery są pod hajs. ALE tutaj muszę przyznać, że jak Surek odjebie serwer to nie ma zastrzeżeń, hajs na reklamę wyda oraz maszynę opłaci. Chodzi tutaj bardziej o brak zainteresowania w późniejszym czasie, aczkolwiek to chyba normalne, że komuś się nudzi dana rzecz po czasie i chce spróbować czegoś nowego.

@SuReK jest człowiekiem doświadczonym i o błędach tutaj raczej mowy nie ma, takich jak np. Bugi z SM, yang etc, które rujnują serwer (Nie licze tu Teriosa bo z tego co wiem, to on był tylko sponsorem).

Widzimy się jutro o 18:00

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

­Halooo, zagląda tu ktoś kiedyś czy pajęczyna? :D

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Gra ktoś wgl ? Ile online ? Padło to ? 

Działa działa 300 online +, ale w najbliższym czasie będzie aktualizacja + przekierowania, ale teraz na to czasu nie mam zbytnio zajmę się tym od next tyg. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...